U pravu je Rakun. Vazda su to kažnjavali. Kakav je propis pojma nemam.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
obrazlozi
U pravu je Rakun. Vazda su to kažnjavali. Kakav je propis pojma nemam.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Mora li se placati parking u PG? Vidjeh da je na sudu oborena kazna, znaci li to da ne moramo placati?
Naravno da ne, pala je jer se nije pojavio radnik na sudu... E sad ko ce da rizikuje neka ide na tu loptubas me zanima sta bi bilo da se pojavio...
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
To mi cudno stefke. Da se razumijemo, cuo sam da je razlog jer nije dosao, ali je isto tako tacno da telefon nije nacin za placanje. Sta ako si stranac ili nemas telefon.
Sad taj izgovor da mozes da kupis, nije da je bas najbolji. Ako se parkiras na kraju bloka 5,najblize mjesto kupovine je kod OS Maksim Gorki.
Nisam bas siguran da mogu da dobiju na sudu, zato se i ne pojavljuju. Ali saopstenjem palase narod da ne pocne masovno odbijanje placanja i natjera ih da malo razmisle o sistemu placanja
Moguce, rijetko kad se parkiram na ta mjesta, a kad se parkiram posaljem poruku![]()
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ja rizikovao, pa pukao 13e i 80 centi, jer sam platio u roku od par dana. Inače bi bilo oko 20e i možda malo jače.
Ovim novinarima ništa ne treba vjerovati.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Ne znam ja ništa objasnit.
Rekli mi moraš platit i to ti je.
A po sudovima da se hvatam s njima zbog 13e, nemam kad.
Nego zaboravih se pozvat na Bizbija. Ali ajde sad.![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Pa niko nije rekao da ti oni nece napisati kaznu. Ovo je bila varijanta da covjek nije placao nijednu,nikad i na kraju su sve na sudu rijesili.
Mislio sam da si na sud isao pa da su ti oni odrezali.
Radar me snimio pri prekoračenju brzine,ali nisam dobio tiket nikakav.Rekao mi je da će mi biti na saobraćajnu kad budem podizao ili ako imam nekog da mi završi što prije...? Nike mi jasno zašto nije pisao kaznu,da li stvarno ta kazna čeka pri odlasku u mup?
Il Fenomeno
Ovako to rade u Dubai:
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Koja je procedura kad se oduzme vozačka - zbog alkohola?
Čeka se da stigne taj poziv na kućnu adresu...i šta onda? Dje onda? Kad se može podići vozačka i koliko košta ta ekskurzija? :P
Vozacku uzimas posle nedelju dana. Sud kad stigne poziv, ako je prvo kaznjavanje oko 100€
Ih, što si se oljuštio neđe...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Napisali mi juce kaznu u nk jer sam ga bio popeo na trotoar(komunalna)... da li se mora placati tj ide li zabrana na platu ?
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Kada bi imali bar jednog ovakvog sudiju:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
frank je dusa
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako je odvratan
Po meni rezonuje sasvim ok... Pogledao sam još njegovih presuda i ima ono što nedostaje sudijama kod nas a to je širina pogleda...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks