Haha a zlatilo se radit ljeti i galit ga zimisaljem slike sa plaza jugoistocne azije ove zime
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Sto se mene tice,od Septembra ako Bog da,NYC,Novi Zeland,Australia...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Majx odoh ja u Valonu, ima li guzve? Mislim na granice![]()
Podji preko bozaja, kroz ulcinj ti je katastrofa ovih dana.
Kako do Ulcinja danas najbezbolnije? Treba da krenem za pola sata-sat sa djecom (nista me ne pitajte tako se zalomilo)...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja pobjegoh na ct i nista uradila nisam, odje je padanje u nesvijest.
nothing comes from violence and nothing ever could
Drago mi je bas sto ti se svidjela Lustica i Veslo
Ako treba nekome smjestaj na Zanjice... Ima slobodno od 20. septembra, taman za odmor...
https://www.booking.com/hotel/me/zan...-suite.sr.html
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
nothing comes from violence and nothing ever could
Slomis staklo i tuzis vlasnika
Ili zoves komunalnu...
Kroz Sozinu nema guzve tj na rampu 2 auta cekaju... Kroz Sutomore isto lagano bez guzve. Prednosri putovanja po zaropeku...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
https://www.facebook.com/portalcrnag...89479157916648
Koga lozis ti?
Zbilja ne znam od kad je fotografija, a sa 40 god u prkno nije mi namjera ikoga da zavlacim... Zao mi je sto ne slikah...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam krenuo kroz sozinu oko podna kad ono guzva kao na Srpsko/Madjarskoj granici.
Ne mogu ni naprijed ni nazad. Pokusao da se okrenem ka Petrovackim ali je nadosla ogromna kolona u minut iza..
Dje cu, sto cu? Vidim malo skretanje desno za Gluhi Do, pomislih odoh tuda pa da se prikljucim na Petrovacku magistralu i krenuh tuda...
Ali ne lezi vraze pogubih se po onim puticima i na kraj se vratih na Sozinu i opet cekah istu kolonu, ako ne i vecu![]()
Last edited by zubizaretta; 01-08-17 at 15:25.
Jedino za spas nečijeg života bi krenula na more sad.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Veslo mi se jako dopalo. Danas sam i đecu i ženu poveo. Prvo je gunđala đe ćemo tamo a kada je došla veli što je ovo kako je dobro
Baš sam se izmeračio.
Jutros na Mirište bješe top. Podjoh do Arze misleći islikaću je kao nekad a ono zalud sam prosuo 2 litra znoja po žaropeku, katanac na vrata...
Inače svuđe po plažama nevjerovatno puno smeća. Danas hodam i do Arze i psujem marvu. Svuđe svakakav otpad pobačala stoka. A kako bi im kaznama eba majku samo da mi može bit
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Super ponuda incognito. Od 20 do 25 septembra dvoje sa dvoje djece dvije i 3 godine skromnih 475e
Dajte ljudi
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
A jbga svako svoju krtolu cijeni koliko hoce. Njemu ce se to po tim cijenama prodati jer ima trziste.
Najjace je kad nasi ljudi zovu da pitaju za smjestaj i svaki ali svaki :
" A nama je to samo da prespavamo"
![]()
![]()
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks