Bizbi mi je novi 'će te patošem!
Kada mi zafali ideja na određenu temu prospem mastilo i tumačim...... ovi su se isprosipali najstrašnije.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Bizbi mi je novi 'će te patošem!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pitaj druze Danilo sve sto te interesuje, oli i sliku da ti posaljem <3 Pusaaaaaaaaaaaa
Pa fino pise Arhitekta, a ne Arhitektica![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
mexiko, pobogu..Fino pročitaj...
Sell the Vatican, Feed the World!
Disleksija vlada.
Pa kaže
di si bija bija bija kad je grmilo, kad je sivalo
Nije lako, ali je jako rođaci.
Piknik...kako ružna riječ. Jednako ružna kao i sami oblik "uživanja" koju ta riječ predstavlja. Tandrkanje po livadi, razmahivanje sa gomilom hrane, a onda kupljenje ostataka, koje liči na jestivo smeće...pih!
Ovo mi je, definitivno, poslednji piknik u životu.
Amin!
The more things change, the more they stay the same.
Bright and smart!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
'Anđelka Bojović 66 godina uhapšena sinoć u Nikšiću zbog sumnje da je sa Matijom Bojovićem pripremala likvidaciju Niksićanina'
Moja baba sa 66 god. je mijesila, pekla i filovala bombice, a ova ih slaže, planira dje ih pobačat'...
Do baba je...
Mislila sam da smo to iskorijenili...i da sudstvo radi svoj posa'...Na svaštočinstva drugog joj sina 'melemnika', koji je mnogo drugih baba, majki, braće, sestara, ojadio, žmurimo, ili..?
Mislim, ako gledamo po načinu na koji ti gledaš...
Učinje li mi se da je pravdaš na neki način...u smislu..nevolja joj je što bača bombe, umjesto da mijesi i peče bombice?
Ako je utisak pogrešan, izvinjavam se...
Cudo je genetika krkna
E vala koliko senzaciju prave od te babe, pa da je lijek za rak otkrila. No kakve su nam senzacionalne vijesti takav nam ni(je) narod?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks