Cipur,
nije tebi lako. Ne obraza mi.
Ima jedna strasna stvar. Zove se www.google.com pa pogledaj malo o Estoniji, njihovoj ekonomiji i njihovim vinima.
Pa se onda presmij samom sebi, pa se banuj sa ovoga jedinoga nicka koji ti je medju zive.
Last edited by hercules; 04-10-06 at 21:44.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
S obzirom da je jedan od forumasha rekao da ima vino, i pitoa je li chemu nemam namjeru sa tobom raspravljat dalje.
Nijesi dostojan toga![]()
Last edited by hercules; 04-10-06 at 22:58.
Dusane,
daleko od toga da nisi u pravu za to sto pricas - a sa ovim odgovorm zelim da preduprijedim odgovor dezurnih nacionalista - ali su ti isti Crnogorci, ako ne i u vecoj mjeri, itekako doprinijeli razvoju te iste Srbije i Beograda. Pogledaj samo broj univerzitetskih profesora, poslovnih ljudi, strucnjaka, sportista i politicara kojim su svojim pregnucem itekekao dosta dali toj Srbiji.
Jer ako se vec cuju glasovi o slanju nazad crnogorske govedine, onda bi zaista bilo lijepo ako bi se u onom istom vozu kojih je donio, a sjutra bi ih trebao vracati - budu i ljudi kao sto su Cedomir Cupic, Ratko Bozovic...
Ovo cisto da posmatras stvari neselektivno.
Sto se tice pisanije ovih ajvana odozgo, ne bih ja previse obracao paznju na to. Jendostavno, ima ljudi koji svoju poslusnost dokazuju radikalizacijom stavova Gospodara, tj. hoce da budu veci katolici i od Pape.
Vecina ljudi je zla
A sto se tice vina, tacno cete me nacerati da otvorim tu bocu, pa da se vidi ko odje jede govvna
Vecina ljudi je zla
... putuj igumane ... i moj ti uz put ...![]()
A je'l. Dobro onda biserko nas, reci mi cemu sluzi Estonian Wine challenge
Za mene niko ne razmislja do JA sam. Nijesam nicija marioneta niti glasac.
Zato ajde polako putem svojim. I uci ponesto, valja ce ti u zivotu.
Sto vi? Ipak ima vina estonskih a?
Cccccc.
Ne moraju se ova nasa vina prijavljivat.
Raznoraqzne nagrade iz Pariza govore vise od bilo kakvih medalja![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks