Ovako ce zene i sestre da nam guraju nato vojnici kad dodju!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovako ce zene i sestre da nam guraju nato vojnici kad dodju!
f6
Više će ga cijenit ako mu vrne na neki način. Inače, jako ružno od strane Trampa mada i očekivano. Gadan mi je Radijator ali mi se ne sviđa ovo odgurivanje, čak ni takve ... .
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ove Zagoričane da pohapse ne znam kako bi ih u ziks hranili, u svakoga po dvjesta kila ima...bankrotirala bi država...
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zar niijesi ti teski zagovorrnik Natoa? Zasto sada na vrlo ruzan nacin ubacujess u prici i nase porodice.Ja sam za Nato da nas ne bi ponovo bombardovali,bolje je biti saa dzelatom nego. Protiv njega.Cini mi se da si ti bio teski propagator alijanse,tako da je malo ruzno da see sada sprdas.
Ahaha neka se žali gospodaru![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Da ima crnogorske prave krvi da ga nabode odje u vuglicu![]()
Tu es mon héro!
I to mi je nesto simptomaticno da je samo duska gurnuo!
f6
Izgledao mu je najopasniji.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ako se pažljivo pogleda reklo bi se da mu je Tramp nabio prst u goozicu... takva je rakcija bila ...
deuscroix
Dule ce mu vratit ovo dje ga najvise boli.
Melanija cuvaj se.
Crni Dule bijeli izgore ga ovaj cirkusant, ovako je to majstor radio...![]()
E nema skrajnu ga kao klizna vrata, stade da namjesti odijelo i naruči dojč
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E koliko god da ne mogu očima viđet' Markovića, premijer je moje države i krivo mi je da vidim da ga neko ovako ponizi. Kao mala državica, moramo da se borimo za mjesto u međunarodnoj zajednici, isto tako i u mrskom mi NATO-u, kad smo već izabrali taj put. Ne smijemo da dozvolimo da nas neko ćuška ili ponižava ni figurativno ni bukvalno. Nadam se da mu Marković neće ostat' dužan, kao što su se Trudeau i Macron potrudili da pokažu Trumpu da mogu da igraju te igrice. Ovo je bezazlena stvar zaista, ali ponašanje i sitni gestovi naših lidera (Vujanović, Đukanović, sad Marković) u društvu inostranih prvaka mi jako smeta i teško da se čovjek ne zapita da li će tako biti i kad se bude brojalo.
Da je Mila ovako gurnuo sjutra bi kao Kenedi prosao![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Svako svoju zicugu pazi, pa i ti sto ih pobroja. Jos kako Markovic cupnu malo nakon cusha.
Treba ga je nabost pa neka nas sagore taman
Ovo je tuga, kad se čitav svijet sprda sa tobom.
Ово је прије свега срамота за САД и Трампа лично, а видим да су му "пријатељски" медији (cnn, cnbc) већ почели да помјерају зицугу због овога.
За Црну Гору је лоше јер да умјесто да причамо о историјском дану, ми причамо о бахатости предсједника САД.
Паметно би било да ово изнивелишу једним кратким састанком![]()
Last edited by BAR; 25-05-17 at 20:04.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks