Srecno s tim,onda....zasto bi postojali unutra alarmi, tj indikatori kvasenja ako prihvataju garanciju na kvasenje?
Pisano guščijim perom
Daje apple,neka ode u icentar,pise u garanciji da je vodootporan(sto nije isto sto i vodoneporopustan)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srecno s tim,onda....zasto bi postojali unutra alarmi, tj indikatori kvasenja ako prihvataju garanciju na kvasenje?
Pisano guščijim perom
GSM House
Koja je cijena popravke home dugmeta na i7?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ako indikator pokaze da je bio u kontaktu sa vodom, GARANCIJA NE VAZI 101% ....
Ali mozda ti nece pokazati, ponesi ga i ne pominji vodu
However, Apple notes that, “Splash, water and dust resistance are not permanent conditions and resistance might decrease as a result of normal wear,” warns users against charging a wet phone, and points out that liquid damage is not covered under warranty.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 05-07-17 at 22:46.
Touch id radi uredno, samo dugme za pritisak ne radi
Ne radi mu pritisak vjerovatno,i mislim da bi to na ovo pokrila garancija jer je na sva zvona bilo da je vodootporan
Otisak prsta mi radi, mogu da otkljucavam telefon, a nw radi mi pritisak kad se pritisne sto veli kolega.
Kakav pritisak, to je samo vibracija koja "imitira" pritisak
Znaci vjerovatno je ona stradala, rekosmo ti 5x da ga poneses u icentar (delta) ili u tcom moskovska....
E upravo to. Ponijecu ga danas.
Jesi nosio u iCentar?
Da javim. Preuzeo sam tel, rekli su da je softverska greska.
I uvazili su garanciju?
Naravno.
Ja pricam ali me napravise ludim
Niko te nije napravio ludim, da je indikator pokazao da je bio u kontaktu sa vodom ne bi je priznali i to je to
Drugu je iphone 6 upao u vodu, i crkao, i on im priznao i kaze serviser ako indikator ne bude pokazao da je bio u kontaktu sa vodom dobices novi (kad si vec posten tako), i tako bi
I kaze da dodju ljudi, kunu se u sve da nije skvasen, a indikator crven 😂
Drugo je 6/6s a drugo je 7/7+,jer na njega je navedeno da je vodootporan ip76 cini mi se ili tako neka oznaka,tako da moraju da priznaju..
Ne moraju nista al duga je to prica. Eo cujes- covjek kaze da je skvasio tel a oni mu vratili kao softverska greska....I na kraju sta se u stvari desilo to samo oni znaju. Vazno je da je proslo sve u garanciji,sto ne znaci da ce nekom drugom isto da se desi
Pisano guščijim perom
GSM House
Moraju moraju,meni nisu htjeli na 6s+ da priznaju mrtav pixel,pa sam ja pisao Apple podrsci i zvali su me u roku od 2h od pisanja maila da im ga ponesem,prihvatili su ga odmah(doduse kiselkaste face ali to nije moj problem)...
https://support.apple.com/en-us/HT207043
Splash, water, and dust resistance are not permanent conditions, and resistance might decrease as a result of normal wear. Liquid damage is not covered under warranty.
Eto sta apple kaze
Last edited by stefke; 10-07-17 at 17:37.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks