Da nije onaj bravuljan napravio onakav penal, pitanje je bismo li ga primili,a nesto sto je sigurno je da ne bismo se onako pogubili u odbrani.
Mi smo ovdje i dobro prosli sva sreca sto je onaj Tawaba obicni glavonja sa dvije lijeve noge covjek je tri puta izlazio sam na golmana ne umije ni osnovni sut da uputi .Da je Djalovic igrao mozda bi se nesto i ocekivalo obzirom da su odbrani bili poprlicno busni, ali ne mi imamo sjanog Nikaca da nam nadomjesti izbacivanje najboljeg igraca svojim bravuroznim izigravanjem bandere.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da nije onaj bravuljan napravio onakav penal, pitanje je bismo li ga primili,a nesto sto je sigurno je da ne bismo se onako pogubili u odbrani.
Eto sad ....da je Djalovic igrao - cudo bi bilo....kako da ne.
Navijaci...55% navija u srcu za Partizan i nije im tesko pala prozivka i transparenti.
Sve u svemu....nisu se obrukali (mogli su primit 7-8).
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nocas,nazalost realna slika ovog tima Buducnosti.
Igra sa ovakvom postavom i ovakvim igracima nije ni mogla da bude bolja.
Izuzev golmana Mijatovica i Simovica,ostatak ekipe ocajan.Neki pojedinci tipa Mitrovica,Raspopovica itd ukljucujuci i trenera zalosni.
Eto opet postoji neka nada za revans,minimalna.
Steta samo sto nije ostao onaj tim od prosle sezone,jer sam siguran da bi se ovako ocajnom Partizanu moglo parirat.
Mene je sramota sto klub za koji naijam je ovako los. Ovoliko losih igraca na jednom mjestu... Ali opet, moj klub nema ni oca ni majku, mala zemlja dje sve poslo po k...
Kakav je osjecaj kad navijas za klub iz milionskog grada, imaju nesto para, imaju svoju akademiju... I opet ni oni k. ne valjaju?
Ja kapiram da bih se tek tad strunjio.
I je bih slavio ovakve pobjede, jer nemaju smisla.
(Tatoo)
Mada posle onog penala tacno sam osjetio ono, ukleti klub, kunem se ovo je ukleti klub.
Neka krene liga, ako budemo preko 4-5 mjesta da slavimo, iskra ce nas gaziti
Podgorica Podgoricanima!
Ma oni se ni ne trude (organizacija) u Evropi. Jedino sto poneki igrac uzme da prkosi pa se ostavi solidan utisak.
Od namjernog pustanja licence Mladosti, do Adnana Orahovca u prvoj postavi i primanja gola u prvim minutima...
Svake godine neki harakiri.
Buducnost je bez pojacanja, sa dva i po igraca i bez kinte ulozene u tim odigrala fenomenalno. Da nije bilo penala Partizan gola ne bi gledao. Partizan je busan pozadi i mislim da bi bilo odlicno da je Djalovic usao u drugo i probali nesto da vise da urade u napadu. Jel kriva njegova sujeta ili trener pojma nemam ali nemam razumijevanje kad igrac odbije klupu pa sve da je Jovetic dosao da odradi kvalifikacije.
Buducnost je realno cetvrti tim ove nase lige trenutno i ne mogu se sastaviti od prosle jeseni tako da su odlicno prosli, jos daje onaj lik imao bolje kretanje pa da je 2-1 zavrsilo. Uglavnom imace svoju sansu i pod Goricom. Nisu ovi nepovjedivi za njih.
Ako je Partizan mogao da se guzi 10 dana sa Leonardom oće li ili neće igrat (odbijao je da igra jer ga nisu puštali da ide), nije se znalo do početka meča bukvalno oće li ga biti, dakle Partizan sa mnogo većim fondom igrača pa su imali strpljenja, e mogli su vala i ovi naši stručnjaci da ne izigravaju Real Madrid uz parolu "koga nema bez njega se može".
Sent from my P10 using Tapatalk
Fascinantno je sto vecina vas žali za penalom i primljenim golom a ne za tim što Budućnost krštenu akciju nije probala da napravi za 90 minuta...
Jel' odbio klupu? Jel' igrao drugo poluvrijeme? Momak hoce da izboksuje bolji ugovor a svaki minut kada igra odigra maksimalno, sjedne na klupu kad je takva taktika i udje na teren kada mu se kaze.
Djalovic je i prije imao slicnih ekskurzija, nije mu prvi put, i zbog toga nije mogao zakaciti jaci ugovor u karijeri iako je talentom mogao. Treneri ne vole takve igrace. Mislis da bi drvio u Buducnost da je mogao iole ozbiljan ugovor da napravi? On poslije ovog tek nema dje. Nemam pojma sta je bilo ali ako je odbio klupu nema opravdanje za to nikakvo, pogotovo sto sa time dodatno destabilizijes tim.
postoji li jedan promil sansi da ce jedna od ove dvije ekipe igrati LS ?![]()
Šteta za penal, prvo što ga onaj napravi bez ikakvog razloga, a drugo što je Mijatović pogodio stranu i uspio i da zakači loptu rukom, ali se odbi od stative nazad u go.
Aooooooooo kako smo najjace gostovanje ikad uradili. Place mi se sto nijesam tamo. Varvari doktori! Sto se tekme tice prije iste sam rekao jaci su za Leonarda i Urosa i tako je bilo. Domar vezara.
Nikad se ne zna, neku bi kaznu sigurno mogli ubosti, UEFA je sad nemilosrdna, kao i što treba da bude. CZV kažnjena zbog ovoga:
http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Su...-i-Zvezdu.htmlŠvajcarac je zabeležio skandiranje “Sudija, p..eru” u 33. minutu, kada je portugalski arbitar De Sousa dosudio penal za Velšane. Potom transparent sa likom četničkog vojvode Momčila Đujića na severnoj tribini, a najveći prekršaj bilo je zakrčeno stepenište na zapadnoj tribini tokom cele utakmice.
Šetao se tip kroz odbranu, zna da se kreće fino ali šuuuuuuuuuuuuut, neka ga Bog neki pogleda, ono je tuga. Mora tip da nauči da šutira a već igra u Partizanu, auh.
Još jedno bravo za Mijatovića, svaka čast.
Sad se igra na onom mini golf terenu u PG, svašta može biti, mada ne vidim utakmicu tipa Genk od prošle godine, posebno jer se igra protiv srpskog kluba, više će pažnje biti usmjereno na bezbjednost i lude navijačke glave nego na fudbal.
I ova provincijska izjava:
Koliko god ti, Radomire, bio zaslužan i koliko te god loše tretirali u klubu, ove izjave nisu način.„Prvo da znate niko mene ne može da izbaci iz ekipe. Ja sam odlučio da ne igram, da ne budem na klupi. To nisam zaslužio jer sam ja ovaj tim doveo u poziciju da igra sa Partizanom. To nisam mogao da dozvolim i odluku sam donio ja“ – kazao nam je Đalović neposredno pred početak utakmice u Beogradu.
http://reprezentacija.me/dalovic-nik...moze-izbaciti/
I zaboravih za penal, kako je uspio ono da izvede momak, prvi stiže na loptu i pruža ruku onako neprirodno, ne shvatam. Ko zna šta se desilo u tom trenutku.
Last edited by Samo Niksic; 12-07-17 at 00:21.
Ufff,brate mili, vidi mu izjavu.
Dobro je,Djalo, shvatili smo,Bog si. Aj sad polako..
Shit has hit the fan !
Djalo je bog i u pravu je.
Viđeli smo nikača noćas, jedine dvije šanse koje smo imali je usrao, a nije dobio nijedan vazdušni duel.
Ipak, i prošle godine smo gubili 2:0, pa smo ispali tek na penale. Ništa nije nemoguće.
Ne opravdavam u ovoj situaciji ni trenera ni igraca...ne znam ni koja je pozadina citave price...ali ko nije igrao fudbal i ko nije u sportu on ne moze znati kako je to ne igrati ovu utakmicu,a uzimajuci u obzir da si citavu sezonu bio jedan od nosilaca igre,zbog toga se stvarno ne moze zamjeriti Djalovicu
Svaki igrac u ovoj nasoj propaloj ligi ima cilj da odigra tu utakmicu LS da se nece nedje prodati odavde,citavu sezonu gine i razmislja o tome i na kraj treba da dodje neki isprdjeni trener koji pojma nema kako je ko igrao citave sezone i sad on za 4-5 dana uvodi reforme i treba da izmijeni sastav,ne moze to
Partizan zasluženo.
Moglo je bit I grđe.
Budućnost do penala odlična.
Igrali su diciplinovano I dobro u odbrani.
Penal je prelomio mada bi ga svakako dao Partizan.
U revanšu može bit svašta.
Śetimo se, prošle godine.
Partizan ima kvalitetniju ekipu I par odličnih pojedinaca koji prave razliku kao I kvalitetnijeg trenera.
Biće zanimljivo pod Goricom za neđelju dana.
Mijatović odličan!
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks