A kad nisi bio u necijoj kozi ne oprasta se?
Sent from my iPhone using Tapatalk
E da zaboravih, sve to na 33+ stepeni. Koliko prepješačih ni da sam na kondicioni..
No ajde, izgleda da je danas velika gužva makar što se banke i opštine tiče zbog studenata, što upisa što ispita i čuda. Pola im se prašta jer sam bio u njihovu kožu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A kad nisi bio u necijoj kozi ne oprasta se?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Studenti su najugrozenija grupa, pa onda penzioneri. Nakande za studente, greote
Tu es mon héro!
Svaki treći drži duga svjetla, valjda misli da su mu kratka rezerva kad mu dugo crkne !? Tko će ga znati, svakako je odraz nekulture, bahatosti i primitivizma.
Pa e, onoj od 30 zena od 60 cisti, kuva i odrzava kucu, zato jer ima vise iskustva, al kad rodi ova od 60, ona debilusa od 30 se snebiva, jer je zabrinuta hoce li moci, kako ima zivota, snage...o, sto me nadje od zabrinutih morala...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Kad moraš nekog da pretičeš desnom stranom. Kod sozine, ograničenje 100, djevojka vozi 60 lijevom trakom i svi je pretiču sa desne strane.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Čokolade od 80 gr.
Čuvena "Profesorska" zgrada, reka' bi čoek sve intelektualac do intelektualca. Lift ne radi eo dva dana, jutros silazim i zatičem momka koji radi na opravci lifta. Pitam ga što je problem i momak mi vadi TONU smeća što je izvuka i veli eo što je problem. Kaže bavi se 5 godina opravkom liftova, još nije gleda veće stoke no u Profesorsku. A živa istina, igrom slučaja sam tu na pola godine, X puta uđem u lift i vidim papire od bureka i ladno tetaprak od jogurta neko skrajnje, limenku od koka-kole, ćikove redovno. Pa pas vam majku *****, to nije nekultura, nekultura je kad nekome ne kažeš od komšija dobar dan, kad ne pridržiš vrata od ulaza komšinici kojoj su pune ruke kesa, ovo je organizovani kriminal pizda vam materina nenormalna!!!
Veliki dio stanova u prof se izdaje, napravili ljudi od trosobnih po 2-3 stana/garsonjere i bucaj...
Sent from Tapatalk
#fakenews
ovo je organizovani kriminal :lolblue:
a stoke ne fali...
Istina ti je to, Boga mi.
Nekultura je kolektivni problem. Ne znam đe su se izgubila ona vremena kad se znao red...kako smo postali ovakvi kakvi jesmo...
Evo, primjera radi...pored mene stan(garsonjera), izgleda u vlasništvu nekih srbijanaca koja je uvijek bila iznajmljivana i konacno su prije 15-ak dana dosli da je renoviraju i izbacili sav gadluk iz nje u hodnik i to evo stoji danima...i nervira me. Oni se prave kao da nisu tu i ne otvaraju vrata kad im kucamo da pitamo imaju li namjeru micat ta *ovna..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Moja lička noga koja ne može stat' ni u jednu normalnu sandalu.
tačno ću pre$eć mali prst od početka do peta...
Baš meni od sve đece i unučadi pokojna baba Danica ostavila nakaradna stopala...
Sell the Vatican, Feed the World!
eee a kad ja kazem da treba kaznena ekspedicija da prevaspitava, cudite se a?
Danas u 10 marketa ulazim i tražim nešto hladno za popiti ali nema dušo, sve freško dopunjeno (mlako kao pišaća). Izem ti kakve sam sreće.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pospremih ih juce popodne na brzinu. Sinoć je sve bilo raščišćeno. Nema n'o sam autoritet![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Retardi ciji je IQ manji od broja cipela. Sve im na svijet (j)ebem
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ubije sokola zato sto jede golubove smrdljive, sto ce on sto su golubovi sise
Pa i meni se čini samo onih par naprijed da mijenjaju, a ja sad stvarno neću rovariti do kraja da bi uzeo pišljivi sok/pivo..
Zato na srecna mjesta imaju frizidere koji se pune sa zadnje strane.
Vuk Petrol na Barutani znam da ima. Ne mogu se sjetit jesam li jos dje vidio takav frizider.
Kupis nesto sto niko ne pije, mirindu ili 7up (:
Jedino kad je na točenje, tada je pravo, ono kad ti mozak utrne par sekundi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks