A i cepurci....
A i cepurci....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
evo u kralja nikole iznad trgovinske dobar udes. 3 auta... zatvorena ulica trenutno da znate.
Seat preko pune a?
TAKUMI
Skoda krenula polukruzno, tu je doslo do udara izmedju skode i seata, kako je pokusao da pobjegne zakuca se u pasata koji je dolazio iz suprotnog smjera...
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
ako mogu shvatit ove strance shto dolaze u ovo prkno odje glavu da ostave
Taman tako. Dođeš iz inostranstva na odmor i završiš u bolnicu umjesto na more.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Evo vidiš kako su ova tri momka završila....
Umjesto da su platili 20eur da prespavaju u auto kampu, i da se probude uz cvrkut ptica i da za čas skoknu do plaže da se okupaju...oni su izabrali da se parkiraju na nasipu pored riječice, koji je uslijed njihove težine potonuo i oni su završili u kanalu! Dva dana su se na +40 pržili i pokušavali na raznorazne načine da se izvuku i na kraju ih je izvukao neki kamion od 15-20tona, jer nijedna šlepa nije mogla da ih izvuče. I plus su platili izvlačenje, minimum 50eura.
![]()
Cekam goste da dodju i zovem da vidim dokle su stigli kazu prosli Mojkovac i zastoj je zbog udesa.
Kod nas ne moze proci 12h da se ne;napravi neki karambol.
Nova A klasa, pg HA na obilaznicu u zetu mora da se isprevrcala, krov nagrdjen...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Crna
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Vidio sam. Vjerovatno je vozio suprotnom trakom.
TAKUMI
Dvije osobe su poginule na putu između Trstena i Ploča, potvrđeno je "Vijestima" u policiji.
Kako "Vijesti" saznaju, automobil "golf", mojkovačkih registarskih oznaka, preticao je kolonu automobila i sudario se sa motorom, švajcarskih tablica, na kojem su bili mladić i djevojka, koji su stradali.
Na licu mjesta je zamjenica osnovnog državnog tužioca.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Nevjerovatno jbt, užas.
Kakvih teladi majko presveta.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Prije neki dan vraćem se sa mora, standardno kolona kod skretanja za Virpazar i lik ufati da pretiče sa nekom šklopocijom BR table, 20 kola ispred njega i oće sve da ih okine, a iz suprotnog pravca lik NK table ide i stao ne zna šta da radi te neplanski skrenu za Crmnicu ne bi li ovaj kreten prošao. Ja ne znam što se dešava ljudima, što je ovo!?
Promijeni se prica na vijesti. Od toga da je golf preticao kolonu do toga da se to vise ne pominje, samo da se motor zakucao u golf...
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
pa sto je to sa ovim retardiranim narodom. ja ne razumijem. danas kroz donju goricu, neka kretencina sa crnim mercedes metris kombijem pretice, i da nismo skrenuli na prosirenje pored puta, direktan sudar.
Dok god ovakva ubistva budu prolazila sa godinu ipo - dvije zatvora ovo će se ponavljat. Ako je istina da je preticao kolonu i ubio dvoje zbog toga, pa to je za 20 godina zatvora. Jbm vas nestrpljive. Pih.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Doživotna ili ništa.
Apelovati strancima na sve moguće načine da je saobraćajna kultura u CG na nivou Svazilenda i da dolaze isključivo avio linijama
The more things change, the more they stay the same.
Za mene jedino objasnjenje za ovo ludilo je jeftina droga.
E to je ono o cemu ja pricam, koliko motorista poginu ili se povrijedi u zadnjih 2 mjeseca, u vecini slucajeva su krivci - vozaci auta, a ne motoristi nazalost.
Nije motor da se vozi kod nas, jednostavno, mi kao nacija smo za voznju tenkova i to po livadama, ne treba nama ni autoput, ni dobre magistrale, nama treba livada.
Ovome i onome sto ubi covjeka na trecu traku, ako bude ispod 7-8 godina zatvora, stavit te sudije na motor i zakucat se u njih nekim dzipom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks