Page 440 of 998 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... LastLast
Results 10,976 to 11,000 of 24940

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Dvije osobe su poginule na putu između Trstena i Ploča, potvrđeno je "Vijestima" u policiji.

Kako "Vijesti" saznaju, automobil "golf", mojkovačkih registarskih oznaka, preticao je kolonu automobila i sudario se sa motorom, švajcarskih tablica, na kojem su bili mladić i djevojka, koji su stradali.

Na licu mjesta je zamjenica osnovnog državnog tužioca.

izvor: www.vijesti.me

Sent from my Motorola 8400
    A kad se kaze da je ovuda izrazito nepametno na motor i pomisljat, upravo zbog ovakvih rabota, jer je nevjerovatan broj populacije retardiran, malouman, bez trunke postovanja za zivot, za bilo sto zapravo, onda mi vele, -Ada mora se disat, ne moze se zadovijek drhtat..

Jel da?

E pa evo super, dvoje ljudi nema, pretpostavljam mladih, tek pocheli da zive, dosli da uzivaju u suncu, moru, vjetru u kosi, Mediteranu.. nema ih zbog goveda kome je bilo tesko da vozi bukvalno par min u koloni. Ubio ih kao pashchad koja su pretrchavala ulicu.
    Ono, ima ovoga svuda, (istina ni priblizno kao kod nas), ali se za ove rabote placa krvavo, kad te zakljuchaju, kljuch se baci, pa ces vodit rachuna. Niko nije nasao zivot u grm dracha, da ga mozes uzimat kako ti se napne, jer ti je mnogo tesko da se strpis sekund.

No kako onom ko strada nije narochita utjeha koliko ce osudit krivca, a sto rekoh, kod nas je tek opasno jer ne postoji ni elementarno postovanje prema zivotu, valja pametno postupat. Sigurno te niko drugi nece pazit, do ti sam.

I jos nesto, majstori sto volite motore, a premladi ste, krv vam je prevrela, da razumijete pojedine stvari,
    -Da je koje od ovo dvoje i preteklo, zivot posle ovakvog udesa je sve samo ne kakav je bio. Nikad vise nijeste, niti cete bit, ono sto ste bili. Zapravo u trenu postanete baba s kesom praskova do kraja zivota. A ako se zavrsi u kolicima.. treba li o tome prichat.
    No takve stvari se obichno nauche na tezi nachin.
    Last edited by NexusVI; 15-07-17 at 21:57.
    ><

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Taman, da znam da ću poginut možda bi i vozio motor. Ovako neka fala vi.

Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    2,798
    Thanks Thanks Received 
    1,358
    Thanked in
    885 Posts

Tačno da mogu kupit nešto tipa Ford F150 Heavy Duty, kupio bih i ne bih razmišljao oću li đe glavu izgubit zbog ovih kretenčadi neiživljenih.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Nexus koliko pješaka pogine pa treba li onda i ulicu da ne prelazimo?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by D.S. View Post
    Dok god ovakva ubistva budu prolazila sa godinu ipo - dvije zatvora ovo će se ponavljat. Ako je istina da je preticao kolonu i ubio dvoje zbog toga, pa to je za 20 godina zatvora. Jbm vas nestrpljive. Pih.
    Potpisujem!!! I uveo bih termin NASILNIČKA VOŽNJA,definisao sve što se ovdje pominje pod tim terminom i propisao kazne od 5-20 god. A makse više...😡

Thanks Thanks Given 
    358
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    33 Posts

Ovo je strasno sto se desava...
    U cetvrtak vozimo se ja i drug motorima put Kotora, u Radanovice nailazimo na grupu motorista (stranci), prolazimo ih, kad iz suprotnog smjera policija pod rotacijom prolazi sredinom puta punim gasom, zaobilazi kolonu i gazi pola nase trake ! Bila je veoma nezgodna situacija. Volio bi samo da vidim taj mentalni sklop policajca - idiota !

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Zamalo bih te pitao jel ti ovo ozbiljno?
    (A i, bizarno, chini mi se da ovo sto govoris, vise ide mojoj postavci u prilog, nego tvojoj).

Elem,
    -Ako postoji mjesto, drustvo, ((nazovi) kultura), gdje pjesaci ginu kao muve, gdje bilo ko gine zbog retardacije velikog dijela toboz vozacha, (nedostatak kulture, maloumnost, nepostovanje zakona, nepostovanje zivota), onda svakako, podrazumijeva se, -valja ogranichit izlaganje na najmanju mogucu mjeru. O tome se ne pricha koliko je ordinarno.
    Takodje, isto ide bez da se kaze, -u takvom okruzenju, ako se moze ikako, kupuje se tenk, a ne auto. ; No kod nas je zivot jeftin u svakom smislu, otud i sve sto prati. Zato i zivimo kako zivimo!

Da nema niko nako mi na planeti, priznajem da bi bilo tesko, teze tj., razgranicit gdje pocinje paranoja a prestaje razumnost (prihvatanje rizika u razumnoj mjeri).
    No kako na srecu nismo sami, a tim ni referentna tachka normalnog/razumnog ponashanja/drustva, eto statistike, (ne volim je generalno, no u ovom sluchaju, mane joj nema), pa pogledaj i sve ce ti bit jasno.

U normalnim drustvima ovakve anomalije odluchuju izbore (chim se dogadjaju stvari koje indiciraju da nesto debelo nije u redu, slijede promjene), zakoni se mijenjaju, obrazovni sistem se koriguje, kao i postupci dijela ograna zaduzenih za bezbjednost saobracaja. Ne formalno, ne tako sto ce bit dvije patrole vise u kakav grm, vec se strateski potezi preduzimaju. Tako se ponasaju razumna cheljad, chim detektuju bolest-poremecaj. Ne ostavljaju na nas omiljeni motiv i odgovor na sve, -sudbina.
    No sto mi imamo s razumom i civilizovanim drustvom, nako nasu verziju -"Dobar dan gospodine Bandero". (Bendzamin Frenklin & Amos).
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by D.S. View Post
    Dok god ovakva ubistva budu prolazila sa godinu ipo - dvije zatvora ovo će se ponavljat. Ako je istina da je preticao kolonu i ubio dvoje zbog toga, pa to je za 20 godina zatvora. Jbm vas nestrpljive. Pih.

ne bi taj meni zivio vise.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Dvije osobe su poginule na putu između Trstena i Ploča, potvrđeno je "Vijestima" u policiji.

Kako "Vijesti" saznaju, automobil "golf", mojkovačkih registarskih oznaka, preticao je kolonu automobila i sudario se sa motorom, švajcarskih tablica, na kojem su bili mladić i djevojka, koji su stradali.

Na licu mjesta je zamjenica osnovnog državnog tužioca.

Državljani Srbije Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su u saobraćajnoj nesreći na putu između Trstena i Ploča, potvrđeno je "Vijestima" u policiji.

Kako "Vijesti" saznaju, u automobil "golf", mojkovačkih registarskih oznaka, zakucao se motor, švajcarskih tablica, na kojem su bili mladić i djevojka, koji su stradali.

Radisavljević i Zlatković su iz Velike Plane.

Uviđaj je obavila zamjenica osnovnog državnog tužioca.

Sada je ovakav (potpuniji) tekst.

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    688
    Thanked in
    367 Posts

Prodju ljudi pola svijeta na motoru i dodji ovdje da poginunod kojekakvih idiota isfrustriranih...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koliko sam vidio Golf je bio skroz desno.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Koliko sam vidio Golf je bio skroz desno.
    Na CDM-u stoji ova fotografija

Golf je desno, a motocikl se vidi lijevo iza policajca

Last edited by wulfy; 16-07-17 at 09:14.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Narod vozi bas ludo, ja juce kod kruznog na ulazak u bd put becica da stanem pjesaku kad pored mene ulijece kamikaza sa golfom 4, kako ga je promasio samo on zna.. mislio sam zavrsio je pjesak emisiju ali srecom ga ovaj promasi za milimetar

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Statistike pokazuju da je smrtnost na motorima oko 30 puta veća od smrtnosti u automobilima (Insurance Institute for Highway Safety in 2010)
    ><

Thanks Thanks Given 
    2,798
    Thanks Thanks Received 
    1,358
    Thanked in
    885 Posts

Pa naravno, vazda bilo.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Statistike pokazuju da je smrtnost na motorima oko 30 puta veća od smrtnosti u automobilima (Insurance Institute for Highway Safety in 2010)
    ,,statistika je kao bikini, sve pokazuje, ali ništa ne otkriva'', no kada smo je se već dovatili, u Crnoj Gori je smrtnost 10 (deset) puta veća nego u automobilima (imao sam uvid u studiju sigurnosti u saobraćaju koju je radio MUP), no da li to znači da su motociklisti sigurniji nego u Velikoj Britaniji (30 puta veća smrtnost)? Ne, jer u CG motocikli čine nešto manje od 1% voznog parka a VB oko 10%. Statistike kažu da najviše poginulih ima na putu Podgorica - Golubovci, pa opet je malo njih strah da voze tuda, više se plaše da voze kroz Platije, ili strah utiče na sigurnost? Mislim, mogli bi ovako da ,,driblamo'' do beskonačnosti...

Thanks Thanks Given 
    809
    Thanks Thanks Received 
    622
    Thanked in
    333 Posts

Mislim da je strah, svi su culi za Platije, svi znaju da se tamo "cesto" dešavaju sranja i onda svi paze. Pg-dg - pravina, daj opeti ga!
    Krecem od sebe, sad sam prvi put cuo za ove procente Platije/Dg. Sve je u glavi, nase su prazne, +lose odrzavana auta + losi putevi...

poslato s Jadrana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tom View Post
    Mislim da je strah, svi su culi za Platije, svi znaju da se tamo "cesto" dešavaju sranja i onda svi paze. Pg-dg - pravina, daj opeti ga!
    Krecem od sebe, sad sam prvi put cuo za ove procente Platije/Dg. Sve je u glavi, nase su prazne, +lose odrzavana auta + losi putevi...

poslato s Jadrana
    +sirotinja

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

+ kum mi je u mup završiće mi

+ kompleks (e nećeš me preteć da je*e oca)

+ nevaspitanje

+ pojas vežem zbog policije a ne zbog sebe, sjedište za bebu nosim ne zbog đeteta no da me ne kazne

Ovako razmišlja većina ovih što prave sr*nja po puteva.

Ima toga koliko poželiš a možeš ga povezati sa našim degeneričnim narodom...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    688
    Thanked in
    367 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    +sirotinja
    Sto u glavu,sto u dzepove...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Osvrnuo bih se i na obuku mladih vozača.
    Nauče ih ono što im je dovoljno da polože i to je to.
    Poligon koji je totalno nebitan u životu kada je u pitanju vožnja i gradska vožnja koja je ajde da kažemo malčice potrebnija od poligona.
    Testovi su isti zadnjih 40 godina i u autoškolama ih nauče šablonski što treba da znaju i to je to, SPTEMAN SI DA VOZIŠ PO DRUMU.

I gledaju što više kandidata da izguraju samo radi zarade, a obuka je tu najmanje bitna.

I opet RAK našeg sistema se javlja i ovim slučajevima a to je ono "ufatio sam vezu da položim" i onda takav degenerik sjutra vozi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

,,statistika je kao bikini, sve pokazuje, ali ništa ne otkriva'', no kada smo je se već dovatili, u Crnoj Gori je smrtnost 10 (deset) puta veća nego u automobilima (imao sam uvid u studiju sigurnosti u saobraćaju koju je radio MUP), no da li to znači da su motociklisti sigurniji nego u Velikoj Britaniji (30 puta veća smrtnost)? Ne, jer u CG motocikli čine nešto manje od 1% voznog parka a VB oko 10%. Statistike kažu da najviše poginulih ima na putu Podgorica - Golubovci, pa opet je malo njih strah da voze tuda, više se plaše da voze kroz Platije, ili strah utiče na sigurnost? Mislim, mogli bi ovako da ,,driblamo'' do beskonačnosti...

Valjda je ochigledno na koji procenat/udio bi se popela smrtnost da umjesto 1% imamo 5% ili 10% kao u GB. I evidentno da ne bi bio linearan rast, vec mnogo drastichniji, znajuci mentalitet i koji dio populacije bi vozio motore da im moze bit.

Nego ovoga se uvijek sjetim svaki put kad se pricha o ovim stvarima:

-Pininfarina died while riding a Vespa near the company’s headquarters in Cambiano outside Turin, Italy, on the morning of 7 August 2008. According to police a car driven by a 78-year-old man manoeuvred from a side street around a parked lorry and pulled directly in front of Mr. Pininfarina.

Ovo je takva tuga i tako jeftino prodat zivot, (makar za moj ukus), da se rijechi nema.
    ><

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    8 Posts

Nezvanicno, snimatelj Sekulic i novinar Brajkovic iz RTCG.

Page 440 of 998 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)