Na jug njih 30-tak.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Uprava Buducnosti iz dana u dan me sve vise odusevljava!
Umjesto da im se da manji dio juga,oni im daju veci,jer je kao uefa zabranila organizovano gostovanje grobara.
Ako je vec tako nisu im trebali nista dat,pa nek idu ti veliki partizanovci u bg da gledaju utakmice.
Bice ih na jug, iz srbije i tih sto su s njima, da ih stave nedje drugo bice pokolj.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Je li moguce da ovi strucnjaci postavljaju i pjevaju fasisticke parole,da nijesu mogli neku originalniju parolu smisliti.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
I sto je najjace cetnicka je parola. Original glasi "Neretva ce ovih dana bit grobnica partizana"
Mora da se dokaze da nisu "Siptari" i "Milogorci" kako su ih prozivali u BG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Place Liga sampiona za ovom Partizanovom odbranom da ih kite kao svatove.
Hvala Bogu pa se neko sjetio da skloni onaj sramni transparent.
Koji transparent...sta je pisalo ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Pretpostavljam "Metohija je srce Crne Gore".
Poteze se ta prica danima vec...
Moraca ce ovih dana biti grobnica ...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
"Morača će ovih dana bit' grobnica partizana", skandirali su Varvari, u nešto izmenjenoj verziji četničke "Neretva će ovih dana biti grobnica partizana".
Uvaljaćemo im da jedan, da jebe oca. A onda je svašta moguçe
Ne moraju oni nikom da se dokazuju, ekipa koja je srpski orjentisana je uradila vise za kosovsku djecu nego cigani I grobari zajedno. Djelima se brani a ne rijecima. Sto se transa tice to se pjeva vec minimum 10 godina u sportski samo ko prati zna. Partizana kao klub ne pravite od toga senzacionalizam kao Blic I ostale ***** materine. Momcima svaka cast na borbi za sad.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Treba Melunovica ubaciti. Upariti ga s Nikacem.
Ne moze Nikac sve sam. Hraniti ih centarsutevima i nadati se da ce neko rukom da igra, kao Mitrovic u prvom mecu.
Ps pohvale za stare zastave pravi old skul na tribini, a najmilije mi je sto su preko cijelog stadiona koreografiju pravili, pa su ovi kukavci sto su mislili da se kamufliraju morali dizat plavo I bijelo, jbg strah je cudo.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Nema veze sto se pjeva to toliko, ne mora da znaci da valja...
A i nije u duhu naseg naroda da se uzima izvorno cetnicka misao...
Treba one partizanske.
Evo ja cu smisliti nesto... Evo kako Darko Nikac ce dugo biti nas najbolji igrac, mogli bi "Uz Nikaca Darka, junackoga sina, nas nece ni dusmani smest. Mi dizemo glas..."
Pazi situaciju. Covjek je Baranin i vatreni navijac Crvene Zvezda u ovom susretu navija za Partizan po sopstvenom priznanju prvi put u zivotu kao da igra Zvezda. Jedva ceka utakmicu sa Olimpijakosom da navija za njih protiv Partizana!? Kakav je ovo poremecaj svijesti? Pa se cudimo sto je na Balkanu sve poslo u materinu.
ovaj nikac, ....... pih
muda bez
e moj djalo
Da oce sudija prekinut ovu agoniju....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
...Za nekoliko trenutaka bice jos neko pored mene ahahhahahAhaahha, sto je ovo,ko ti dade mikrofon![]()
zasluzila je buducnost bar gol. nikac petljavina kakve nema. partizan je prdnjava od ekipe koju ce olimpijakos da nabusi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koliko se usr.o Nikac sto je ono, kako ga sram nije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
"Tresla se gora rodio se mis "
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Pricas o ovoj sa Arene? Ne zaebaj, onaj njen "potez", kad klima glavom dok ceka, ili se odjavljuje, joj para valja.
Ne pamtim goru Buducnost, ali stvarno ovo je najgora od kad je pratim, preko 20 godina, i Partizan, koji dobio 30 meceva zaredom, ne moze u dva meca da joj stvori krstenu sasnu.
I jos budu casceni idiotskim penalom tamo, a odje sudija ne svira onu ruku Evertona. Ono je cisti penal, nema veze sto komentator mlati lopta je pogodila ruku, nije ruka loptu.
To su vezasi sto nikad nisu fudbal igrali.
Ono je 16, tvoja ruka sprjecava sansu. Ili je drzi na ledjima...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks