"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ada, samo da ne bude rupa kao u prošlom, neka odma dadnu i extended cut, oprostio bih im cgi.
Izgleda uzasno. Ne mogu ovakvi filmovi silom da se prave. Koliko je samo trebalo Marvelu da bi napravili prve Avengerse. A ovi bi da uhvate svaku precicu koje se dosjete. Hoce Marvelov uspjeh i pare sa 1/10 truda. Ne ide to tako.
BvS mi je toliko ogadio cijeli DCCU pokusaj da mi ne pada na pamet Wonder Woman da gledam ni kad na torrente izadje a kamoli bilo koji sledeci film u serijalu. Nije vazno da li je dobar film. Jednostavno me ne interesuje nista vezano za DCCU.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Flash će biti snimljen po Flashpoint stripu. Daayum
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Znači li to da će "Negan" biti Betmen u tom filmu?
Ruku na srce DC je prešao daleko veći put do Justice League nego Marvel do Avengers-a.
Koliko je bilo Batman-a i Superman-a ?!
Produženi BvS nije ni najmanje loš film (osim onog idiotluka sa majkom), Aflek je daleko najbolji Batman do sada.Što se Wonder Woman tiče bolji je od 80% Marvelovih filmova
dobar je Aflek no film qrca ne valja. qrca.
Лоше овај justice league изгледа, aquaman и cyborg као да су залутали на сету , ефекти поједини су смеће. Не знам, одгледаће се сигурно
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Mislio sam na dužu verziju u kojoj su pojašnjene gluposti tipa ko ima znak toga ubiju u zatvoru. Sem retardiranog "i tebi se majka zova Marta" film je sasvim solidan. Scene tuče su odlično odrađene i Batman zbog kojega smo uglavnom i gledali film je odličan
Što se tiče JL Cyborg me asocira na krov one crkve na ulazu u Bar
Last edited by Rakun; 24-07-17 at 00:38.
https://www.gamespot.com/articles/th...GSS-05-10aaa0a
Bond dobio datum - 8.11.2019
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovdje se radi se o kontinuitetu tako da DC nije nikakav put presao do Justice League. Ako bi tvojom logikom isli morali bi da ukljucimo i Marvel filmove koji nemaju veze nikakve sa MCU a snimljeni su prije Avengersa. Lista je podugacka.
Aflek je odlican i zato mi je bas zao sto je cijeli projekat nikakav. A nema te verzije koja moze da spasi film. Eh da su samo sitnice i manji detalji problem. I zaista nemam nikakvu zelju da gledam jos duzu verziju.
Last edited by VanjaTheMan; 24-07-17 at 23:33.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Last edited by Rakun; 25-07-17 at 00:00.
lik batmana je fantastican ali je generalno priča i način snimanja i one eksplozije vjestacke i sve ostalo smeće..bukvalno je sve smeće
Još par godina pa će zajebati i Šon Konerija sa akcijom pod stare dane. The Rock je snimljen kad je Koneri imao 64 godine (ne kažem da film nije bio odličan)
Last edited by Rakun; 04-08-17 at 17:48.
Cable
![]()
Last edited by masija; 07-08-17 at 17:57.
Kriss Vector, kundak od Tompsona, lanser granata od 9mm -- the ****..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks