Sve i da nista nisu planirali - treba tu bagru osudit !
![]()
100€ minimum je sat,pa neka se odlaže ili ne odlaže...
...
Sve i da nista nisu planirali - treba tu bagru osudit !
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
E ovo je već dobar komentar. Bez prikrivenosti.
Nije lako, ali je jako rođaci.
ja sad vidim da je mandićev advokat onaj nesrećni miroje, vučićev potrčko kome su zicugu ispomjerali na fb kad je uložio prigovor na kandidaturu preletačevića
She is only here to annoy herself!
Zanimljivo je koliko df grakće oko korumpiranosti i nesposobnosti institucija, a upravo se na tu korumpiranost i nesposobnost i oslanjaju u svom političkom, privatnobizniskom i svakom drugom djelovanju. Njima ne bi ni odgovaralo da institucije budu nezavisne i da rade svoj posao kako treba.
Neko ranije pomenu kako se mora postići da se dfovcima ispoštuje svaki pravni princip, i to radi nas samih jer i nas sjutra čeka isti taj sistem. Ne mislim da bi znak napretka bio da oni dobiju pošteno suđenje. Onakve spodobe biće mnogo povlašćenije od bilo kog običnog građanina. Dodajmo tome i korumpirane advokate, kao i činjenicu da su se svi oni zajedno obogatili brčkajući po blatu koje je država stvorila, jasno je da ovo suđenje, sa aspekta funkcionisanja pravne države, ne znači ama baš ništa.
Kad običan čovjek bude imao profesionalan i nepristrasan tretman, kad ga ne budu krali i advokati i učesnici u suđenjima, onda možemo govorit o pravnoj državi. Ne može bit standard odnos prema povlašćenim ljudima jer je on u svakoj državi povoljniji od odnosa prema običnoj raji.
Ako jedini razlog za pad raznih spodoba nije "zasluga", već obračun sa drugim spodobama - onda daj šta daš. Nisu ni Marovića pustili niz vodu jer je to pravedno, nego jer se previše razmahao. A koliko ga je pravda stigla, evo gledamo svaki dan.
Last edited by NHM; 19-07-17 at 13:05.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa u pravu su ....i jesu nesposobni, cim ih pustaju na slobodu svaki put.
Samo ne znam kako im to takve institucije ne odgovaraju .....ili u stvari znam ...
Sad ce cadjenovic iz pritvora da kuka kako sudjenje dugo traje... sigurno zaslugom suda. Bice da je...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 19-07-17 at 17:14.
f6
Odbijen je zahtjev odbrane: http://www.vijesti.me/vijesti/stanko...ni-udar-947136
Sudjenje se nastavlja sjutra.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
16 godina su ovog covjeka su progonili po sudova. Ej 16 godina zivota... bez ijednog dokaza. Dali su mu na kraj 5000 eura.
http://www.monitor.co.me/index.php?o...23&Itemid=2180
.
Mislis da je to bez razloga ?
Jupiiiiiiii: http://www.vijesti.me/vijesti/vlada-...na-eura-947161
Jos rupa krpimo.
E za ovo treba jedan masovni, histericni gradjanski protest. Pa i nek se lomi sve po gradu, da pokazemo kako i mi mozemo da se seeeremo po nasoj imovini, a ne samo oni. Sve pokradose, a nas zaduzise za buducih 10 generacija. Pih, da se covjeku smuci vise..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
To se zove moderno ropstvo i kolonijalizam. Neka je sretno.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Tesko nama eto. Mislim da smo jedina zemlja koja nece biti sposobna sve to da vraca, jednostavan razlog, nista ne proizvodimo, izvoza nemamo. Gledamo u nebo i cekamo sezonu od dva mjeseca![]()
Mandićev sin.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Bode.
She is only here to annoy herself!
Na koliko djelova ide ovo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Last edited by Zedd; 19-07-17 at 22:30.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
U državnom budžetu nedostaje 455 miliona eura za podmirenje svih troškova u ovoj godini, od čega je plan da se 354,3 miliona obezbijedi iz inostranstva, a domaćih banaka 100 miliona eura. Od ukupnog iznosa 221 milion je za vraćanje dugova, 200 za autoput od Eksim banke, a 34 miliona za fiskalnu rezervu.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ljudi, zar ima čestitijeg povoda za proteste? I to bez politicara, drsko i izricito! Ajmo da se organizuje neko takvo okupljanje, amaaan
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Grcki scenario ce za nas zlatan da bude sta nas ceka.
http://www.vijesti.me/vijesti/izbjeg...vojcicu-947147
Je li moguce da su mu dali 7 mjeseci ? I vidji ga sto napravi opet , ovo mu je minimum treci put i opet ce ga osuditi na jedno godinu-dvije. A vidi se da je covjek povratnik i da mu nema spasa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks