Koliko je ucinkovito na samom pocetku vezbanja uzimati andol da vi se umanjila upala misica? I ima li sta da pomaze preventivno?
često ljudi pitaju šta je zdravo jesti, našao sam dobru listu sa kojom se 100% slažem![]()
Fruits
· Apples
· Oranges
· Blueberries
· Melon
· Peaches
· Grapefruit
· Raspberries
Vegetables
· Peppers (red, yellow, green, & orange),
· Spinach
· Asparagus
· Broccoli
· Snow Peas
· Mushrooms
· Frozen mixed vegetables
· Tomato sauce
Protein Sources
· Chicken breasts
· Turkey breasts
· Salmon fillets
· Lean beef
· Skim milk & low-fat, low-sugar yogurt
Carbohydrates
· Oat bread
· Oatmeal (no sugar added)
· Whole-wheat pasta
Other
· Green tea
· Unsalted, not roasted, Almonds
She is only here to annoy herself!
Koliko je ucinkovito na samom pocetku vezbanja uzimati andol da vi se umanjila upala misica? I ima li sta da pomaze preventivno?
uzmi onaj magnezijum što se rastvara
Hvala.
![]()
Ima li ovo kod nas
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
C4 ? Ima
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
@nsx
Syo koristis od suplementacije, kolicina i vrijeme uzimanja? Ako ti nije problem napisi. Posto za tvoju kilazu i visinu izgledas odlicno
Pa to je to, osnova. A vidim napisao biljke neke za opustanje misica da uzimas pred spavanje. Nisam to nikad koristio... sto je u pitanju?
evo ti sastav
http://az31823.vo.msecnd.net/content...e_label_us.pdf
Da nije ko probao ovaj Ironmaxx protein 90, valja li to sta?
ANIMAL CUTS EF iskustva?
nije previse skuplji od ostalih fetburnera ali vele da je bas dobar?I plus su za sve posebne kapsule, tako da mozes izbacit nesto od sastojaka ako ti ne odgovara?
posle malo guglanja, ipak se odlucih da za pocetak uzmem nesto jeftino, jer nikad nisam probao fet burnere...Uzeo sam najjeftiniji u proteini si
German Forge Fatburner professional
Evo 3 dana ga uzimam i za sad su utisci ovakvi:
kapsule osrednje velicine, ali se lako gutaju(nemaju nikakav ukus)
20tak minuta posle uzimanja u grlu pocne da se javlja nekakav blagi cudni ukus(kiselkasto/paljivo, ali nista neprijatno)
energija i raspolozenje definitivno ide na gore( ali ne do te mjere da se treses i da ne znas sta ces sa sobom i da imas ona mozdana cijepanja da recem, nego taman super ono)
i drzi tako definitivno 5-6 sati...Za tih 5-6 sati se osjecam kao da sam upravo jeo/uopste nemam zelju/nagon da pojedem nesto
malko se vise znojim
sa obzirom da ne pijem kafu(pogotovo ne tursku jer mi je jaka) apsolutno nikakvih problema nemam sto doza sadrzi 250mg kofeina(doduse uzimam ujutro fet burner pred trening, mozda bi bilo problema sa spavanjem da ga uzimam kasnije)
za sad definitivno preporuka pogotovo za ove pare( pa i da radi samo kao pre workout)
ja nikakvih problema nisam imao(posto vidim sa ovim jacim da narod pocne ludacki da se znoji, da se trza, da ima aritmije, bolove u stomak itd) mada javljam kad izguram mjesec dana ima li kakvih nuspojava
Ovo je i moja recenzija kad pijem pivo.energija i raspolozenje definitivno ide na gore( ali ne do te mjere da se treses i da ne znas sta ces sa sobom i da imas ona mozdana cijepanja da recem, nego taman super ono :grin: )
i drzi tako definitivno 5-6 sati...Za tih 5-6 sati se osjecam kao da sam upravo jeo/uopste nemam zelju/nagon da pojedem nesto
malko se vise znojim
Mislim da je jeftinija opcija pivo, dakle pogrijesio si![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ima li ko iskustva sa naručivanjem suplemenata/protein iz inostranstva? Radi li neko dostavu za Crnu Goru?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
iherb.com
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Hvala. Znaš li možda kolika je poštarina npr. na kupovinu od preko 50 eura?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Skini njihovu aplikaciju, pa ubacuj proizvode koji te zanimaju, pa će ti sam preračunati poštarinu.
Inače šalju DHL Express-om, tako da ti je pošiljka za nekoliko dana u PG... Obično mi je poštarina bivala oko 15-20 eura na pošiljke oko 100ak eura... Kada se uhvate neki popusti i akcije, ispadne jeftnije, a da ne pričam o kvalitetu proizoda...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Dje je najjeftinije trgovat?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Hellblazer...
А више је вакат, да се не граде по 20 еура на кесу веја :dza sada u proteini.si a brzo ce biti myprotein direktan uvoz u cg iz fabrike i imaće vrhunske cijene
Срђане, ђе радиш ти![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Myprotein,ukus cokolada katastrofalan...probao sam vala svakakve i ne biram niti mi je bitan ukus,ako radi posao,ali ovaj je bas odvratan,tako da uzeo sam jednom i nikad vise,sad trgovah od The nutritiona 3,5 kg za 60 eura,to valjda dolazi iz Slovenije,nisam siguran 100 posto u taj kvalitet,ali kad ga piju neki "veliki" igraci na ove prostore mogu i ja![]()
QNT, USN, The Nutrition - svaki protein od ovih odlicnog ukusa, Battery ne valja nista.
N1 za preworkout, lakse pada nego Red Weiler, mada je bez premca kad je efekat u pitanju.
L-carnitine za prije treninga, kad se ide sa kilazom na dolje![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Battery je meni ok ukus vanila.
Inace svaki whey sa ukusom cokolade je pih.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks