Zna li se kako je stradao ovaj motociklista ?
Zna li se kako je stradao ovaj motociklista ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ја не знам али нисам видио народ који потпуно потцјењује пуну линију као овај наш хахаха, какве аветиње
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Jesi cuo za razmak?
TAKUMI
https://m.facebook.com/story.php?sto...14259745388707
Kakav krvnik, taman da se iz kuce ne iskace sto se radi u saobracaj
Nenormalnog li naroda majko sveta...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Meni je odje veci krvnik kamiondzija kojem se nidje ne vidi da je usporio... a licno sam barem 2-3 puta imao slicnih problema u preticanju... ti krenes, a ***** gas doda bas tu dje si ti krenuo, a prije toga gusla li gusla.
Autobus mrcenik, isprekidana uvatio zaleta i krenuo... sreca pa je ovaj s kamerom bio priseban
Ako mene neka budala pretice, ja idem konstatnom brzinom. Zasto ja da kocim da bi me on prije obisao ili kako god. Ja vozim za sebe mojom trakom. I zdravo
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ako je dovoljno retardiran da krene u takvo preticanje, budi siguran da bi te pokupio da izbjegne nekoga iz suprotnog smjera, tako da isto valja prikočiti u kritičnim situacijama...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ja bi se prvi u tebe zakucao kad ne bi imao dje
Il Fenomeno
Onaj snimak je brrrrr, ali zar ne pise u zakonu da kada te neko pretice odrzavas brzinu, znaci ne usporavas i ne ubrzavas.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Meni se jednom desilo da je krenuo covjek da me pretice a auto iz suprotnog smjera se primicalo prilicno brzo, ucinjelo mi se da me presporo pretice i da nece pretec na vrijeme, stisnuo sam kocnicu da bi moga upanut ispred mene.
Medjutim brat je poceo da koci kad i ja tako da smo isli jedan pored drugog....
Najbolje je popustit gas i dat malo prostora.
Vozac koji je pretican nema nikakvu obavezu da usporava, to je stvar njegove procjene. Nista on ovdje nije kriv niti bi bio da se sto desilo.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
kakvi ste vi menE kraljeviniko ne veli da MORAS da usporis kad te neko pretice, ali kad je vec ovaj do tebe rijesio da te pretekne, sto ti smeta da mu malo pomognes? ne no izigravaj mudo, a ima takvih, pa daj gas i cekaj da vidis ko ce prvi popustit... imao sam par susreta sa takvim pacijentima i da mi je naletio neko iz suprtnog smjera u tom momentu, s takvim bih ga merakom fijuknuo u kunetu pa neka se ***** nedje drugo
Dont miks grendmas end frogs.
u pon sam bio do mora i jevitemisve samo fleševi sa foruma kroz glavu, umorio se ko na mješalicu...
al realno nema tu puno filofofije, nekog sustignes? preteknes cim ti se ukaže prilika cao zdravo...neko ima dobar tempo? pustis ga isped tebe i radite timski....nekome se gine? uz žutu liniju, desni zmigavac, sve najjače zelim...
to se meni redovno desava da po krivinama guze 20 na sat a onda na pravinu puni gas
Posebni krug pakla za one koji ne znaju put pa u svaku krivinu full kočnica, a na isprekidanu gas do poda da ih slučajno ne može preteć kolona koju naprave..
Sent from Tapatalk
#fakenews
U ovakvim situacijma jedino si u pravu ako ideš po ograničenju i tvoja dobra volja je hoćeš li ili nećeš usporiti da ovaj pretekne.
Ali u slučaju da ideš preko ograničenja a neko krene da te pretiče i ne daj Bože udari u auto iz suprotnog smjera, na sudu ćeš i ti snositi odgovornost za ne prilagođenu brzinu. Možda nećeš biti kažnjen onako strogo ali da je u pitanju smrtni slučaj ili tako nešto, svaki advokat će se boriti da i ti imaš odgovornost, što zbog naplate a isto i zbog ostalih stvari koje idu uz sve to.
Magistrala u Baru, ograničenje 50kmh, čovjek je pretekao auto i zakucao se u stub, nikome nije ništa bilo ali u zapisniku stoji da je preticao i kada je došlo sve na sud, dokazano je da je išao 100 a ovaj što je bio pretican išao je 80 što su oni dokazali tragovima kočenja itd, čovjek je "ni kriv ni dužan" odgovarao za ne prilagođenu brzinu i izazivanje udesa, po meni najgluplje je što piše to da je išao po ograničenju ovaj bi ga pretekao i možda ne bi došlo do udesa!
This time next year we'll be millionaires
Ada vazda naglo usporim kad god vidim nekog kretena da je na ivici da upane u makazice, ada sprdate li se ljudi?! Čuš "nema nikakvu obavezu", haha, mislim puca mi ona rabota za njega ali instiktivno će ako me ne može preteć u bar pola situacija smotat' puni desni u mene pokušavajući da izbjegne čeoni...
Sent from my P10 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 29-06-17 at 11:10.
I ja isto tako reagujem, jer iskreno rečeno, čuvam svoju guzicu. Možda po zakonu ne moram da usporavam ali ako se on slomi velike su šanse i mene da slomi!
This time next year we'll be millionaires
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks