Page 291 of 718 FirstFirst ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... LastLast
Results 7,251 to 7,275 of 17932

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

ako su lawleru bodovali oktagon control onda cerroneu nisu bodovali bacanje,a i imao je vise zadatih udaraca u drugoj i trecoj rundi,u drugoj je ta razlika bila ogromna

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Cyborg po mom misljenju najveca mma zvijezda medju zenama svih vremena. I najbolja svih vremena zene kad su u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Fantastičan takedown defense Woodleya.. crnačke guzice dosta pomažu i one butine..

Maia nece gleat vise jacih borbi, nocas prvi put u karijeri da nije zabiljezio takedown.. 0/25 cini mi se

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Dosadan Vudli ka i vazda, Maja dosadniji. Ali svaka cast..

Ajde sad DC, iznenadi, sokiraj svijet

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Najveći. Tacka.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Od kad se DC pojavio u MMA sportu ja navijam za njega,iskreno sam mislio da je sav onaj trash talk sa njegove strane izreziran samo da bi prodao PPV i da ce posto dobije Jonesa da se fino izvini kao pravi sportista za kakvog sam ga smatrao...medjutim,on gubi borbu i onako nastupa,gura sudiju i napusta proglasenje,ne cestita Jonesu koji ga je ugasio posteno,bas bas bas me razocarao. Jones na kraju ispao skroz korektan,svaka mu cast !

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

^Tacno tako.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Nema se sta reci. Svaka cast Jonsu. Borba je isla u dobrom smjeru za DC, ali ona noga je sve zavrsila.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

kad smo vec kod noge,ono se vidjelo iz aviona,dok mu je jones radio kickove u tijelo on je svako put poskakivao,uvlacio stomak,a isao glavom naprijed,ovaj je to vidio i samo malo podigao nogu,a DC jos glavom naletio na nju,skoro da je sam sebe sjebao...nije mi se njegova odbrana svidjela od pocetka

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

10 puta da se bore 10 puta bi ga dobio. Neutralisano rvanje, a distanca, arsenal udaraca i taktička potkovanost predebelo na strani Jonesa. Proziva Lesnara. Onoga dva put da udari u koljeno i odmah ima da plače ko DC. Daj Gusa

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

DC je zaista izgledao samopouzdano ali kao sto sam pricao vec, Jones je all-around.. u svakom trenutku moze ovakav potez da izvuce..

Koliko je ovo znacilo Cormieru, nije mogao da progovori (mozda i zbog KO).. Pohvalio ga je Jones korektno na kraju i poljubio, to je to.. Ipak je Bones preodredjen za neke vece stvari..

Steta sto Lesnar nece moc skorije u oktagon inace bi zakazali taj mec u Madison Square Garden.. Woodley vec rekao da ga GSP ceka tu 4.novembra..

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

Brutalan nokaut.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Bisping vs GSP 4.11. u NY..

Mislim da je Dana promijenio svoj stav po 4-5 put oko ovoga.. čas će GSP u welter, čas u mw.. smijesno..

Jones najavio superfights u budućnosti, sad mu je cilj keš koji Conor zaradjuje.. Rekao je da borba sa Miočićem ne bi privukla previše interesa, zato oće Lesnara koji je dosta poznat van mma..
    Brock ima jos pola godine suspenzije da odradi plus pola godine u USADA test periodu, tako da se sigurno neće vraćat ove god..

Čudi me da niko od novinara nije pomenuo Velasqueza.. to je superfight koji svi sanjamo..

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

kako mu se namjesti na lijevu aok, Jones kad bi osvojio pojas u HW bio bi najveći ikad definitivno, još ga niko izbio nije
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,637
    Thanks Thanks Received 
    1,739
    Thanked in
    1,404 Posts

Ovo ponašanje DC-a na kraju meča pokazuje da je sve ono što je lijepo pričao za jonesa kako je on vrhunski sportista, sve bila gluma, jer je mislio da će pobijedit pa bi to onda značilo kako je on dobar primjer borca i šampiona, a pošto je izgubio neće ni poštovanje da pokaže, nego bježi ka kukavica, da je iole korektan čovjek i borac kao što se prestavljao, prihvatio bi poraz kao muškarac edit: sad tek viđeh da se posle toga vratio i dao intervju. Oni koji kažu da je bio bolji DC do momenta nokauta se varaju jer se viđelo da je DC u žurbi (vjerovatno ga je boljelo tijelo i noge od silnih udaraca), stalno je išao za Jones-om dok se ovaj znajući da je DC u nevolji povlačio i čitavo vrijeme ga namještao na high kick, ipak je Jones mnogo pametniji od DC-a, a i u ovom meču je izgledao znatno snažniji i veći, moguće da je provalio neku novu drogu .
    GSP je čekao da vidi oće li maja da pobijedi večeras, onda bi napadao welter titulu, ali pošto je vudli odbranio onda se prepa i sad gađe na bispinga , ja to tako vidim, osim ako to nije najavio prije sinoćnjeg event-a.
    Zanimljiva stvar kod meča Oezdemir vs Manuwa je to što ga je Oezdemir potrefio dva tri put i kad je Manuwa bio ošamućen malo, ovaj ga je svom snagom gurnuo te je ovaj svom težinom pao na pod i udario potiljkom od pod, obzirom na to da je potiljak centar za ravnotežu mislim da mu je ovo više poremetilo ravnotežu od samih udaraca, znači udaranje u potiljak je u UFC zabranjeno ali nije zabranjeno da bačiš protivnika da mu se glava odbije od pod, samo me interesuje je li ovo namjerno uradio ili slučajno u žaru borbe.
    Last edited by Solid; 30-07-17 at 12:07.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Mislim da nije ono DC bjezao da ne bi Jonesu dao priznanje nego je bio osamucen od nokauta, nije znao sto radi. Dana je posle na konferenciji rekao da se Cormier zalio da je sudija prerano prekinuo mec, haha? Tek posle kad je vidio na replay je shvatio da je bio out.. Inace je DC odveden u bolnicu po zavrsetku meca, moguce je da ima potres mozga..
    Sudija je pustio barem 6-7 bespotrebnih udaraca preko, trebao je ranije da stopira.. Ne znam kako je Cormier ostao na noge posle onoga high-kicka, u 99% slucajeva ono je direktno "gasenje svijetla"

Thanks Thanks Given 
    1,637
    Thanks Thanks Received 
    1,739
    Thanked in
    1,404 Posts

a kad su ovako bitni mecevi, i sobzirom da dc moze da pretrpi mnogo jak udarac, sudija pusta duze nego inace da se biju prije nego sto zaustavi borbu, da se ne bi desavale kontraverzne situacije.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Momci ne znam da vas neko nabode cevanicom u glavu sta bi pricali.

DC je izuzetan sportista. To svi kazu koji su sa njim trenirali. Ono sinoc mu je prvi nokaut. Jonesu je laku da bude u pobjedi onakav, foliran klasicni. Znamo prosli mec kako se ponasao nakon sto je dobio. Svi zaboravljaju.

Suma sumarum Jones najtalentovaniji i bez dileme LHW najbolji borac svih vremena. Ali ***** od covjeka..i to je to.
    Sad neka udje u tesku i istestira sebe.

Thanks Thanks Given 
    1,637
    Thanks Thanks Received 
    1,739
    Thanked in
    1,404 Posts

a dobro masina je DC, jer ipak ima 38 godina, ne moze to bit to kao, tijelo manje luci testosteron u te godine nego, svaka njemu cast.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Solid View Post
    .
    Zanimljiva stvar kod meča Oezdemir vs Manuwa je to što ga je Oezdemir potrefio dva tri put i kad je Manuwa bio ošamućen malo, ovaj ga je svom snagom gurnuo te je ovaj svom težinom pao na pod i udario potiljkom od pod, obzirom na to da je potiljak centar za ravnotežu mislim da mu je ovo više poremetilo ravnotežu od samih udaraca, znači udaranje u potiljak je u UFC zabranjeno ali nije zabranjeno da bačiš protivnika da mu se glava odbije od pod, samo me interesuje je li ovo namjerno uradio ili slučajno u žaru borbe.
    Kad ti glava onako zvizne o prepreku, mozak se ne povrijedi samo na mjestu udarca nego i na suprotnoj strani (coup i contrecoup povrede) s tim da na suprotnoj strani često budu i veče povrede, a i rotacione sile se prenose i u unutrašnjost mozga i uzrokuju povrede na granicama slojeva mozga, bijele i sive mase. Opasniji su onakvi udarci o podlogu nego sam nokaut. A sumnjam da je Oezdemiru bila namjera da se to tako desi. Vidio je da je načet Manuwa i zaletio se da ga dokrajči, desnom promašio,lijevom okrznuo i instiktivno odgurnuo jer se zaletio u njega.

Thanks Thanks Given 
    1,637
    Thanks Thanks Received 
    1,739
    Thanked in
    1,404 Posts

pa to ti velim, opasan je ovo sport bez obzira koliko borac u karijeri pretrpi udaraca jer u sparinzima mora popit po koji udarac, a to se sve akumulira. Neko rece da je DC morao posle borbe da ide u bolnicu jer je pretrpio potres mozga, svaki udarac uglavu izazove potres mozga, samo je pitanje je li taj potres velik ili manji, ali svako muckanje mozga unutar lobanje cini da nervne celije izumiru.

Upravo prije 3 dana je izasao klip na TedED YouTube kanal na temu potresa mozga, evo ako neko zeli da ga odgleda:

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

GSP - Bisbing zvanicno.

Thanks Thanks Given 
    1,637
    Thanks Thanks Received 
    1,739
    Thanked in
    1,404 Posts

dc ce sad da pane u tesku depresiju.

Thanks Thanks Given 
    479
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    73 Posts

Garsija dobio bronera . Momak je stvarno klasa. Msl da ce tek velike stvari napraviti i biti jedan od najvecih .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Za DC-a je uzasna situacija jer nije bas moguce da skoro napadne opet pojas,makar nije realno da se sastaje sa nekim ko ga je pobijedio dva puta
    Mozda se vrati u HW,ko zna...

Page 291 of 718 FirstFirst ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)