U lakovicu velikom je bilo prije tri sedmice.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Solidno znam da kuvam, tako me ukusom rijetko sto u ove restorane iznenadi (mislim na jeftinije i prosjecne).
Sve se uglavnom svodi na copy paste
Niko nece dastisne m.d. pa da se malo oproba u kuhinji. Ja o tome mastam ali sam uvjek tanak s parama....
U lakovicu velikom je bilo prije tri sedmice.
Je li ko probao hranu koja se porucuje kod kuvara Zarka. Vidim hvale ga po novinama.
Licno nisam probao ,al 3prijatelja redovno kod njega uzimaju,momak je i vishe nego korektan... Tako kazu!
Sent from my Lenovo P1c72 using Cafe Del Montenegro mobile app
@pumba hvala ti, moracu ponovo tamo da pogledam
Jesmo mi, zadnji put proslo ljeto, hrana je bas losa ( kad je poceo spremao je super, ali onda je i zeni ostavljao porudzbine, a on na poslu) cak su prijatelji narucivali masu porcija za neko slavlje, sramota.. A ni higijena nije jaca strana.. Od tad ne narucujemo kod njega niti ga preporucujemo..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ima li đe iceberg salate?
Sve fulirano, ulazio sam iza na parking kod marketa.
Btw u Zeppelin kaprićoza, BRUTALNA! Kakvo tijesto, moraju biti drva 100%, oduševljen sam bio, probati obavezno!
Minus što imaju jednu veličinu samo, kao neka srednja...
Last edited by BiTrAtE; 25-05-17 at 09:18.
Ima uvijek mjesta po ulici lijevo ili desno od kruznog kad se ide iz pravca rozafe.
Ljudi, nisam mutav, 20 minuta sam tražio parking, 200m u oba smjera od lokala, iza lokala, sve je bilo fulirano. Moguće što je nedelja bila, ko će ga znati...
Jes majku mu tesko parking naci. I mi smo se jednom pola sata vrtjeli dok se jedan ne isparkira...
Apetite, Crnogorski doručak, može lock slobodno.
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 25-05-17 at 11:36.
E vala muski
Mada je meni u Ulix top isto Monetengro dorucak
3.jaja, pomfrit, pavlaka, prsute, sira, hleb top..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sto je fora sa ovim plocama keramickim, teke ne mos' povuc nozem a da ti svaka dlaka ne ustane...Uf.
Zaboravih da pomenem, 3.5e je ovaj doručak, raštelova sam se a mogu da pojedem baš dosta.Za Ulix sam čuo da je dobra hrana samo što me u City kvart baš rijetko kad put nanese.
Čuh takođe i za Zeppelin da je doručak odličan, pica kao što rekoh već je predobra.
Engleski doručak u Primiziu, vrhunski...
#fakenews
Kad rečeš 'tri jajeta' to nije redni broj. Da je 'treće jaje' onda bi bio redni.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
U ulix je veca porcija 2.8 ili 2.90e jer dodje kobasica,slanina,prsuta![]()
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks