Baš tako, poredak bi bio dva Ferarija, Botas, dva red Bulla (a možda bi Botas bio četvrti) a Luis bi bio šesti. Dokaz ti je da Luis nije mogao Maxu ništa.
Ko je u ovom kontekstu pominjao plačka? Ja nisam ali to nema veze, kad trolujes, nije bitno ko je šta rekao, bitan si samo ti i tvoje mišljenje.
Najgore je kad čovek misli da se sprda sa nekim a ne vidi da se sprda sa samim sobom.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Prema tome, šta da ti kažem?
Last edited by E_K_V; 31-07-17 at 15:10.
Koliko je nerealna priča (trolovanje) o spustanju prednosti, pa kakve to veze ima i da je u jednom krugu spustio 10sec, Luis nije mogao da obiđe nikoga, ni Maxa ni Kimija, ni Botasa bez radija preko kojeg je plakao... Ali to očigledno nije važno, važno je "spuštanje"![]()
Da oce ga neko banovat...
Tacno cu batalit da ulazim na temu ovu, a bila je jedna od rijetkih na forum gdje se normalno pisalo i komuniciralo...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Upravo si shvatio da bi Luis završio šesti da Max nije izbacio Danija. Razmisli o tome.
Onda da shvatim da bi oba red bula pretekla ferarija.
Necemo sto bi bilo kad bi bilo - puno taktika je u opticaju.jos 10dana pa cemo vidjeti.
Samo se bojim da ce ferariju faliti mnogo brzine na onolikim pravcima.![]()
Ahahaha, koliko sam ja gledao trku oba red Bulla JESU pretekla Luisa, na startu. Mada se pitam jesmo li gledali istu trku...
Kad ferari ima problema trla vrla prica se o tome 10dana a kao drugi da nemaju - kad drugi imaju probleme to se zanemaruje i prica se kako je ferari dobar.
Ja ti kazem da Hamilton nije htio da rizikuje kad ima dosta prilika.
isto kao kad je rosi bio prvi pogrijesio usao presiroko u krevinu pretekne ga neko i bude drugi - trudio se odma da nadoknadi izgubljeno padne sa motora a mogao da zavrsi drugi.
Tako Mercedes nije htio da rizikuje kad mu je i ovo odlicno bilo jer znaju da su sledece staze njihove.
Pricaju o madjarskoj kao da je aerodrom a nemaju se dje dva misa mimoIc.
Pokušaću da ti objasnim ovo najjednostavnije što mogu:
1. Seb je imao problema sa bolidom i DOBIO trku (iako bih ja radije da je to bio drugi Ferari, ali to je druga priča).
2. Luis je imao problema (čekaj, kojih problema, nije mu radila radio veza pa nije mogao da plače preko radija da ga Botas pusti ranije) i IZGUBIO trku (pokušao je da priđe Kimiju i da ga obiđe ali nije uspio, nije čuvao poziciju i bolid i ostale gluposti...)
Mislim da realno treba da priznaš da je Ferari bio bolji NA OVOJ STAZI (oba Ferarija ispred oba Mercedesa i pored tvojih neosnovanih i navijačkih prognoza prije trke). Belgija će Mercedesu bolje odgovarati pa tu možeš da daješ prognoze i očekivanja. I ja lično očekujem da će Mercedes biti dominantan u Belgiji, ako ti to išta znači plus Seb će morati da popije kaznu uskoro zbog zamjene elemenata PU pa se možeš prepustiti svojoj navijačkoj (mada mislim da više troluješ nego što navijaš) "Mercedes" euforiji.
kome pises ovo majketi
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako se zovu admini? IMaju li fiksni?
Hoce li se micat' ovaj mali, makar sa ove teme? Pratim formulu evo 20godina i ne mogu ovo da citam, raznosi me.
A i vi sto se sa njim prepucavate...ne znam sta da vam kazem...razmislite se malo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Neko je ovo strefio, kvota 51
U trkackom smislu so true...
![]()
Last edited by ToJeMojBrat; 01-08-17 at 13:21.
http://www.gotoquiz.com/which_formula_1_driver_are_you
Which Formula 1 driver are you?Your Result: Kimi Raikkonen (#7)
89%
You are the 2007 World Champion, Kimi Raikkonen, aka Iceman. Tell me, were you having a s*** when you took this quiz? You probably didn't give a s*** when you took it. You have a no-nonsense attitude about you, and you're in F1 for the driving. After you won your title with Ferrari, you had two mediocre years that were enough for you to leave F1 for other motorsport ventures. After trying your hand at rally racing and NASCAR camp trucks, you returned to F1 in 2012 with Lotus. You enjoyed consistent and moderate success with Lotus, but you went back to Ferrari following the lack of a paycheck and (more importantly) a supply of vodka and ice cream in 2013. Unfortunately you haven't had the best car this year at Ferrari, but you are working hard to develop it. You are a man of few words, facial expressions and emotions. Your introverted personality on camera has fans hanging on your every word. However, when you are with friends, partying, drunk, a different side of you shows.
80%
Fernando Alonso (#14)
66%
Daniel Ricciardo (#3)
66%
Nico Hulkenberg (#27)
57%
Sebastian Vettel (#1)
50%
Jenson Button (#22)
50%
Nico Rosberg (#6)
43%
Jules Bianchi (#17)
36%
Lewis Hamilton (#44)
11
Ovdje je valjda najvazniji ovaj poslednji, sto dalje to bolje
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks