Ajde ova poslednja, jes malko popunjena ali svakako bolja od one veprine koju si okačila prije nje a još obukla onaj komad odjeće na onu ljepotu čoče axaxca
Obozavam vas, ljepotankovici moji hahahaha samo za Lackie-ja, cepaj batooo
![]()
Momci, 20 cm?
Iko?
Važi...
Sell the Vatican, Feed the World!
IKO? Skracenica od Ilija? Koji je forumas Ilija?
/////
Last edited by Lackie; 02-06-17 at 08:59.
Napadno prilično.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Lackie druze, jesam li tetka ili nisam? Ne mogu da pariram tebi koji si tako mlad i u punoj snazi sa ulicnim iskustvom i visokim obrazovanjem. Ja sam jedva srednju zavrsila i jos zivim u ruralnom dijelu CG. Tugica.
Smarate da budem iskren. Ne morate baš svaku temu da kakate
Dobro, što je poenta kačenja punijih žena? Imaš neki fetiš na njih ili si samoljubiva toliko da želiš da nam pokažeš neku ljepotu u njima koju većina muškaraca ne vidi
Jesam li ja dobro shvatila da je tema extra LIJEPE žene, a ne extra građene, savršeno vitke, rebro radijator žene, anticelulitne dame...
Što je frka, momci, j*bači...
Čuš mene, probirači?
ja bih samo da stanem na stranu arhitetke. fino se igrajte....
Koja je muka na ove godpođice/gospođe na ovom forumu?
Muka je na vas, direktore, vama se steškilo...
Naviknuti, valjda, na savršenstva doma...pa držite nivo..
Poštujem...
ja ne primjećujem da one imaju bilo kakvu muku.
Da okadimo temu
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Svaku su temu zasrali...
Nemam nista protiv buca ako su ekstra lijepe zene... Ali ove veprine sto stavlja tetkica nisu u toj kategoriji. I nemoj da sad prosipamo srhanje kako su ukusi razliciti.
look right through me
Ne vidim u čemu je problem kod punijih žena.
Svaka žena ima svoju ljepotu.
Evo jedna extra lijepa
Chloe Marshall
![]()
![]()
![]()
This time next year we'll be millionaires
buca i veprina
k*rac i k*rčić?
Evo, molim ove frajere kojima se povraća od veprina, mrsa i slanina, da okače svoje fotografije, i fotografije svojih gospođa, izabranica, klepačica, kako ih već titulišete, pa ako budu zeru ljepše od ovih koje pljuju i vrijeđaju, ja više neću dolazit' ovđe...
Do tada, samo ne vrijeđajte, kumim vas bogom, jer kategorično tvrdim, da nijeste baš u prilici da se sprdate nečijem ukusu, izgledu, faci, tijelu...
Čuš, veprina...za ženu...kakva god da je
Kako muškarac od nevaspitanog, isfrustriranog kompleksaša?
Mozda oni ovaj topik dozivljavaju kao svoj imaginarni svijet u koji bjeze od tih istih "veprina" sa kojima lijegaju svaku noc.
Hvala sparky na doprinosu i lijepom komentaru. Pravo osvjezenje.
Postavila si zensku individuu koja ne pripada temi, posle toga svaki post ti je bio provokacija tetka. Sad imas temu pa tamo postavljaj punije po svom ukusu i te stvari...
Tu es mon héro!
To je tvoja percepcija i ja to postujem, no-mercy.
Ovdje treba uvesti pravilo kao i na "foto-album"; komentara bez. Neka svako "kači" ono sto vidi kao lijepo.
Ne znam sto ce vam ovo natezanje i ovoliko PRESERAVANJE!
Uz to predlazem da se na pdf Sex i Erotika otvori topic pod nazivom Lijecenje Kompleksa i da se isti stavi kao sticky, pa se tamo natezite i lijecite komplekse i frustracije.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks