Taksi u pg=Biznis ?
@Biznismen Podgorica
da ne radis u taksi ? tu je jedno taksi stajaliste a ti primijetio sam sve slikas ove iz perionice
Taksi u pg=Biznis ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Jer vozi kao baba... za taksi treba da si spretan
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Suzuki i pezo na cetiri zmige, tu su caskom do volija...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sve im ***** sa kulturom njihovom.
TAKUMI
Biznismen se parkira đe ne treba ali nekako sa stilom.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ne znam, da je neko drugi ovo bi bilo seljacki, ali momku sve stoji.
Kakvi, parkirao skljocnuo i magla
A ovaj šataro sa zadnje strane čuva stražu...
Evo mi poslao drug kako su ga snimili.
Ja bi za ovo vozacke uzimao na 2mjeseca.
--------------------------------------------------
Ovo mi se desilo proslo ljeto kod virpazara kad su ovakvi preticali i dosli onda kamioni iz suprotnog pravca i ovi sto su preticali nisu imali dje da se vrate pa smo ostali tu jedno 15min jer niko nije mogao da prodje.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=864022023745806&id=2142597453 88707&pnref=story
Last edited by Biznismen Podgorica; 15-07-17 at 23:04.
Ja sam ispao težak, ali baš težak idiot prije neki dan nešto prije Čačka (vozeći iz Podgorice)
Guzi se neki kamion ispred nas dvoje i krenuo neki lik ispred mene da pretiče i ja krenuh odmah za njim, lik je upao u makazice i haos je izbjegnut samo reakcijom vozača iz suprotnog smjera koji je zakočio u ono malo prostora što je imao do jarka pri svojoj traci. Pošto nisam vidio šta se dešava ispred mene prolećeh između kamiona i lika koji se pribio uz jarak pri tome zakačivši dotičnog (imam trag duž zadnjih vrata) i nastavih i pošto sam u retrovizoru vidio da nešto otpada od kola jadnika. Nije me dušmanin psovao više nego ja samog sebe od Čačka do Beograda
Da me je uhvatio sagao bih glavu i rekao "pucaj druže"
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Vise srece no pameti, Rakune. Ja sam jednom ima los trip sa preticanjem, ne zato sto je ovaj bio blizu uz suprotne trake st9 je dolazio, no sto sam odjednom izgubio gas snagu motora u sred preticanja. Od tada preticem jedino na neku pravinu kad nema nikog na horizontu. Ovi nasi putevi i saobracaj su mamac za nesrece.
Kad smo kod nesreca
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
ja ne preticem nikad za nekim ko je vec krenuo, sem u slucaju da je kilometarksi pravac i da sam siguran da mi se neko ne moze pojavit dok ne preteknem.... a zato sto nikad ne znam oce li ovaj ispred mene dodati gas ili planira da iskorsiti citavi ravac samo za sebe.... juce je bas jedan sa audijem svako preticanje zavrsavao tako da niko nije mogao sem njega da pretekne....on je sto se toga tice preticao bezbjedno, ali tamo dje bih i ja mogao da pretknem nakon njega, njegov nacin to nije dozvoljavao....
uh meni se jednom isto paklena situacija desila, isao put bg i krenuo ovaj ispred mene da pretice i ja za njim, i on ga pretece, uskoci ispred njega i poce da koci (usporava) a ja jos nisam uletio, a u kontra smjeru mi ide auto.... od tad nikad vise za nekim![]()
to je to.... nikad ne znas sto se desava ispred tebe ako ides za nekim.... ovaj uskoci a ti ostanes da visis....i jos ti on diktira tempo
Last edited by E_K_V; 17-07-17 at 09:38.
e ja se moram pofalit da ostajem u lijevu sa zmigavcem i napadam ovog iz suprotnog dok ovaj iza mene ne upane...takođe procijenim dal sam brzi od ovog sto je ispred mene krenuo da obilazi pa i njega fiknem, sve to naravno na puteve koje poznajem i ako situacija dozvoljava...uglavnom se trudiim da ne zavisim od drugih ili da se svojom greskom ne dovedem u poziciju da zavisim od drugih
Ni ja ne idem za nekim, cekam njega da odradi posao pa onda ja.
TAKUMI
Jesam li ja jedini koji je procitao da je on udario covjeku auto, odvalio mu nesto sa vozila, i pobjegao.
I svi imate tralala pricu.
Slobodno mozete da zakljucate temu, jer se ocigledno slazete sa takvim ponasanjem.
Last edited by Hell Raiser; 17-07-17 at 11:46.
Udario auto, ne covjeka.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Juce near miss:
![]()
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks