imas na to carinu+pdv+spediciju
Sam pc ce biti oko 450e, sve u delovima.
imas na to carinu+pdv+spediciju
Drug mi donosi avionom, tako da spediciju nemam. Ali nzm za ostalo.
Pa ako ti ih drug donosi, kaži mu neka ih povadi iz kutija i umota u neku kesu ili foliju, da izgleda kao polovno. Mislim da onda prolazi.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Mislim i ja ali reko da proverim da smo sigurni, da ne klepaju coveka zbog mene.
tesko da ce mu dozvoliti na taj nacin da prenese...
P.S. na pogresnoj si temi
Znam ali nzm dali vredi otvarati novu temu zbog ovog.
Roba do 1000 u putnickom ide carina+pdv na sve to... oko 140 eur na tih 450
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
U avionskom saobraćaju te ne diraju do 430€, dok je u drumskom do 300€
TT
Jesi siguran?
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
100%
Fino piše u obavještenju za putnike Uprave carina(strana 9/10)
http://www.upravacarina.gov.me/Resou...223803&rType=2
TT
Ok jer carinici na aerodrom i dalje 150 govore da je
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
Očigledno APP varijanta![]()
Morate znati svoja prava, simple as that
Obavezno se pozovite na to obavještenje, a ja ću vidjeti sa njihovim šefom gdje je zapelo :mrgreen:
TT
Last edited by institucija; 03-07-17 at 07:46.
Zavisi koja je roba u pitanju, ovo se bas ne moze tretirati kao roba koja se svakodnevno prenosi. Svakako ce morati da plati,cak i ako mu progledaju kroz prste za vrstu robe
Ne vidim da je to roba komercijalne prirode? Recimo 4 x 100€ monitor je jasno namijenjeno za prodaju ali razni djelovi za računar? (ne znam šta je na spisku, govorim dijelom napamet) Naravno, na kraju će se svesti na subjektivno mišljenje carinika na aerodromu...
TT
I ja mislim tako.
Last edited by fanste; 03-07-17 at 10:28.
Znači očigledno pravljenje računara za sebe... Meni je tu sve jasno...
TT
pc svejedno nece biti preko 400e. Samo se bojim da nasa carina ne pravi problem jer neznam koliko imaju iskustva sa ovim.
Nije gomila nego 4 pojedinačne komponente - svakako za putnika mnogo bolja opcija nego da je 4x ista komponenta (pa čak i da su jeftinije)
TT
Odakle pazariti muzičke diskove ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Rekoše mi da se planira seljenje pošte carinjenja u prostor Stadiona kod Željezničke stanice...
TT
Postoji li neko ogranicenje koliko mogu maksimum da potrosim para sa paypala u jednoj transakciji?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks