Cuo sam da su varvari bili jednoglasni oko odluke da parola bude pisana cirilicom?![]()
Cuo sam da su varvari bili jednoglasni oko odluke da parola bude pisana cirilicom?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nisam iznenadjen![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Imate podforum politika, pa se tamo raspravljajte o pismima, crkvama, partijama, *****ma palcima, drzimo se teme.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Samo je ukazao na jedan veliki aksiom našeg fudbala, pa neka je najgori trener na svijetu. Bukvalno i laik može ovo da primijeti.
Istakao je problem i pokušaće da ga riješi dok je tu. Da li je ovo prava taktika, ne znam.
🇨🇿 Slavia Praga vs BATE
🇧🇾
🇰🇿 Fc Astana vs Legia Varsavia
🇵🇱
🇸🇮 Maribor vs Hafnarfjordur
🇮🇸
🇩🇰 Fc Copenhagen vs Vardar
🇲🇰
🇬🇧 Celtic vs Rosenborg
🇳🇴
🇮🇱 Hapoel Beer Sheva vs Ludogorets
🇧🇬
🇷🇴 Fc Viitorul vs APOEL
🇨🇾
🇦🇹 RB Salisburgo vs Rijeka
🇭🇷
🇦🇿 Qarabag vs Sheriff Tiraspol
🇲🇩
🇷🇸 Partizan vs Olympiakos
🇬🇷
🇷🇴 FCSB vs Viktoria Plzen
🇨🇿
🇫🇷 OGC Nizza vs Ajax
🇳🇱
🇺🇦 Dinamo Kiev vs Young Boys
🇨🇭
🇬🇷 AEK vs CSKA Mosca
🇷🇺
🇧🇪 Club Brugge vs Basaksehir
🇹🇷
Last edited by Samo Niksic; 19-07-17 at 23:34.
Prolaze BATE, Legia, Copenhagen, Celtic, Ludogorets, APOEL, Rijeka, Qarabag, Olympiakos, Steaua, Ajax, D.Kiev, CSKA, C.Brugge
Ne bih se kladio na Ludogorets protiv ovih Izraelaca, koji su se i prošle godine pokazali kao odlična ekipa.
Pobedjivali su i prolazili Olympiakos, Inter, Southampton...
Je li besplatan ulaz nocas?
Volio bi da mladost ispane zbog sramotnih izjava trenera vukićeviça pred meč buduçnosti i partizana.
Taj čovjek mi se gadi i jedva čekam da mu vidim kmečeću facu.
E da, i Komu želim ekspresni povratak u drugu ligu. Brano pičkko
Kakav je ovaj domar od trenera kuku nama. On je strucan aj da te vidimo budalo. Sve je meni jasno kad Slavko Vlahovic ode u penziju a ne ostvaru zivotnu zelju da vodi prvi tim. Samo jer im nije pogodan politicki i jer ne klima glavom.
Parola varvara za ove zene ovo je bas ruglo na foru osam na tuki te nosam. Ova druga nije losa ali ja sam komunjara pa mi malo smeta.![]()
http://www.vijesti.me/sport/kazic-o-...-uprava-947218
Isto tako se ne kladio na Ajax baš, pa ni Rijeku.Neprihvatljivo je da finansijski stabilizovana Budućnost, sa nagradom Uefe od skoro pola miliona eura, u „utakmice decenije”, kakve su bile ove dvije sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uđe sa neuporedivo slabijim timom nego prošle sezone
Vidjecemo upravu sad kako ce pristupiti sampionatu jer se ne smije dopustiti da ne uzmemo titulu jer ovoga puta nemamo izgovora u losoj finansijskoj situaciji. Iz uprave su sredili neke stvari sto su zacrtali kada je Zaro preuzeo klub ali sto se tice dovodjenja/zadrzavanja igraca tek trebaju da se pokazu. Vrlo dobro znaju koliko malo ce trebat navijacima da se okrenu protiv njih, ako uzmu sve ovo zdravo za gotovo...
Idemo, šturm. gazi kosmatu prevaru. Kopenhagen, teniski rezultat
ahahah kako su te safre napunili![]()
Hahahahaha, idemo![]()
Mladost osvaja CG ligu, lol
Momci ne postoje u napadu..
Gotovo!
Ovo je,pomalo, brukanje.
Nisu ovi toliko dobri koliko je Mladost jadna i bijedna.
Shit has hit the fan !
Ne vjerujem da je to, nego tesko a ne biti ljubomoran na onako kvalitetnu kosu.
Malo koji muskarac onakvu ima.
Nego... Jos dok je bio u Buducnosti dalo se primijetiti koliko ovaj golman je antitalenat. I sto je najgore, osnove nije naucio.
Svaka njegova intervencija kao nekog s malog fudbala koji to radi jer nema ko drugi da brani.
E sad su se bas uvalili u g. Svojom kukavickom formacijom i igrom.
Nisam upućen, koji je povod što se navija protiv Mladosti? Realno, to bi bio jedini klub koji je prošao prvo kolo/drugo.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Nisam ni ja nesto, ali jedno vrijeme je Mugosin mali bio vlasnik, pa to sto bi zaradili, on bi stavio u dzep...
Pa nekako smo u sivoj zoni tu. Da li da navijamo za privatni klub koji svake godine pokupi prekaljene igrace a igra neku "Peco Rakojevic" igru...
Na primjeru Mladosti moze se vidjeti koliko su nasi fudbaleri neskolovani. Postavljanja su im tragikomicna. Bila su u Gracu i danas par puta dje jedan od njih radi postavljanje jedini pravilno ali potpuno na pogresnom mjestu i u pogresno vrijeme.
Inace klasika za Vukiceviceve ekipe. Od Mogrena pa na dalje. Po meni jedina je Buducnost vrijedila u Evropi bez obzira na rezultate ali uvijek je srcanost i neka vizija igre i zelja da se nadmecu bila prisutna. Ovi sto su pravili kao neke rezultate to su bile antipropagande fudbala i mucenja sa ekipama slicnog kalibra dok ne dodje prvi ozbiljniji rival da ih isprati.
To što veliš.. jedino Budućnost (mozda i Suća i Zeta) igraju sa ponosom u Evropi i srčano, ovo ostalo smiješno..
U odbranu Mladosti ovi timovi imaju navijače i grad iza sebe, pa je jak motiv uvjek prisutan..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks