hajte molem vas, multipraktičnost se ne dovodi u pitanje, to je "krstogrom"...
Sad i ja vidju isto.. ali ono vise nije krst, no gromobran![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
hajte molem vas, multipraktičnost se ne dovodi u pitanje, to je "krstogrom"...
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
hahaha, jes.. da tako napravimo neki "krstomjesec", uzbunila bi se cijela islamska zajednica, Erdogan bi se licno obratio narodu![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dobro je sto su ga vratili... Zamalo krenusmo u boj
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
nista li vam ne valja....
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
https://antenam.net/drustvo/45342-os...a-za-1000-eura
Znaci i ovoga ima kod nas.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ciganija
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nevjerovatan izbor za novog izvrsnog direktora Luke Bar :stupid:
http://www.vijesti.me/vijesti/zarija...uku-bar-948685
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Sva sreća što je čovjek osposobljen za sve vrste djelatnosti jer trenutak u kojem preuzima kompaniju je veoma delikatan.
Nije lako, ali je jako rođaci.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Prilično slobodoumno tumačenje
Na pitanje kako će se naplaćivati PDV na pošiljke koje se naručuju iz instranstva putem interneta iz resora kojim rukovodi ministar finansija Darko Radunović odgovorili su da „obaveza obračunavanja PDV-a prilikom uvoza proizvoda nastaje danom obaveze obračunavanja carine i drugih uvoznih dažbina (član 19 Zakona o porezu na dodatu vrijednost)“.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ovaj je dio krem de la krema partijskih rukovodilaca dps-a. Jos dok je upravljao zeljeznicom pokazao je koliko je sposoban, a ovo sad mu je sansa da se dokaze da moze u ambasadore. Obrnuce igricu onda. Tragikomedija dpsa se nastavlja, sahranjivanje ostataka luke bar krece od danas. Sta reci drugo na ovo.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Заро није неспособан, врло је радан и предузимљив, умије да води посао и док је он био директнор комуналног Бар је био и најчистији град у ЦГ а и подалеко шире.Имао је обичај да лично иде по терену и контролише да ли је посао урађен.
Док је био директор у Жељезничкој инфраструктури, мислим да је много допринио да се коначно престане са отаљавањем радова на реконструкцији НК пруге.Сјећам се да се тада на сајту ЖИЦГ на недјељној основи могло информисати докле су стигли радови, постављено толико и толико стубова, са све фотографијама.
Е сад друга страна медаље је што Заро воли свој рад да добро наплати, и то без пардона.Мислим да је он аутор изјаве да неће да ради за 1000 еура или тако нешто, и то га је коштало да мјесто да напредује, пође скоро у илегалу.
Ако је научио лекцију из Жељезнице не вјерујем да ће бити толико лоше ријешење.
Црногорце је одржало црногорско срце.
BAR... drzi se vojske kumim te kapicom. Branis poltronskog lopova, moraca ga ne bi oprala, i 10 dozivotnih u gvantanamo.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Bar ima klasičnu dps pricu.
Od nezavisnosti na ovamo imaju te odredjene struje u DPS kojese , naravno ne javno, ne slazu sa politikom partije i sad se podrzava ova lojalna struja.
Moze se to vidjeti sa desavanjima u PG sa dodjelom stanova, sad sa desavanjima u Luci bar, sa PG vodovodom, aerodromom u PG, postavljanjem novih ambasadora i savjetnika premijera i ministara. Do sad su to mnogo suptilnije radili,a sad na silu i ocigledno.
Zarija Franovic je sebi godisnje isplacivao po 50-60 000 eur. Gospodo i dame slovima / pedeset hiljada eura/ na ime plata, bordova i bonusa. U zemlji gdje je prosjecna plata 400eur on je za 4godine od drzave OTEO 250 000 eur.
Ovdje nijesu uracunati troskovi reprezentacije, hotela i goriva koje se racunaju desetinama da ne kazem skoro pa i stotinu hiljada eura. Zaposljavanje sina koji se mjesecima nije pojavljivao na posao kao pomocnika finansijskog direktora itd
I DPS mu daje jednu rijetku drzavnu firmu u CG koja posluje pozitivno,da se pochka u nju da je lakse mogu prodati za godinu dvije...
DPS je kancer koji se mora sto prije odstraniti, ovo sto rade je postalo bezobrazno i toliko pogubno po CG da me podsjeca na hitlera i Nero Dekret kada je naredio da se zapali, srusi ili digne u vazduh sve sto neprijatelj moze iskoristiti. Takozvani projekat spaljene zemlje...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Last edited by Gandalf_White; 31-07-17 at 21:12.
One Ring to Rule them all...
Javise li sto, koje ce ulice biti sjutra zatvorene za saobracaj u pg...
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Vrsni komunalac, lak na paru :lolblue:
Hahah, kao da čitam one umobolne komentare sa portala Analitike.
Dolazi onaj rusofil![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks