Ovi lagano stavili sliku povrijeđenog motocikliste, svašta.
Uvesti pravilo da kod izvještvanja o kreševima, u tekstovima na portalima obavezno moraju biti navedene početne oznake tablica - da se podiže svijest o saobraćajnoj nekulturi po gradu iz kojeg učesnici u nezgodama dolaze. Ovdje na primorju PG, NK i sjever - ne znaju da voze
The more things change, the more they stay the same.
Ovi lagano stavili sliku povrijeđenog motocikliste, svašta.
to sam i ja primijetio i uglavnom voze chekerende
Dosta ti je proć kroz Bjelopavliće bilo kojim putem pa da vidiš koliko je sati. To je spremno da gine.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A svi su majstori volana. Prije nekoliko na stari put srijecem brata u dvojku gti (nabudzenu naravno) sa ladno kacigom na glavu
Je li moguce to? Ahahahhahahahahahahahahahahaha
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Moze lock za cijeli podforum
😂😂😂
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
A NK table najviše divljaju na putevima. Ne svi, ali većina.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Cetinjani su nekad bili najprčobrazniji vozači. Ali su izumrli, što li.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
The more things change, the more they stay the same.
Jaooooo kakva je to fela :lolblue:
TAKUMI
Nocas ovamo na osmanaga perionicu golf 2 golf 3 an an an an annnn annnn ovaj jedan upali auto u boks streknuh nisam znao sto je bilo to kao da lonca nije imao te dodje policija.
--------------------------
Ovaj narod pojma nema da vozi da ne idem pravo iz traka za lijevo i desno ne bi nikad stizao dje treba + me imao jedan nasadit na mugice idemo bulevarom samo mu auto ide desno a ja krenuo u preticanje te mu zasvirah ne znam kako me nije cuknuo i bacio na mugice kad dodjoh pored njega izbacio kockastu glavu nego Blagosiljam fratela sto mi je zatamnio auto da ne mogu da me gledaju ovi penali i posle 2sek kad nije mogao da vidi povuce kockastu glavu i dade gas iz svojega beemwea.
Stavi zarez, da ufatim vazduha. ..
Velika je vjerovatnoca da se upravo ovo i desilo, skoro sam pogledao snimak od jednog druga. Ista stvar, puna linija, kamion mu ide u susret, crvena A klasa kotorskih tablica iza kamiona krece u preticanje. Vidi njega na motoru, blica mu da se pomjeri i naravno pretice. Morao je da se skloni uz samu ivicu puta.
Last edited by zvoncica; 15-07-17 at 22:44.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ja cuh da je ovaj sa autom isao u njegovu skroz lijevu stranu, pri brdu, misleci da ce motorista da prodje izmedju. Ovaj naravno nije prosao izmedju no je bjezao desno i evo...
Zatvor, nema tu druge.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Snimala na fb kako vozi 180km i poginula a drugarica povrijedjena.
Ceska.
Ova sto snima poginula ili ona sto vozi?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Čudan snimak tj glup naslov jer je udar bio pri maloj brzini.
Last edited by remark; 08-07-17 at 13:59.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks