Fetel priznao krivicu.![]()
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
“Tokom restarta, bio sam iznenađen Lewisom potezom, posle čega sam udario u zadnji deo njegovog bolida. Mislim da Lewis nije imamo nikakve loše namere. U žaru borbe, reagovao sam previše burno i želim da se i njemu da izvinim za ovaj potez, kao i svim ljudima koji su to videli. I sam sam shvatio da nisam poslao najbolji primer. Nisam imao nameru da stavim Lewisa u nikakvu opasnost. Takođe, želim da se izvinim FIA-i, kao i da ću poštovati njihovu odluku i prihvatam kaznu koja mi je izrečena na trci u Bakuu.” kazao je Sebastian Vettel.
Eto tako
Kao da čitam njegove izjave iz RedBull dana, posle trke ćuti ili negira a kasnije jede g****.
A pročitah da je Luis izjavio da je izgubio povjerenje u Fia, kao da je Seb pokušao da ga ubije - presmijesno.
dobro....seru i jedan i drugi... izlete sa onim bolidima na 200+ km/h pa im ne bude nista.... a na na 30-40km/h...
Htio je da ga ubije pri 40 na sat? A kad je ovaj udario Kimija 2007e koji je stao na crveno? Je li to bilo lose za djecu?
TAKUMI
Još samo fali da opet šutnu Kimija i naprave mu mjesta za comeback u Ferari, a i pričao je sam Alonso da se za silly season spremaju neocekivane stvari, izgleda da je pokrenuo masineriju.
https://centralsector.blog/2017/07/0...i-or-mercedes/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, to su bili incidenti sa Masom. Onda ono sa Glockom.
TAKUMI
Kimi has 'zero interest' in Hamilton/Vettel debate...
"I have nothing to add or say, absolutely zero to do with me. There were some penalties, fair enough, mistakes have been done, and we go forward."
KRALJINA! Svaka mu čast!
Pa sto imaju njega da pitaju za neke tamo vozace?
TAKUMI
Ekave, koji je bio pole prosle godine u Osterreich?
TAKUMI
preko sekund sporiji od vremena koje je luis danas vozio na softu.... tako da ce biti to jos dobro dolje
p.s.
2 sekunde!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks