Sta ce kamere da sprijece tacno?
Kako se vozi i sto se sve cini po ulicama malo je poginulih... da hoce vise te kamere postavljati
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sta ce kamere da sprijece tacno?
hm. kamere ce da ti ogranice put PG-BD u koji je ulozeno milione i milione da se ide po ogranicenjima iz 1955.godine, onda cemo za te kamere i njihovo održavanje da damo ko zna koliko miliona a onda ce da ukapiraju da im propadaju pare koje uzimaju na ,, cascavanje,, na toj dionici puta. naravno kamere ce polako vremenom da se zaborave i zapuste i vracamo se na dane stare slave.
f6
kao sto rekoh nedje ranije, dati policajcu koji ufati nekog ko prekoraci preko 100kmh, 100e na platu pa ces da vidis kako ce lijepo da se vozi. A I milicija ce radit svoj posao..
a jutros dodjoh iz bd, kad u krivinu na barutanu policija sa rotacijom preko pune, toliko o tome
55 sati nakon saobraćajnog udesa sa smrtnim posljedicama, 26 sati nakon što je upućen zvanični zahtjev, Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju NE odgovara na pitanja:
''Poštovani,
shodno uputstvima koje sam dobio u tužilaštvu, obraćam Vam se ovim putem kako bih Vas zamolio da mi za potrebe medija za kojeg radim pružite informacije o udesu koji se juče dogodio na magistralnom putu Cetinje - Podgorica u kome je život izgubio strani državljanin.
Molim Vas da saopštite imena i dob učesnika u udesu kao i marke vozila.Takođe bih Vas zamolio da nam pojasnite, ako je to moguće, uzroke udesa i vrijeme kada se to dogodilo.
U očekivanju odgovora srdačno Vas pozdravljam,
Mladen Zadrima
Radio Cetinje.''
Ko te jebe javnosti i tvoje pravo da znaš.Obični činovnici mogu da te karaju koliko god hoće.
https://www.facebook.com/mladen.zadr...nf&pnref=story
U Austriji je sve regulisano kamerama, tuneli, mostovi, autoputevi, ulice kroz grad...
Sada imaju kamere koje ne snimaju brzinu nego prosječno vrijeme, jer su shvatili da je to bolje nego mjerenje brzine.
Na autoputu ima nekoliko tačaka na kojima se mjeri i onda ti između tih tačaka uzimaju prolazno vrijeme i ako si vozio normalno u ograničenju vrijeme će biti dobro a ako si vozio brže onda ti šalju prijavu. Sa ovim sistemom su riješili brzu vožnju između radara koji su mjerili smo brzinu, jer su ljudi znali đe su radari i tu usporavali a onda poslije radara vozili brzo pa opet na sledeći radar uspore i tako, e sada to nije moguće.
Za sve postoji riješenje pa i za ovaj naš problem. Ali kod nas je veći problem korupcija, kumovi, prijatelji, komšije itd
Oni su krivi što se gine po ulicama a ne brza vožnja, brza vožnja se rađa iz glavnog problema koji sam već naveo.
Na primjer, ja imam druga kome je više od 10 puta oduzeta vozačka a odmah i vraćena, vratio mu je kum koji radi u mup. Što znači da moj drug može da radi što mu je volja, da vozi brzo i da ne poštuje nikoga na ulici jer zna ako ga uhvati policija da će mu vozačka biti vraćena. Taj moj drug je potencijelni ubica na drumu a za to nije kriv on nego onaj koji mu je pružio priliku da to bude, u ovom slučaju njegov KUM!
Ja sam spreman da se opkladim da svi ovi koji prave probleme i koji su napravili probleme u saobraćaju imaju nekog ko im "riješava to" jer ljudi koji nemaju koga "da zovu" gledaju da poštuju pravila jer znaju ako im se oduzme vozačka da je ne mogiu tako lako vratiti, ako im se napiše kazna da je moraju platiti a ne daj Bože da im se neka veća muka natovari na glavu u ovom prokletom sistemu!
This time next year we'll be millionaires
Ne pratis ti podgoricki ne
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Izgleda da ga ti jedino pratiš.
On je jedini u CG. <3
Za sve je kriva cinjenica sto mnogi misle da su iznad zakona, a kako i nece kad, kao sto spomenu jedan forumas, jednom liku kum vraca vozacku svaki put kad mu je uzmu. Malo mjesto a najveca sistematska korupcija od cistacice do predsjednika.
Ja mislim da u zivotu nidje ne vidjoh da se stvari mogu zavrsavati kao kod nas samo ako imas kuma, prijatelja, itd. U drugim malo razvijenim zemljama taj kum ce ti moci pomoci donekle, ali ce naici na nekog koga ne zna i taj neko ce stopirati njegovu nezakonitu radnju i ako je srece prijaviti ga jer nece da gubi svoj posao
Last edited by siraj; 26-06-17 at 14:16.
U nesreći koja se sinoć dogodila u ulici Zetskih vladara u Podgorici poginuo je Podgoričanin B.V. (36).
Kako je saopšteno iz Operativno komunikacionog centra, B.V. je poginuo prilikom pada sa motocikla.
Nesreća se dogodila sinoć oko jedan sat.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
E ako me nije strah iz kuce izac
opet preticanje na punu pa pod sleper.
f6
I kako sad objasniti narodu da je OPASNO preticati preko pune?
TAKUMI
Sretoh 3 kamiona mehanizacije od žb do šavničkih krivina, zbog 2 sam zamalo izletio sa puta, treći srećom sretoh na pravinu... Bar pola kamiona im je stalno u suprotnu traku...
Sent from Tapatalk
#fakenews
a ko se pretice. sleperi koji se guze 30 a nemas ih dje pretec i ljalje sa punom dvojkom lubenica.
f6
treba bjezat definitivno odole ko moze naravno...
bolje da se ubiju, jer izgleda zure i vazda su u neku trku
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks