Bolje, 7 zna da zeza.
6
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Bolje, 7 zna da zeza.
Sto mi treba za put u hr? Idem preko zemlje srbije inace...medjunarodna vozacka?zeleni karton? Auto se ne vodi na mene pa me zanima treba li kakvo punomocje?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Zeleni karton, žuti karton (međ punomoćje 30ak eura) i međ vozačka... Međ vozačku ne traže skoro nikad, al zakonski treba, vazda možeš nalećet na kakvu avetinju...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Hvala. To me sve zajedno kosta 30 40 eura ili kako?
Kakav je to zuti karton?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To mu dodje punomoc
Yep, za BiH i Srb je dovoljna punomoć od notara, za ostale zemlje mora žuta karta...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Moj radi ka boca, da kucnem u penis.
Što treba fizičkom licu od dokumenata kad kupi auto od firme(auto je registrovano) da bi isto mogao da prevede na sebe? Faktura od firme - siguran sam! Jos nešto?
poslato s Jadrana
Neki majstor xa odem da zamijenim crijevo na diznu puklo izgleda..
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Neko išao skorije za Mostar? Ima li gužve na granicama i gdje je najbolje preći?
In vino veritas
Nadji neku lijevu granicu, probaj preko Vracenovica.
TAKUMI
Mene su jednom vratili sa jednog manjeg prelaza kada sam isao prema Vrgorcu... Sad se ne mogu sjetiti naziva, maj je bio. Obrazlozenje - taj prelaz je samo za lokalno stanovnistvo... Tako da treba pokusati provjeriti unaprijed, da se ne gubi vrijeme...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ko umije da skine staklo sa retrovizora? Razbili su mi staklo, nasao sam polovni slomljeni retrovizor sa zdravim staklom pa se plasim da ga ne slomim. Fiat punto je u pitanju?
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Prstima povuci dolje.
TAKUMI
Da ne listam sad hiljade strana. Treba da mijenjam diskove u pločice na auto. Šta mi predlažete da je kvalitetno ali da ne izuva sa cijenom? Citroen c4 je u pitanju
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Textar
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Slazem se.
TAKUMI
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks