Uuuh, e ovaj je perverzija.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Uuuh, e ovaj je perverzija.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Mora biti.
Malo ih je nisu se mnogo proizvodili ove serije restajling - nedje oko godinu ipo dvije plafon...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja jutros u 6 krecem sa zabljaka i napolju 9 stepeni palim grijanje i razmisljam za koliko cu se spustiti do pg ako ne bude guzve usput neki audi a7 uz one strane iznad savnika samnom pretice kolone srba koji se vuku a krenuli na more a pola ih spava usput jer nisu mogli vise a ovaj audi lakse pretice uz one strane jer mu brzi menjac a meni u auto onaj stari pa prodje pola kratkoga prvca dok ovaj moj prebaci u brzinu manje i onda u nk u 7sati vec 27 stepeni sto je ovo majko moja bice oganja danas a u spuz ispred mene neki mercedse c220 pa stigosmo nekoga clia a ovaj kad vidje nas u retrovizor kao da ga ubode nesto pa ga prebaci i onda 110 - 120 ispod veljega brda zamalo ga ne prevrnu preko neravnine pa pravo u zetu i tako ja stigoh kuci
dnevna doza bizibija
Hahhahahahahhahahaha ludilo se siri :-)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
provalio mu pasvord
Prema tome, šta da ti kažem?
Ahahah, Guro?![]()
Ako moze jedno ozbiljno pitanjeIma li ijedna samousluzna perionica u PG onaj pistolj sa cetkom na kraju kao za ribanje? If you know what I mean
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Bice u ove 2dana guzve dolaze ova G**** kod hiljtona sam mislio da se zaratilo.
ulgavnom napisah li da kad sam dosao u pg odoh kuci da se presvucem i nahranim macke a onda krenuh na posao pa na kruzni novi prema cetinju opet neki udes pa kolone do cetinja i niskica i onda se polukruzno obrnuh prije kruznoga pa odoh iza delte i preko krivoga mosta a tamo nije bilo guzve i upust vidjeh i neke ribe no im nisam interesantan jer sam sa zenom bio i vozim karavana a ne znaju da sam smrt bio za njih kad sam mladji bio a citavo vrijeme mi kroz glavu prolazi ovaj amerikanac i haos koji ce biti danas a i ne rekoh da sam juce vidio jednoga mercedesa na krov na obilaznicu iznad vidrovana a mislim da je c klasa bila a pojma nemam kako ga je prevrnu i za kraj za koliko vam treba od pg do zabljaka
p.s. umorih se dok ovo napisah
citali ti ovo supruga a
Prema tome, šta da ti kažem?
zaboravio neke kljucne detalje tipa 110-120km, ili upalim >blek edisn< gleda neka riba 55god mase mi desnom sisom ja mislio da ima 25god sto je ovo kukala ovakvu jos nisam vidjeo >bonbona<, palacinke, burek, sozina, trgovinska eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa ja nemam blek edisn i ne krecem se.kuda i bizbi i vise nisam mlad kao bizbi a i da sam mlad bizbi bi me porazio nego on vise i ne pominje zene da se mozda nije prestrojio ne daj boze sto bi mu rekli na zabjelo
Ne, ovo mu je naSHljednik.
Stoji kod sat kule astra i interventna kad ih prodjoh sklopih blek edisn to sto je mogao te 55km prema hotelu kad na semafor crveno u prvu traku auta desna slobodna a na raskrsnicu ratno stanjee kad su culi blek'a mislili su da se zaratilo svi poustajali i izasli iz kola ali vide da je to vozilo i ja lagano kroz crveno ovi ostadose jos pola minuta da cekaju crveno - i da ne zaboravim salutirali su mi dok sam prolazio.
Ovo dje je park pored zeleno to je trava nije pokoseno
sivo su vozila koja cekaju na semafor
plava su zastitnici hotela
crveno sam ja.
Samo mi nije jasno sto cekaju na crveno - kad sam proletio pored njih ja mislim da su im se kola izgasila.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Ali hilton 5*****, pakao
Gůzica voli skice, ovo je za nju...potrudio se, čini mi se.
Na sve je spreman za malo guzice![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks