1557 potpisa na change.org![]()
The more things change, the more they stay the same.
Čudo će napravit' sa onlajn peticijom.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Bogami ako se udruzimo ka svojevremeno kladionicari :mrgreen:
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Kada bi uveli neki porez na dojč, izbila bi revolucija
A do tada...
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Da li neko gleda penala Vučića na Pink, vrijedja inteligenciju bilo kom čovjeku sa prosječnim IQ. Ovo je gore nego Slobo. Ovo je jednom riječju - užas!
Evo ja sad postah na topicu stvari koje vas nerviraju. Aplauzi I ukljucenja su mi naj naj.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Svaka čast kad sebi priuštite da gledate tako nešto.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Covjek sprovodi brutalnu politiku MMF-a krijuci se iza starog dobrog patriotizma. Ovaca ne fali...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo nesto iz stranih novina al tice se nas isto:
http://greece.greekreporter.com/2017...ged-freighter/
Nisam vidio nigdje u nase novine da je objavljeno pa me ispravite ako grijesim. Proslog mjeseca kod obale Krita Grcka obalna straza je presrela brod pod zastavom Tanzanije koji je isplovio iz luke Bar. Brod se zaustavio kod obale Krita i istovarao je svercovane cigare na manji brod kad ga je presrela grcka obalna straza. Na brodu sa Ukrajinskom posadom je zaplijenjeno ilegalnih 1 557 200 kutija cigareta.
Znaci sverc cigareta je i dalje aktuelan i nikad i nije stajao.
Hahahah, oganj nas sve sagorio, kakvi smo![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
https://www.cdm.me/hronika/mujovic-e...ilovao-katnic/
Kakav bi ovo bi svedok saradnik 'bem ti lebac!:anonymous:
Najjaci komentar:
Crnogorac
Ovaj DF je ogrezao u kriminalu
Sramota
Zatvoriti sto prije
![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Onlajn revolucionari, eo bi ministarstvo da se nadjemo na 75 :mrgreen: 100 je nasa ponuda sledeca
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ču naša ponuda 100. Naša ponuda je sada 250€.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ovim ljudima sto se sudi ili treba da se sudi za terorizam, kako to da oni mogu prisustovati i koliko izgleda raspravljati na nekim sjednicama administrativnog odbora, zar ne bi trebalo da im se ukinu sve funkcije dok se ne utvrdi da li su odgovorni za pokusaj drzavnog udara ? A ovaj Janko Vukcinic klasicna napumpana debilcina.
Pretpostavka nevinosti?
I komunizam je za nas bio demokratija. Feudalno drustvo na prelasku u industrijsko doba.
I Budvani i Barani su i dalje bili na funkcijama koje su obavljali, sa sve platama i beneficijama, samo eto zbog pritvora nisu prisustvovali sjednicama.
Tako da postedi patetike i laznog moralisanja
http://www.portalanalitika.me/clanak...giraju-krivicu
Decenijama je Lim ogledalo nebrige lokalnog stanovništva u Bijelom Polju. Iako je proglašena rijekom od državnog značaja, u nju se baca sve što je građanima nepotrebno. Kada se tome doda više od hiljadu kanalizacionih ispusta i neprijatni prizori izlivanja crvene tečnosti, onda je sasvim jasno koliko je Lim zagađen. NVO "Euromost" konstantno upozorava na to da se u nekim prigradskim zonama boja rijeke potpuno mijenja. Portal "Sjever CG" preplavljen je snimcima i fotografijama novog crvenila. Za još jedan ekološki eksces optužuju mesnu industriju Mesopromet - Franca.
Marko miilacic ce da se kandiduje za predsjednika cene gore... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, konacno normalni kandidat...
Ima svima da pokvari racunicu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks