Hi siri![]()
To mi je sekretarica
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Hi siri![]()
Znate li mozda sta moze da bude, na Samsung J1 zadnjih par dana iskace: "Veza je prekinuta, poruke i pozivi nisu dostupni."
Takodje niko ne moze da me dobije. A kad ja probam da zovnem, pise da poziv nije moguc i takodje se ne vidi status kontakata.
Ubacio sam najnoviju verziju jer je Viber izbacivao neku gresku vezanu za Google usluge. Cak sam i pravio nalog za Play Store da bih mogao da odradim taj update. Ali sad Viber izbacuje stalno ovo sto sam gore napisao.
Reklo bi se da ti internet veza nije dobra. Mozes probati i neku stariju verziju vibera.
Ne brišu se kontakti, jer ih Viber posle instalacije pokupi iz kontakata u telefonu.
Послато са LG-H818 уз помоћ Тапатока
Udji sa nekim programom Explorerom za pregled fajlova u unutrašnju memoriju i posle deinstalacije te sadašnje verzije u folder Viber i nadji slike i video fajlove ako imaš u porukama i sačuvaj ih prvo negdje drugo, pa tek obriši taj folder Viber i onda tek instaliraj ponovo Viber.
Послато са LG-H818 уз помоћ Тапатока
Uvijek neki problem oko stizanja poruka, dobijem ih tek kada udjem na viber. Kako mrzna app. Dešava li se kome?
Izasao apdejt
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
izasao danas 7.0.0.8
Kakvo razocarenje kad sam skontao da ne donosi NISTA novo, a svaka prethodna verzija je barem nesto donosila
(nečitko)
Da nemam opsesivno-kompulsivni poremecaj da sve moram da azuriram, ne bih ga klikao na update... Prdnjava rabota, samo budze zahtjevnost aplikacija i kolicinu memorije koja im je neophodna kako bi se kupovali noviji i noviji uredjaji... Bah...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zaista nema noviteta čovjek bi očekivao kada se pređe sa ver 6 na ver 7 nešto novo...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Android 5.1.1 , Cyanogen 12.1
Telefon: Lenovo Zuk Z1 (nije rootovan)
Viber: 7.0.0
Problem: pri pozivu preko Vibera (nebitno da li dolazni ili odlazni) mene niko ne cuje, kao da je mikrofon otkazan. Svi ostali pozivi funkcionisu bez problema, Whatsapp, Messinger, regularni pozivi. Samo mikrofon ne radi pri pozivu preko Vibera.
Sto da cinim?
da mijenjaš rom, jesi probao?
i ja sam imao istu muku sa Lenovom VibeShoot, mislio sam da mu je mic crkao, isto se dešavalo sa Viberom, a sve ostalo radilo bez problema.
Dok nisam probao nekih 3-4 roma i ubo jedan gdje je radio ok...
Sent from my SM-N9208 using Tapatalk
Jesi li probao da prekineš poziv, pa opet okreneš...ili odmah odustaneš? Ako nisi, probaj.
Ako jesi, onda ne znam. Prisustvovao sam tom problemu više puta...i tako ga riješiše.![]()
ne razumijem?
A jedina razlika sto ja vidjeh je nova ikonica za one kratke "okrugle" video klipice
(nečitko)
eo neki noviteti, mada ih ja jos ne vidim>
https://www.benchmark.rs/vesti/viber...je_video-72032
(nečitko)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks