Trebalo bi to na registraciju stavit da znamo mi ostali učesnici u saobraćaju. Da znamo da moš iznenada i uzlećet
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Danas krenuh da prodam motor, od moje kuce do centra grada je 5km, a imao sam dva puta nastradat zbog budala, prvo na raskrsnicu nailazim, imam pravo prvenstva, idem 30-40 jer je bas guzva, i zena mi sa desne strane sijece put, staje na sred puta da je pusti neko iz suprotnog pravca i meni kao dize ruku tipa - hvala ti sto si me pustio ili boli me ***** za tebe, ti si na motor, i da me udaris nista mi nece biti!
Druga situacija na bulevar, ja desnom trakom, neki tip sa golf 2 lijevom trakom, odjednom bez migavca i icega skrece u mene, ja sviram 3-4 puta, on cimnu naglo u lijevo i dize ruku, kao oprosti nisam te vidio...
Sreca pa prodah motor, nije to za nase puteve, kad ti zivot zavisi od budala, neka hvala.
Ne znam trebam li da naglasim da je 660cc :P
Last edited by zvoncica; 15-07-17 at 21:25.
Trebalo bi to na registraciju stavit da znamo mi ostali učesnici u saobraćaju. Da znamo da moš iznenada i uzlećet
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Koliko je izgraviran?
Koliko mozes s 5€?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ti ne znaci ako si ispred mene, jer svakako mi ne mozes procitat tablicu, a ako si iza mene, vec sam uzleceo... :P
Ma salim se ja malo, no sam htio reci da nam je kultura u saobracaju ravna 0.
Momci prodao sam ga, da vam ga ne hvalim sad. :P
Ja sam mog prodao prije dva mjeseca iz istih razloga, usadio mi se neki strah. 690 ccm![]()
Ja sam vozio fiću 850ccm pa se ne falim![]()
A je li te bilo strah?
Naravno.
Evo opet od veceras
Autobus na uzbrdicu iznad perasta na sred puta a drugi laganini nailazi iza njega i odma ga zaobilazi
A ja od ovamo motorom,znaci solucija je da se bacim sa motora lijevo ili da legnem na zadnju i prednju i ubodem bar 3 manje.
Kakav smrad od covjeka,to mu je drugi put da sam tako naisao na njega,inace neki stariji kreten koji vozi Zaton autobus.
Obecao sam mu za treci put da ima da ga nema :offended:
bizbi nabavio dron
Pud Tornja na Zabjelo motorista povrijeđen. Malo brže vozio pa preletio...
Kod Tica poliranje i kao nov
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Tenk...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Jedino golf dvojka bi se moga s njim pocukat bez ogrebotine da prođe. I mercedes stodevedese.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
The more things change, the more they stay the same.
Neutvrdjeni razlozi. Puna linija da punija ne moze biti. Lik preticao naisao motirista i ode sve u k
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Kod tunela Mogren, silazak ka Budvi...
Sent from my Motorola 8400
A ovdje je sigurno kolona od jaza do budve i legenda je odlucio to da skrati...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Preticanje preko pune, mjesec dana zatvora... pod hitno uvesti!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ljudi ne znaju kako da voze u sezoni i van
nje,
preticao je ovako od septembra do maja i
mislio je da ce i sad lagano. Da imam auto
od 300konja pa ne znam bi li se usudio
tu da preticem a ne sa kombijem 1.9 tdi
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks