@straus znas li planiraju li dodati koji novi kanal , b92 konkretno ?
Kad planirate DG
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Ima li problema sa SK kanalima trenutno
Sate sate sate
Nope kod mene na ZabElo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Je li kome nestala Al Jazeera iz liste programa?
Nova akcija telemacha- prva 4 mjeseca paketi po 1 euro.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
A sta je tu naravno straus, druze :stupid:
A ocigledno vam nije u interesu zadrzavanje postojecih korisnika. Ja znam da sam tadasnji mkabl u Tivtu uveo jer drugog nije bilo, osim Telekoma. Znam da bez neke inicijative od strane Telemacha necu uzeti novi ugovor od 24mj. Znam da cu se prebaciti na mtel ili nekog drugog iduce godine u aprilu kad mi istekne ugovor, ako mi tada ne ponude neku povoljnost za produzenje: popust na tv ili pretplatu ili nesto slicno.
Sent from my Lenovo P70 using Tapatalk
Mi smo stari nagradjeni netom koji nikad nije full brzina nego pola.
Samo redovno da se placaju racuni i ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ada kako nije, reklamiraju se kao NAJBRŽI NET U CRNOJ GORI
Nisi ti to dobro vidjela![]()
Vjerovatno.
Neki bi za 20€ da im se i mooda pocesu, a ti ne mozes dobit ni ono sto ti ulazi u cijenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Mene samo nervira kad imaju spreman kao iz topa odgovor na pitanje zašto preko WiFi nemam pune brzine, oni odgovore da wifi nije sposoban za te brzine (40/3mbit)
Pa kako oca mu ***** kod roditelja u stanu imam ovo:
Sent From My Galaxy S7
Naravno da je wifi sposoban za to, samo ga moras zakucati na "n" mrezu, i po mogucnosti aktivirati dupli kanal (40MHz). Neki stariji uredjaji (laptopovi pogotovo) ne podrzavaju ovo
Znam, za N standard, nego je moja wifi kartica (najobičnija tplink na usb) ograničena podešavanjima, ali je i takva prvog dana je izbacala 39-40mbit. Sad je obično od 28-35...
Sent From My Galaxy S7
Kupi novu. Spasi se.
Danas citav dan pikselizacija i gubljenje signala.
Straus,
Mozes li da nas prosvijetlis zasto je net(brzina) preko wi-fi duplo ili 3x slabija? Pretpostavljam da je do rutera jer kao sto kolega gore kaze na drugim mjestima (telekom, m:tel) to mnogo bolje izgleda. Nemoguce da ne mogu da izbacim 30mega na metar od rutera(imam 5 uredjaja) a kablom izvuce svih 80.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jos jedared ja da odgovorim, nije odbrana nego cinjenicno stanje.
Provjeri podesavanja rutera. Za svaki paket koji je preko 30 Mbps, da bi ga max iskoristio preko wifija, stavi u podesavanjima tip wifi mreze na N (iskljuci auto ili b/g/n, stavi samo n da stoji) i stavi dupli kanal od 40 MHz (ovo mozda moze samo na auto, i to je ok, bitno da nije zakucan na 20). I dalje ce zavisiti od kompatibilnosti uredjaja. Neki stariji laptopovi nece moci da rade na tom wifiju - kartica im podrzava samo b/g, ne i n, neki ce raditi malo bolje nego na g (moj laptop daje do 65 Mbps, ali i to je nesto) - u oba slucaja ako hoces da ipak radis na toj varijanti moras zamijeniti internu ili staviti externu wifi karticu/antenu koja podrzava n wifi.
Neki ce naravno raditi do 130, 150, 250 ili full 300 Mbps, i to je super (naravno, stvarni max net brzine je u ovom slicaju tvoj paket, ovo su max brzine wifija za saobracaj u okviru mreze - npr. prebacivanje podataka izmedju racunara)
Problem su defaultna podesavanja rutera, zbog kojih on najcesce prebaci na g wifi koji je teorijski ogranicen na 54 Mbps, a u praksi i do duplo manje, tako da je moguce da efektivno imas max 30 Mbps.
Kao što je objasnio adriatic to i jeste. Meni na jacem laptopu bez problema ide 80/8 a na starijem 45/6 i to je tako
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Nema to previse veze sa Telemachovim ruterom, ja imam kuci RT AC68U pa jedva 40mbps izvlacim posle ponoci. Preko kabla nikad preko 60. Dva su mi puta mijenjali i sve isto.
80/4 paket i vrlo vjerovatno u junu trazim raskid Ugovora za taj servis. 6 mjeseci nisu u stanju da mi odgovore zbog cega nemam brzinu iz ugovora vec maltene pola.
Raspada mi se danas internet u Bar ima li ko isti problem, vjedva mi otvori forum
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks