A bježi, ne gledam ovo više
Kosović kao Pirlo, cijepa odbranu...
Sent from my P10 using Tapatalk
A bježi, ne gledam ovo više
Nije lako, ali je jako rođaci.
Najveci smradovi ovi treneri danas. Igraju rafo neki takticki fudbal, negledljiv, bez napadaca.
Jos ovaj nas takav, a nesposobni likovi naprijed.
Pih, ovaj nefudbal samo moze kod nas da se igra
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Budućnost igra isto što i Radnik iz Surdulice kad dodje u Beograd.
Uvek neugodna taktika " u napadu ništa, u odbrani šta uradimo".
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Pa sto ne idem na stadion... Za Buducnost se znalo uvijek da mora da u timu bude bar jedan majstor, zabavljac publike, neko sto potezom moze da rijesi...
Ovi trkaci na svih 10 pozicija, ovo neka tamo za Jadinstvo iz BP.
Pi jbm ti šašavove šašave
Nije lako, ali je jako rođaci.
Kome brate blizi? Pa vi ih zemlju masala plodnu i bogatu castiste. U zdravlje klinjo i batali politiku
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
E kako se skočismo u kafanu, Nikaču drvo jedno zaspa u ofsajd
Zajebava li se onaj vezni Buducnosti???
Staje i gestikulira nesto, pa prilazi igracu sto lezi, a zbog toga ovi kontru za gol...
Za ono stvarno treba kazna zasca. Em ne umije loptu primit, em ne zna da se ponasa.
Ovaj Raspopovic, jos kapiten, je sramota za fudbal.
Posle svakog kontakta se previja i krivi.
Ili ima bas nisku toleranciju na bol ili je klasicna slina.
Ništa od ovoga nije neočekivano,Partizan je puno bolji, al' opet bude jadno kad odigraš ka' zadnja p***a. Nije da fkb može puno bolje, stvar je što ni probali nisu.
Ovaj Kažić je,izgleda, taman trener po našoj mjeri- nit' puno zna,a i kad bi i znao ponešto, nema s čim radit'. Taman smo se našli :-) .
Mijatović odličan,što prije da bježi odavde da mu ne slomi nogu neki perspektivni napadač cg lige na pragu 33. god...
Shit has hit the fan !
Ovaj partizan je jedva nama nesto mogao i to posle raspada sistema od onog glupog penala. Onaj penal bi svakog pomeo.
A buducnost sa izmijenjenim i novim sastavom koji je kanta nasprem onog sampionskog osim stopera i golmana.
Steta, dva jeftina gola
Mijatovic da se proda odma
Podgorica Podgoricanima!
Mijatovic me odusevio, pozicioniranje, sigurnost, refleks, ama sve je imao nocas momak! Kažića je Bongo odlično opisao, pakao od "trenera" pih.
Ali koje je dno od uprave u tom klubu kad pred mec LS, mec za obraz, oni igraca ne dovedu, kazne najboljeg, a ne bi me iznenadilo i namjeste mec, jer ovo je bio sramotni penal.
Trener je izio *****, ajmo sad ostavka. Ova podgorička teleteks majmunčad smo konačno bili smirili redovnom terapijom u košarci, i sad se neće moći živjet od njih.
Nikač drvo jedno najobičnije. Da smo posadili trešnju na dvaes metara od gola, nešto bi uradila.
E, da. NoReces, jebbem ti mater u pičku
Već sam jednom pisao , a sada mogu to komotno ponoviti. Naš fudbal je amaterski , jer su nam igrači i trenerski kadar većinski fudbalski nepismeni.
Vala kad neko trči 90 min. bez bilo kakve želje da postigne gol taj bolje da batali fudbal !!! Jedino je Vlaisavljević nešto pokušavao ali on oće da udje u gol sa loptom pa bi trebao preć da igra ragbi !!! Jedino mi je krivo što Djalović nije igrao pošto bi makar nešto fudbalsko uradio jer je ovaj Partizan rupa pozadi ...
deuscroix
Jedino što valja u partizanu su kosović, janković, tumba vumba i leonardo. Ostalo škart nedostojan da igra bilo đe osim u JSL
Buric predsjednik kluba... Sve receno. Taj covjek ne zna jednog igraca, ubijedjen sam.
Cini mi se da onaj Alen je igrac koji moze iskoristiti dobijene lopte.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks