Ova se tema zove cg vaterpolo, ikas temu za prlainovica.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Evo pise se da je Gojkovic udaljio Brguljana iz reprezentacije.
https://www.cdm.me/sport/vaterpolo/b...ije-crne-gore/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vlado pocera pola reprezentacije...o kakvom sistemu mrcenik prica ?
Onom sto je dozvolio 10:2 protiv Grcke ?
Ne kapiram..kao da je Ratko Rudic u najmanju ruku
Apsolutno si sve promasio.
Meni je zao sto se nisi tada (prije punih 6 godina) javio, pa da lijepo prodiskutujemo, izbacimo sve na sto (sto se kaze), jer kod mene nema nista izokola.
A sad, da po ko zna koji put analiziram sve...nemam vremena.
Ponekad mislim da sam dosta toga zaboravio, a onda procitam odje nesto ciji sam svjedok bio. Mogu samo da se nasmijem.
A taj je bio zagovornik/inicijator te ideje da se ne dolazi na docek u Ko sad nam je ni manje ni vise nego Ministar sporta!
Mislio sam da sam sve procitao...a evo sam i protiv vaterpolo reprezentacije CG navijao!
Momci, kad sam napisao da je tesko biti selektor CG i sve iz tog posta...prepoznajete li da sam mislio na Darka Brguljana?
Izuzetno cijenim tog igraca, ali uz potpunu neinformisanost u ovoj situaciji dajem podrsku selektoru.
Samo da se ne javi neko za 6 godina da kaze da smo odje mogli uzet medalju, ali Gojkovic nije imao podrsku...isl.
Sent from my LG-D855 using Cafe Del Montenegro mobile app
P r i m o r a c
Inace, 5.mjesto je odlican plasman!!! Ispred nas su sve dokazano bolje ekipe, a poneka je i iza.
Ali, sto moze da popravi sliku onog debakla od Grcke!?
Nazalost, sve sto smo taj dan vidjeli je bilo sve samo ne los dan.
Nemamo mi ni ,,S" od sistema.
Imamo talenat i jos ponesto.
P r i m o r a c
4 pobjede , remi i poraz. Odlično prvenstvo sa ovakvim timom.
Ja igrah na madjare - domaci teren je cudo neka sudije 2x preokrenu korist peterac i jedno iskljucenje vise..
Po meni su madjari ogromni favoriti - hrvati nisu nesto.
Što bi madjarima?![]()
Sto bi hrvatima?![]()
Bravo Tucak. Jadranova skola je najbolja na svijetu!
Proceduralno!
Samo da cestitam Hrvatima, iako je tema CG vaterpolo... @bracodubrovnik svaka cast...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Svaka cast Hrvatima! Vrhunski turnir!
Nije se Madjarima mogla ponovit' 2013. (kad smo mi izbacili Srbiju i Italiju)...
Odbrana i dalje donosi rezultat!
P r i m o r a c
Zasluženo Hrvati, čestitke.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Svaka čast braći Hrvatima! Sukno zvijer
Vrhunsko finale. Čestitke hrvatima na zasluženoj tituli. Neka su oprali ove madjare, mrežni su mi totalno.
Ne proglasishe najboljeg igrača turnira... Hahhaha.. A nadj najbolji golman?? Kakav šamar hrvatima.
I posebno čestitke Tucku, ovo je njegova titula.
Please alowe me to introduce myself.......
Milo mi je samo zbog one sline od madjarskog golmana
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Neka pati, kome smeta, Hrvatska je prvak svijeta !!!
Najteži mogući put, najslađe zlato. Pogodio sam i točan ishod, budući da sam prije utakmice sam sebi prognozirao 8:6. Ovo je za mene dan vaterpola i zato što sam debitirao u glavnim turnirima Divlje lige, moja momčad Betula Danče izgubila je u Mlinima od branitelja naslova moćne Elite 15:3. Jedan poraz i jedna pobjeda!!!
Aj sada malo o nasima..
Prvo sve cestitke Vladu na onome sto je ucinio na ovom prvenstvu.
Ovo sam napisao namjerno zbog dusebriznika koji su poslije onoga sa grcima vec mu dali otkaz i poceli da traze zamjenu. Pokazao svoj nacin vodjenja ekipe i da ne dozvoljava nicija sufliranja i slicne zajebancije oko kulta reprezentacije. Zato je i batalio onako rano, a kome to nije jasno taj nema pojma o onome sto se cini u nasem vaterpolu.
Pa ko hoce da igra igrace a ko nece ili ima pametnija posla , ne mora, ima djece koja ce postovati trenera pa makar on sve govorio pogresno.
Napisao sam jos prije cetvrtfinala da brguljan daje dijametralno suprotne izjave od Vlada... Ocigledno vatra je tinjala tinjala pa su je na kraju ugasili. Na stetu piromana naravno ,jer da nismo ovo 5 mjesto uzeli onda bi opet bilo pranje po selektoru, ovako svi mogu da se pokriju po usima i da se covjeku poklone i kazu bravo majstore svaka ti cast sto si ucinio sa ovakvom ekipom.
A ko je vodio reprezentaciju u trenutcima kad smo bili najjaci, a to se zna, isto kao sto se zna ko je na ciju stranu vukao i zasto se sto cinilo. Kao sto Cattaro to vrlo dobro zna , sigurno nije bilo na stranu novsku, sve je bilo u kotorskim rukama a i pomalo u budvanskim.
I onda se navijaci skupe i pocnu da skandiraju na utakmicu reprezentacije protiv saveza, protiv trenera i tako redom. I onda smo mi vjerovatno pogresno culi vase parole. Ne trebali ste poslije toga odrzat konferenciju za stampu da nam to svim akoji smo bili na bazen tu noc pojasnite sto je pjesnik stio da kaze.. Ajde molim te.
p.s.
Hoce li neko sa tv cg konacno reci ovom majstoru da veze nema sa vaterpolo i da dovede na prenos strucnog konsultata koji bi mu malo otvorio oci. Vise je pricao o polufinalnoj utakmici srba i hrvata nego o icemu drugom. Ya koga ti navijas majstore???
I vrhunac cijele veceri na pocetku intonacije himne novog sampiona majstor ladno kaze > I evo HImne Srbije,,,, da nije tuzno bilo bi zalosno!
Please alowe me to introduce myself.......
Dovoljno je sjetit se samo sramnog vrijedjanja Ivovica,vjerovatno najboljeg igraca sto je nosio kapicu CG. I sto je najgore, diran je tamo dje najviše boli.
Sigurno je zaslužio, Leka je bas takav tip... Ali eto, vazda Kotorani imaju svoju priču...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks