ma dzaba 122,tu moze pomoci samo 1 osoba al nje nazalost nema..
Juče sam imao situaciju, momak je izgleda kuckao poruke i prešao na moju stranu, pomjerio sam se koliko sam mogao i na kraju me zakačio i slomio sebi a i meni retrovizor.
Izašli smo, sve je bilo OK, momak je odmah rekao izvini itd nije bilo nikakve prepirke, slomljen retrovizor, nema veze napraviće se, ali najveći problem je taj što sam ja često na motoru i što bi se desilo da je ista situacija bila a da sam ja bio na motoru.
Zagarantovano bi me razbio u 100 komada a onda ne pomaže ni izvini ni pogriješio sam!
This time next year we'll be millionaires
Bizni?
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Bez mene su kao u prezivljavanje.
------------------
Procitah da je bio tezak udes u Lapcice.
I naravno zastoj. A pogledajte prvi sliku dje na parking ovog lokala pored ( lapcici) moze glat da prolze kola u dvije trake znaci bukvalno bez zastoja.
Ali okle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ti ocekujes da milicajac na 40 stepeni moze to da ukapira
lolcina
TAKUMI
Ovo je haos sto se cini..evo 5god pricaju kamere i radari pg -virpazar i pg -bd i nista..Treba da ih stave na svakih 2km i fino te uslika i dodje ti domaa..i treba ogranicenja s 60 na 90-100stavit pa ko oce prekoo ,dobrooo po dzepuu
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
Bogami ove sezone sto pasat, sto laguna sto mercedes obitavaju od Canja pa sve do Aerodroma, od Ct-a do Alliance-a. Svaki drugi dan sam tuda i gledam ih.
Vidim ih i ja ali sjede u hlad i cekaju da vid3 da neko pravi haos..
Treba da non stop voze pa onda da hvataju, ovako blicanje iaj prijatno
Bogami su ovi vozili svi odreda.
Prije par dana me Laguna za dlaku promasila sa skretanja za Rijeku....
TAKUMI
Moler obicni
Sve nam je džabe izgleda... Treba izbušit opet cio put.
Sent from my P10 using Tapatalk
Ljudi mi nemamo kulturu voznje uopste. Znaci kad se pretice ne gleda se u retrovizor,ne dava se zmigavac nego se u preticanje ide na slijepo. Prica se na telefone,kuckaju se poruke,ljudi voze trecom trakom sporo i kada im se svira nece da se pomjere. Previse je ljudi koji misle da su strasni vozaci a pojma nemaju. Srlja se ide se u nekakvo preticanje po cijenu zivota i smrti. Ne daj Boze sta ce tek da se radi kada se izgradi auto put.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
"Stairway to Heaven".
TAKUMI
Sticajem okolnosti idem na relaciji PG-BD svaku drugu noc
Put je bolji nego ikad a gine katastrofa
Vozi se apsolutno nenormano, i narod generalno blage veze sa voznjom nema...
Bukvalno od PG do BD moze da se vozi 100 na sat na tempomat da uzivas...
Samo je problem sto se uvece obicno kad se ja vracem za pg ne vozi 100 na sat, svaku mogucu pravinu ili 3 trake se ide 200+ km/h, krivine se fataju 150km/h, ispada se u suprotnu traku, krati se maksimalno, pretice se u svaku krivinu i na svaku punu liniju...Bukvalno kao da voze Time Attack i kao da nema ostalih ucesnika u saobracaju
Onda ima kamikaza koje uopste ne umiju da procijene rastojanje izmedju kola i imaju li vremena i snage da preteknu nekoga...Zadnjih 15 dana su 3 puta isli sa mnom celo u celo na preticanje do te mjere da sam morao da bjezim na ivicnjake i trotoare i da kocim nenormalno...primjer, deblicina sa meganom karavan od 90 konja uzbrdo na punu liniju u sred krivine pretice sleper "na srecu" jer ne vidi ima li koga, i ja nailazim i morah da se pomjerim sa puta iz sopstvene trake
Kamerama se nista ne resava, 80% ovih sto leti skida tablice...Ja sam za to da se sto vise patrola stavi na put i sto vise presretaca...I slobodno neka imaju nova i bijesna kola, ne bunim se, dokle god fataju...
A tek da ne pominjem grupe na Viber za Radare...I onda letaci bukvalno imaju dojave dje da uspore na 50km/h a
Foto-radar pa ćete da vidite kako će svi da voze kao bele lale. Odeš li preko ograničenja škljoc i na kućnu adresu ti stigne slika sa trocifrenom kaznom, ka u sve srećne zemlje.
Koje crne dojave, 90% lokacija im se na pamet zna i u 90% slucajeva evo 10 godina stoje na ista mjesta glupanderi.
I ove presretace sto imaju, puna im je kapa. Dosta je 10-15 sekundi snimka na 100-150 i to je to. Niko tu nece da se trka za njima i vozi reli.
Cinjenica je da se bahato vozi i da svakog zabolje ona stvar kad nagazi gas ali je isto tako cinjenica da su kazne blage i da se ljudi jednostavno NE BOJE kazni.
Danas sam imao poginut dva puta zbog nenormalnih goveda.
Njima i svim vozacima koji voze kao oni zelim direktan kontakt sa stijenom pri najvecoj brzini.
TAKUMI
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks