Ali kako napusi onoga iz showtimea. Aooooo...
Ali kako napusi onoga iz showtimea. Aooooo...
polako sve ode u K ,zali boze , doci ce vrijeme kad ce bokseri i ufc borci postati keceri i idoli djece od 7 do 14. ovo treba maksimalno ignorisati
Cirkus. Mislim da se Mejveder posrao u njega. Posebno sa ovim kesom..i pricom da on i Dena uzimaju kes.
Od kad se zavrsilo u LA i McGregor na silu pocinje da vadi fore.. Obojici ponestaje materijala.. Izgledaju ka majmuni sa ovakvim ponasanjem, mogli bi profesionalno i normalno postupit nedje za promjenu..
Ocigledno je da nema nikakve prave mrznje medju njima i rivaliteta.. Da je tako davno bi se pokoskali, a ne po 10 minuta jedan drugome u facu blebecali..
Imaju li vremena za trening,da mi je znat?
Dobar show, samo previše učestalo, pa će brzo dosadit.
evo definicije all-around borca.. pogledajte adaptiranje stila, improvizovanje u toku borbe i agresivnost u kljucnim rundama.. Bones je GOAT ovog sporta..
Mozda za nas jeste njesra sto ova dvojica rade, ali za naciju koaj uziva i vatreno navija gledajuci kečere, ovo se i te kako dobro prodaje. A za 100 miliona dolara....ja ih potpuno razumijem sto god da urade. I samo se nadam da ce ga Floyd poslati dje mu je mjesto jer je ba iritantan lik ovaj kikirez.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prekinu crnu seriju Weidman protiv Gastelluma.. Slavio je kao da je titulu odbranio, a bio je jos jedan poraz daleko od Bellatora.. Toliko isfrustriran da je rekao "Jos uvjek sam sampion", a otac mu pored puni ego.. Kako ce ga naslozit neko opet, po zelji Rockhold...
Weidman je dobar borac. Fino je radio protiv Romera, ali nalece na koljeno, dobar je bio i protiv Rockholda...
Ja ga ne volim zbog dissrespecta prema Anderson Silvi.
prosjecan MW.. dobio Gasteluma samo jer je veci i ovaj pripada u welter, ne u mw..
dobar je weidman. njegovi porazi, su najglupji porazi koje sam gledao. protiv romera je dobar bio, ali nalece na koljeno. prije toga protiv rockolda baci onaj kruzni udarac potpuno bespotrebno, protiv musasija nije znao za drugacija pravila u drzavi njujork. jbg, klasican americki borac. nidje nije dominantan, ali je svuda dobar.
Mislim da je vrijeme da DC dobije Jonesa.
Djeluje da je Jones nabacio malo misica. Moze se desiti problem sa kardiom. Svakako nema Jones nokaut udarac, a ne vjerujem da moze DC zavrsiti. Moze to za njega biti vrlo iznenadjujuci mec. I ako sanse su 70-30 u korist Jonesa.
I ova pauza ce ostaviti trega sigurno. Jedva cekam.
Ne moze Cormier dobiti Jonesa. Ovaj je superioran nad njim u svakom aspektu i previše inteligentan za DC-a... Jedino da se nada nekom ring rustu kod Jonesa, mada i to tesko jer je Jon imao već jedno takvo iskustvo protiv OSP prosle god pa sad zna kako da premosti lakše tu mentalnu prepreku..
Moze li se dje gledat za Dz DC v Jones?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Fight chanel
u koliko pocinje?
u 4 po našem main card
She is only here to annoy herself!
Bice na fight chanel da se gleda? Top
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
nece bit na Fight Channel.. tj. oce ali oni isto daju ppv, a ta mogucnost ne postoji odje..samo za hr ja mislim..
Nema nigdje za dz, osim strim da se hvata. To je ppv fajt. Platis - > gledas.
Ovaj put moram dati prednost Cormieru. Jones je nepoznanica poslije svega što se izdešavalo, a iako bude na nivou iz prošle borbe,gotov je.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks