U cemu je problem, momci? Ne valja kad smo vam dosadne, ne valja kad vas uzbudjujemo.
Mi amor Ulises, solo para ti:
![]()
Pan Erotika, Strast, ne znam ima li toga više?
Onda Tempo, ja mislim broj propustio nisam, od A do Š se pročita a onda s merakom zalijepi poster, još kad je neko jubilarno izdanje pa daju u prirodnoj veličini poster, aoo sreće te
Sent from my P10 using Tapatalk
U cemu je problem, momci? Ne valja kad smo vam dosadne, ne valja kad vas uzbudjujemo.
Mi amor Ulises, solo para ti:
![]()
Gracias querida tia Mia!
Ovi feštađuni tvrde da si bestjelesna poput anđela, a ja tvrdim da imaš pupak, hoćeš li nam rasvijetliti misteriju?!
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Momci, hvala!
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Jesu li zbilja živi?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Zbog Herbija, Meri Popins, Za Šaku Dolara, Dobar, Loš i Zao sam do desete godine mislio da su filmovi na engleskom rijetkost
Viđeh juče jednog momčića sa ovim preko ramena.
Meni Tin liči na Pavla Minčića. Bile su i žvake ala cigarete. Teško im se skidao omotač, pa sam ih jela s njim.
![]()
Tačno, ako se odmah krene na skidanje omota, prvo su se trljale između dlanova tako da se omot praktično sam skidao. 😉
Sent from my Motorola 8400
auh davno li je ovo bilo![]()
She is only here to annoy herself!
Ka dijete 1-2. osnovne, imali smo na jednu trafiku pored skole, svaki dan kupovali slicice fudbalera, pakovanje je bilo srebrnasto i onaj miris fini kad se nacnu.. Pa ti dodje zlatni Ronaldo majcin sine pa ga zamijenis za 30-50 obicnih drugih fudbalera ili srebrni Davids iz Juventusa eeeeeeee kad se setim...
Last edited by nemam ti kad; 04-08-17 at 17:27.
Sjeća li se neko kako je skok iz zaleta perfektno odrađen
Last edited by Rakun; 04-08-17 at 17:49.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Imas taj album iz 97' pa ti si sretan coek!Ja nemam ni svesku iz osnovne to je sve pobacano a voljeo bi da imam makar jedan pismeni iz srpskog da se setim sto mi se vrcelo po glavi u to vrijeme..
Moram napomenut da smo vazda imali izbor izmedju zadate i slobodne teme, vazda sam se opredjeljivao za slobodnu..![]()
Last edited by nemam ti kad; 04-08-17 at 18:07.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks