Hah, na Asconu mi je Black horse trajao 9 godina, mada možda su ranije bolji bili, davno je to bilo.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Mislis banner? Meni je brzo crkao (u garanciji)
Boš isto mi nije trajao bez 2-3 godine... uzas
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hah, na Asconu mi je Black horse trajao 9 godina, mada možda su ranije bolji bili, davno je to bilo.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Banner je extra.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Banner mi je trajao 7 god na golfa Mk3.
Pitanje: Da li na dugovjecnost akumulatora utice recimo da se ne pusta muzika kada auto ne radi?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Obicna muzika sa plejera ne utice toliko, nema problema sat-dva da slusas(osim ako nije neki noviji auto sa ekranima, fabrickim pojacalima i cudima)...Ali logicno nemoj da ostavljas muziku da radi svu noc, ili da ispraznis akumulator potpuno...
Meni baner i blek horse na prethodna kola nisu izdrzali ni garanciju...blek horse pogotovo, blagi uzas
Fabricki rumunski Rombat(Dacija original) mi je trajao 7 godina, crkao u sred ljeta kad sam poceo da ga maltretiram sa ozbiljnijom muzikom...
U kola vec duze vrijeme imam 2 pojacala, cetvorokanalno za zvucnike u vrata i monoblok za bass, oko 800w prave rms snage oba pojacala zajedno...Akumulator sam uzeo Duracell Advanced 650Ampera u Boleks(nesto oko 80tak eura sa vracenim starim akumulatorom)...
I za sad sam prezadovoljan, trpi slusanje muzike po par sati, trpi verlglanja i paljenja iz 2-3 puta na -25 na Zlatibor...
Mada je star mozda godinu ipo, vala ocekujem da ce makar 5 izgurat za te pare, vjerovatno ce mi prije crknut alternator
Last edited by Laz; 28-05-17 at 17:18.
Ja sam nekad mislio da ljudima nešto nije u redu s kolima kad su mi pričali da im crkne akOmulator za dvije, tri godine. Ali niđe veze, to je čisto do gomana koja nama ovđe prodaju. Uzmeš auto iz uvoza staro tu do deset godina i vidiš redovno u njega originalni, iz fabrike, akumulator...pa se zamisliš
moze bit i da nije ispravno auto( alternator puni previse, regler zeza)
a sto se tice akumulatora, bukvalno lutrija...
drug je skoro izvadio fabricki akumulator iz mercedesa starog 11 godina..
eto jedino mislim da ovi skuplji moozda imaju bolju kontrolu kvaliteta, mada niko ne zna...Mozes ubost i neki no name da radi 100 godina
Ali eto kako sam auto kupio novo i cuvam ga i pazim, pokusavam sto kvalitetnije djelove da stavljam dok mogu
Last edited by Laz; 28-05-17 at 17:31.
11g je previse... vjerovatno je drugi pa stvljen u ovlssceni servis... imam i ja fabricki u lagunu..ali nije iz 2008e vec iz 2012...
jedino ako je taj auto od prvog dana kod njega pa zna...ali taj koji kupi mercedesa novoga ne vozi ga 11g posle
Cini mi se nesto na f marka da je...mercedesov logo i nedelja i godina proizvodnje kao na gume ugravirani
Meni je interesantno sto mi ni jedan akumulator do sad nije crkao a da mi je prije toga davao neke znake crkavanja...
Nego radi potpuno normalno i jedan dan udjes u kola i paf, nikakvi znaci zivota
To ti je zbog kompjutora u novija autaMeni je najsmješnije bilo kad mi je crka akumulator, dižem se ujutro, vidim na auto sva četiri prozora spuštena, imalo me srce okinut.
Zna li ko Mirsada Babčića lično (nijemi lakireri put Tuzi) ili je dobar sa bilo kim tamo da mi može završit da mi prime auto ujutru? Auto mi baš treba za sledeći vikend pa bi mi značilo masu ako bi ga mogao završit, ništa strašno, na zadnji branik intervencija ali ne bih ga vodio kod nikog bez kod njega. Prošli put sam ga ja zvao, isti dan ostavio i za 3 dana je bio gotov, fabrika. Danas mi se ne javljaju ali moguće jer je nedelja.
Meni odma neki relej ili nesto gasi struju skroz cim napon pane ispod 11v
dao sam kontakt, grijaci su pokusali da se upale(dizel), nisam ni probao da verlglam, i samo sam cuo "klik" i ode sve se ugasi...Ni instrument tabla vise, ni svijetla ni nista, iako je akumulator imao oko 10v
Kad sam stavio novi akumulator sve normalno... anlaser verlgla 2000 obrtaja sunce ti *****![]()
Last edited by Laz; 28-05-17 at 19:33.
Ima li dje rezultata sa Trojice ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ja ne vidjeh....vjerovatno su to tako dobro ispratili mediji da ima nedje na cilju staze oglasna tabla sa rezultatima...
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Treba mi preporuka za plasticara, treba da se zakrpi branik i ofarba, sjuta mi je tehnicki. Hitno![]()
Posto se tema zove Pitajte?
Samo da pitam ima li jaceg auta u pjacu?![]()
Ne znam za neke. Ali meni je i prosla panamera bila uh. Ili sto ja volim porsche ili ne znam. Ovo pa Quattroporte su mi najljepse limuzine (sport).
Ali isto panamera uzima mjesto maseratiju zbog unutrasnjosti. Kakvo savrsenstvo.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks