Da mi je kako premjestit' ove pokretne bogomolje, ove manastire istetovirane, ove mucenike presvete sa Trstena, jer je najbolja plaza u CG, voda je 99% vremena cista, pijesak najljepsi kao brasno, samo mucenici smetaju za oci.
Podji na dobreč direktore, brodicem samo i kupaj se ka gospodin.. ali spremi lovu
Da mi je kako premjestit' ove pokretne bogomolje, ove manastire istetovirane, ove mucenike presvete sa Trstena, jer je najbolja plaza u CG, voda je 99% vremena cista, pijesak najljepsi kao brasno, samo mucenici smetaju za oci.
Nikad nema guzve a ima restoran odlican aki jbg malo je skuplji, ali mozes morsko mudo izjest ako oces i imas kesha![]()
Ladna uvala?
Sent from my P10 using Tapatalk
Voda divna...i miiiiir.
Aleluja!
Ako mislite na 'ladnu uvalu iza Bara (ka Ulcinju) onda definitivno nije. Osim ako nema jos neka na nasoj obali![]()
Who let the dogs out
To se kod Utjehe ne zove ladna uvala već Petovića zabio a prije par godina je neko od fensera koji je provalio promovisao kao hladnu uvalu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ja sam prvi put u to mjesto kročio prije 15 god i malo ko je i znao da mi kaze tacan naziv mjesta. Kruče su isto fine a najljepša je plažica ispod kuće Abramoviča. Mislim da je malo đe voda čista i bogata solju kao u ovom dijelu koji pominjemo
Evo Dobreča, bez signala sa dobrom klopom
:blah:
Last edited by tigrovo_oko; 09-07-17 at 17:33.
Juce se nabucah lignji, sad bi opet. Srca nemas!
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Neka đaole ne pomamljuj
Voda fenomenalna. More isto : P![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Havaji?
Galebova.
Za nevjerovat kako su ljudi ostavili mjesto za rostiljanje, treba uzet benzina polit zapalit i dezinfikovat. Što će i bit sad za praznike.
Kako je dobro aaaaaa... Cekaj, a dje je ovo?
Last edited by no-mercy; 09-07-17 at 19:31.
Tu es mon héro!
Za kupanje je danas bilo kao izmišljeno. Lakše se sjutra ide na rabotu.
Directions, odmasadaodma.
Pisali smo već, odmah iza Kraljičine čim se prođe, ili prva od Buljarice.
Izvini, tek sad sam ušao doma i na forum.
I ova plaza je dobra.
Ona mala plazica od Jaza pjeske kad ides put Bd. Ispod El Rey se vidi.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks