max se lagano ubacuje ispred hamiltona sjutra na start i kolje se sa bottasom dok ferrari odmice naprijed
onaj smrad od alisona je spijao da je ferari imo par aero dodatka van normi i to su morali ispravit pocevsi od poklopca za sarafe
i opet balrum blic
max se lagano ubacuje ispred hamiltona sjutra na start i kolje se sa bottasom dok ferrari odmice naprijed
Sigurno.
Ova staza je dosadna ali se nadam da ce biti uzbudjenja nema se dje preteci na ciljni pravac treba da si mu bas blizu da bi iskoristio drs i pretekao nekog + posle prve krivine je odma drs te 200m.
Imam neki osjecaj da ce sjutra biti svega Mercedes naravno ide na pobjedu ferari nece biti konkurentan.
Hamilton 5kvota da pobijedi sjutra moram ispostovati to.![]()
:ferrarifl
James Tiberius Kirk
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Raste kvota na prijatelja 44 > najbrzi krug 3kvota da pobijedi 6kvota da se sjutra pare naprave.
Imam osjecaj da ce Botas prijatno da iznenadi..
naravno da ce prijatno da iznenadi luisa kad ga bude propustao ili bude kocio sve iza sebe, ne bi li ih luis stigao....
Maxi je rekao da posle ove trke nece imati mnogo prijatelja u gridu...
Kako ce da kara mercedese.
Samo se nadam da ce mu dozvolit izlaske sa staze i kad se protiv njih trka kao sto mu je dozvoljeno kad to radi protiv Ferrarija (Vettela).
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ako Red Bull bude imao power, bojim se da će Max karati i Vettela.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Ako Vettel startuje kako treba samo moze da ga kara neki problem na bolidu i nista vise.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ja se nadam dobrom startu pa onda ko sto ponese...jer mercedesi definitivno nece moci samo da misle na.ferrari vec i kako da se odbrane od red bulla....da nije tako, siguran sam.da bi u q2 isli na prolaz na softu
Nema Kimi sreće da završi prvi.
Hahahahahahačitam ovo i ne vjerujem sad se probudio pa reko- da nisam sanjiv i opet citam.
Vi izgleda niste gledali kvalifikacije.
Nadam se da na kraju nece biti puno izgovora jer sam toliko siguran u Mercedes da cu morati da ih ispostujem pogotovo Hamilton najbrzi krug 3kvota i pobjeda 6.
5x je pobjedjivao u madjarsku ovo je biti 6x.
mi gledali kvalifikacije jesmo.... i kod nas je ferrari uzeo lagano prvi red.... ne znam da ti nisi gledao snimak proslogodisnjih kvalifikacija?
p.s.
idi spavaj jos... mozak se razvija tokom sna...
Last edited by E_K_V; 30-07-17 at 11:39.
Ja koliko znam Botas je najbrzi bio nego je pogrijesio prije boksa i na pravac.Hamilton u prvoj krivini pogrijesio izgubio sekundu i opet tu bio..
Evo poceli su nevidljivi problemi za ferari kad ih opegla Mercedes da imaju opravdanja.Mercedes imao problema tokom citavih kvalifikacija pa nikom nista.
Ted just outside Ferrari, says hydraulid problem and engine came out. Changes made and putting car together. No penalty it seems as no change to gearbox
@E_K_V opusti se, iskuliraj ponešto.![]()
Uplatih na prijatelja pa da vidimo.
Hamilton pobjednik
Hamilton najbrzi krug sa 50 za 1000e
Botas neka mu ocisti oba ferarija na start.![]()
Sto dimi etel iz kabine lade ga vruce mu je?![]()
Reče da na stazi treba da bude as*hole, potvrdio se odmah... Jbg Dani.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks