Pa, sterilisite dzukele, majku mu...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Aj ti, on sad .ebe svaku noć. 😀
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pa, sterilisite dzukele, majku mu...
Sell the Vatican, Feed the World!
Markoviću koji je oduševljen ljudima koji rade oko požara... Pa jbm mater đe si do sada, mišu jedan... sve ove godine oni isto rade, manje ili više pičko jedna . Ne primaju plate govedo ono brdsko planinsko. Kao i većina naroda u ovoj napaćenoj državi. Kod vas političara sigurno nijesi mogao viđet primjere ljudi koji predano rade za svoju zemlju. oca ti jbm.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Sad na tehnicki, imam zakazano u 14h, dolazi Pedja Bulatovic i kaze covjeku koji tu radi "Imam zakazano sjutra u 15h, ali sam bio u prolazu, aj ovoga sto je u 14h prebacite za sjutra u moj termin, da ne dolazim opet"...
Kad su mu rekli da ne moze, iznervira se i ode puni gas...Kakva lutkica od momka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izbrljace taj tehnicki kroz novine U dan. Nedje za 10-15dana
f6
Progon se nastavlja, Milogorac oteo termin za tehnički od lidera DF-a (FOTO/VIDEO)!!!
Sent from Tapatalk
#fakenews
To je to, iz ovog krajnje banalnog slucaja sve sto ste napisali je savrseno realno.
Pozdrav iz Zanzibara, zemlje sa najviše komaraca ikad. Dva dana ne mogu oka sklopit, to je organizovani kriminal sta rade. Niska prelijetanja konstantno po 5-6 odjednom, autan NE JEBU 2% i to onaj tropical. Za vazda im majku u vr ***** *****, najodvratnije "zivuljke" moguce...
Sent from my P10 using Tapatalk
Izvini, ali ja ti se odvalih od smijeha
Mora da imaju neko resenje tamo, ne vjerujem da su im to kucni ljubimci
Last edited by goozica; 20-07-17 at 06:10.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sta radi posten cojek u ova doba u jebeni zanzibar?![]()
Prebacili su me u sobu koja ima onaj paravan kao, đe mreža oko kreveta pada, to ne bi trebalo biti loše. Inače san snova zemlja, iako maltretiranje žešće doći do ovamo...
Sent from my P10 using Tapatalk
Zanemari te detalje i uzivaj kad si tamo... I vidji dje su mjesta dje se dobro jede... ;-) :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
'Nova tuča Srba na Zakintosu - povredjen Svajcarac u bolnici'
Pa, majku mu jeb*m, naucite da plivate, shvatili smo da umijete da mlatite...
Velibor, Patricija, Demir... a da se vi okupate, vrućina je a i prijalo bi vam..
Vidi mu tijesto iz kesice, aj budi frajer pa umijesi
https://instagram.com/p/BWyFBaWjw0T/
nothing comes from violence and nothing ever could
Pfff...imam utisak da bazdim, da mi se prić' ne može...
Radi ukljat kao lud a ja kod sebe ništa od opreme.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ako uradim nesto, ne valja. Ako ne uradim, ne valja. E ne znam....izludje me ova zena, sto su ovako komplikoane u pm, a da uradi sama nece.
Ima li dva odvratnija stvora od ono dvoje na reklamu za klik tv.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Selfiji! Svuda i na svakom mjestu. Ljudi moji, ovo je postalo klasična bolest zavisnosti. Od 7 do 77 godina. Sve poluđelo, staro i mlado...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
"Stranka biroa nerada"
"Biro nerada "
"Ne radi se i tako to "
Kad vidim onoga i ekipu mu dodje mi da se opasam klasom dinamita i da ih pitam da se slikaju sa mnom. Pa umjesto blica da bude prasak.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Noćas u jedan klub posvađaše se njih 4-5 povadiše pištolje, reko izmasakriraće se, a usput i nas sa strane će dofatit po koji metak. Srećom obezbjeđenje reagova. Je**m ti i žurke i provode đe se ne mož opuštit a da ne ne ubije neko....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks