Pa juce je bio momak ovdje tacno ispred lokala sa slike ali na ulicu. Bas ni 4 zmigavca sjeo u kafic. Narod prolazi guzva show
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veci su problem vozaci koji parkiraju i blokiraju trake, upale 4 zmigavca i odu negdje.
TAKUMI
Pa juce je bio momak ovdje tacno ispred lokala sa slike ali na ulicu. Bas ni 4 zmigavca sjeo u kafic. Narod prolazi guzva show
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
nema veze sa automobilizmom ali ima sa temom...ko je ovaj lik sto izaziva nekoga na dvoboj po citavi dan???
Vasa Bakocevica?
Frizer neki iz BP 😂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 16-05-17 at 15:20.
otvorim li instagram, fb...sve neki sto ne umije svezat 3 rijeci pravilno zove nekoga na dvoboj... a silan momak![]()
Daj link.
TAKUMI
Imate na podgoricki vremeplov na insta i fb![]()
Izaziva ga da se posibaju
Dovatice ga Vaso nedje na ulici pa ce ga poslat na intezivnu
Lik je narkoman.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Juce bulevarom pored radoja dakica vozim motor idem mozda 60 eto 70kmh neka bude max i izlazi sa Eko pumpe stari sa skodom superb sivom u prvu traku i ide 22kmh i ni u desnoj ni u lijevoj traci neko vrijeme i prelazi polako u lijevu. Naravno bez zmigavca.
Ja nesto zabagovao ni da kocim ni da ga prodjem pa onda kad sam vidio da nemam dje da prodjem poceh da kocim, a coek vozi 20 na sat bukvalno.
Aj u neke jade ja ukocih i sviram mu po malo, nekih 5-6 puta svirkam cisto da mu dam do znanja da pogleda malo, on niiiiiista, ne ebe me 2%.
Ja prolazim pored njega sa desne strane i pokazujem mu da upali zmigavac ponekad, a on spusta prozor i pocinje da me psuje i izbacuje "a kojoooooom se brzinom ti kreces!?"
Epaaaa presmijah se...nisam znao sta drugo da radim...mozda sledeci put pi*ku da mu slomim...ne znam. Ovog puta sam bio fino raspolozen.
Bjese u nekoj sluzbenoj nosnji, kao vojna ili tako nesto, siva skoda superb sto izgleda kao pasat b55, cisto ako je neciji otac da ga pozdravi
Ne znam zasto ovo pisah, redovno u gradu ne obracaju paznju na motore i motoriste, navikao sam se, ali ovaj juce mi je bio zanimljiv.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Jesi vidio koliko ima mjesta pozadi...kao S klasa long.
TAKUMI
Pa ja sam naveo da sam isao mozda 70, znaci mozda 20 preko ogranicenja ako sam i toliko.
Nisam ja nista uradio, samo sam ga posmatrao kako me ne ferma 2%.
@E_K_V taman sam se mogao parkirat'![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kakav bol u kurcu...
Ne moze nidje da se prodje(izmedju clia i audija betonske saksije sa cvijecem) a reno thalia po***** se u nju parkirana pola na trotoar pola na ulicu...
Zena sa djetetom u kolica je morala sredinom ulice da obidje ove *****re sto kafenisu tuda...da pogines
![]()
to je tu tako svaki dan
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
razlika između seljaka i seljačine![]()
Da. To je to. Potpis!
TAKUMI
Ispred zgrade nije guzva sto nemaju dje stanari da se parkiraju.
Ispred zgrade je guzva jer ovde radi jedna dobra konobarica pa nemaju dje da se parkiraju ovi sto dolaze sa strane.
screen shot windows 7
GraCka pivnica.
Svirni 7-8x to je sifra da iskocim.![]()
Jesu li ovo ti famozni farovi? Jedan bije u Komane drugi na Miosku
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks