Page 81 of 185 FirstFirst ... 317177787980818283848591131181 ... LastLast
Results 2,001 to 2,025 of 4622

Thread: T-Mobile [opšta tema]

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Koliko puta su mene do sad pokušali da obrlate da predjem sa Smart 5 na taj Max 10 Pričaju bajke. Sad ih odmah prekinem, hvala ne treba, zadovoljna sma sa Smart 5.

Thanks Thanks Given 
    1,110
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Kakvi su lopovi... Ladno nema vise pretplate od 5e. Najmanja je 9,90e. 100min ka ostalim mrezama i 100 sms. 1gb neta. Na nekom biznis paketu u Mtelu sve ovo dobijes za 3,5e. I vise. Raskinucu ugovor cim istekne u novembru. Dosta je vise.

Sent from my LG-H840 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Zbog toga sam ostao na pripejd. Za 2.90 100min ka svim mrezama, 100sms i 500mb nedeljno. Ili 1000min ka telekomu, 1000sms i 1gb neta.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Koliko puta su mene do sad pokušali da obrlate da predjem sa Smart 5 na taj Max 10 Pričaju bajke. Sad ih odmah prekinem, hvala ne treba, zadovoljna sma sa Smart 5.
    isti slucaj. Jos da ce popravit da preko SMS-a mozemo vidjet prenesene minute i preostali broj megabajta, godinu dana+ ja mnim da im to ne radi
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,254
    Thanks Thanks Received 
    702
    Thanked in
    554 Posts

Quote Originally Posted by nexus4 View Post
    Zbog toga sam ostao na pripejd. Za 2.90 100min ka svim mrezama, 100sms i 500mb nedeljno. Ili 1000min ka telekomu, 1000sms i 1gb neta.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
    Koja je to opcija-paket?

Thanks Thanks Given 
    1,254
    Thanks Thanks Received 
    702
    Thanked in
    554 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    isti slucaj. Jos da ce popravit da preko SMS-a mozemo vidjet prenesene minute i preostali broj megabajta, godinu dana+ ja mnim da im to ne radi
    Pretpistavljam da si u toku ali da ponovim ko ne zna, preko aplikacije telekom moze da se prati potrosnja u realnom vremenu svih usluga, a minuti koji ostanu nepotroseni na kraju mjeseca se prenose. Sledeci mjesec prvo se trose minuti iz paketa za taj mjeses pa onda preneseni. Bilo bi dobro i da to ukljuce u apk daj im predlog.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

cini mi se da aplikacija voli da im je stalno u RAM-u, sto mi se ne svidja, mrzim takve aplikacije. Takodje, izem im aplikaciju, kad ima sve OSIM pracenja broja prenesenih minuta. Ne treba ja da im predlazem, treba to sami da srede, vec sam se zalio X puta da ne mogu preko SMS-a da to provjerim, nego moram da nazovem, paaaa da biram ono za reklamacije, paaaa da sacekam operatera, paaaa da operater to provjeri ("Izvinite, samo minut, nesto nam je usporio sistem, sacekajte..."). Ostavim 5 minuta za tupavu info koju bi trebalo da imam za sekund, na stranu to sto ne trebaju te pecke fore da frljaju, nego da prenesu minute i prosto ih dodaju na postojece za tekuci mjesec i kraaaaj.

U SRB znam da tako rade, barem za nepotroseni protok za net. Ja placam 10GB, ne pamtim da sam kad i 5GB potrosio, itekako bi mi znacilo da mi se to prenosi, imao bih sad 100GB minimum, koje bih iskoristio kad mi bas trebaju, kad sam npr. na putu poslom.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Obavezno provjerite svoje račune ukoliko imate Magentu, za ostale pkaete ne znam.
    Ako ste ikad koristili ExtraTv mobile, sad vam ga naplaćuju svaki mjesec 3 eur.
    Evo mi dva mjeseca muku mučimo da se to ugasi, kakav bezobrazluk. Ugasili smo bili prije nego je počela naplata ali oni kao oni, deru pa dje prodje. pih.
    Prošli mjesec nam nekako to skinu sa računa, sad dopao račun opet ta stavka. Gledam sinoć kolegin račun, i njmeu stiglo na naplatu, on nije ni znao. Koliko je takvih što ne znaju pa ih pljačkaju.
    Mi ponovo prijavili, kad zovu iz telekoma da pitaju u čemu je problem. Uh kako ste nesposobni pa evo smo tri puta prijavili u čemu je problem i opet zpovete haha. Nemokte me više zvati nego riješite problem
    3 eura po 3 eura, eto ti njima profita. To je moglo fino po deafultu da se svima ugasi kada je počela naplata pa ko hoće neka aktivira. Ništa jednostavnije. Ali ovo je namjerno uradjeno. Ali jednom lopov, vazda lopov
    I da se razumijemo, ne bole me vala ta 3 eura, daću ih za kafu, ali me boli lopovluk ove vrste i da je 20 centi, NE DAM Moje su.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Odlična stvar, samo je nemam đe :-) ovaj put su onaj najjeftiniji paket ostavili bez 10x više...

Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    Quote Originally Posted by Apolo View Post
    Ne kapiram.

Libero s paket od 6€ vise nema opciju 10x.... samo veci paketi... ja sam imao ugovor na pola godine, sad mi je istekao i mogu samo da predjem na veci paket, ali necu, nego cu uzeti max 4

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

bio sad u Skoplju, uzeo onaj Travel&Surf 4G 3 dana paket. Dolazi mi sad racun, 3 dana 10 eura PLUS Roming Moj svijet - internet potrošnja 12.94 +PDV.

Na pitanje operater o cemu se radi, lik pocne da nagadja, kao zadrzali ste se duze od 3 dana (nisam), ovo ono... Mogu i ja da nagadjam, meni treba pojasnjenje! Naravno, jedini nacin u XXI vijeku da se to dobije, za jednu telekomunikacionu kompaniju koja ima i email, i telefon, i video i sve sto pozelis je da se vratimo u XIX vijek i fino brale pismeno, pa predas molbu na ruke u poslovnici i jos jednom gledas kako ne postuju rokove za davanje odgovora koje su SAMI odredili i izbjegavaju da na dokument dat u pismenoj formi odgovore u pismenoj formi
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    5,118
    Thanks Thanks Received 
    9,231
    Thanked in
    4,468 Posts

meni racun vec par mjeseci u minusu dolazi. neko platio greskom vjerovatno, ja tekuce placam i sad u pretplati. na 1500 nema sanse dobit nekog.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

Koristim paket max dva 15.90 i svaki mjjesec mi dodje račun preko tog iznosa a ne potrošim toliko jer pratim potrošnju..Piše u obračun pdv 19% .e pa lopova mjako mila ,toliki iznos i još ti dodaju pdv

il fenomeno

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

pa u racunu ti pise sta ti tafifiraju preko toga sto imas upaketu,...a cijena 15.90 je sa porezom...
    inace nije lako rastumaciti onaj racun, ali ipak se moze

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koja je fora da iz call-centra Telekoma zovu biznis korisnike, sa pokušajem da uvale J5 uz, citiram, "beskonačan internet"??

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,355
    Thanked in
    1,298 Posts

Od 1gb 🤣😂

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,254
    Thanks Thanks Received 
    702
    Thanked in
    554 Posts

Kad smo vec kod modela J510 2016, ima li ko problema sa placanjem racuna preko aplikacije telekom?

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by Blade Runner View Post
    Koja je fora da iz call-centra Telekoma zovu biznis korisnike, sa pokušajem da uvale J5 uz, citiram, "beskonačan internet"??
    dobro je da te nelo i zove...mene evo jos malo 15 godina jubilej na postpejd, pa me niko nikad zvao nije.... prosjecan racun 30-35e...

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    dobro je da te nelo i zove...mene evo jos malo 15 godina jubilej na postpejd, pa me niko nikad zvao nije.... prosjecan racun 30-35e...
    Vala ista stvar... Cak i kao klinac kad sam kacio tel na kom da mi bude modem kad su mi dolazili racuni sramno je pricat, nikad me niko nije zvao 😂

Sent from my Lenovo S60-a using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Danas placam racune na platomat u tcom i poslije prvog racuna mi vraca pet novcanica po 10 eura od kojih su cetiri bile novija serija a jedna ona starija. Uzimam sljedeci racun da platim i ubacam dvije iz novije serije i ovu jednu iz starije i nema sanse da oce da prihvati ovu iz starije serije. Vraca mi je 4 puta. Interesantno.

Thanks Thanks Given 
    1,698
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

E pa ljudi moji ovo je nevjerovatno. Znaci platio sam racun 15.maja i sad mi dolazi poruka da izmirim dugovanja kako bih izbjegao iskljucenje. Pa znaci nevjerovatno.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    22 Posts

I meni isto, prije 15 min.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

Ima li neko iskustva da je non stop nedostupan za dolazne pozive kad je na 4G? I kad nekoga zovem treba po 15+ sekundi da pocne da mu zvoni telefon...
    Postpaid, biznis paket. Svima u grupi se to desava zadnjih par dana. Zvali smo na 1515 i dobili nebulozno objasnjenje da je mozda potrosen internet za taj mjesec pa da se zbog toga desava i da se prebacimo na 3G?! Pitao sam ih sto se meni desava a nije mi potrosen intrnet,dobio sam odgovor da je mozda potrosen onome koga zovem Inace, kad se prebacimo na 3G sve je OK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by smfilip View Post
    Ima li neko iskustva da je non stop nedostupan za dolazne pozive kad je na 4G? I kad nekoga zovem treba po 15+ sekundi da pocne da mu zvoni telefon...
    Postpaid, biznis paket. Svima u grupi se to desava zadnjih par dana. Zvali smo na 1515 i dobili nebulozno objasnjenje da je mozda potrosen internet za taj mjesec pa da se zbog toga desava i da se prebacimo na 3G?! Pitao sam ih sto se meni desava a nije mi potrosen intrnet,dobio sam odgovor da je mozda potrosen onome koga zovem Inace, kad se prebacimo na 3G sve je OK
    To se desava kad je slab 4g signal, ja sam imao, tj.povremeno i dalje imam taj problem. Zvao sam da prijavim, receno mi je da se to desava kad je veliko slabljenje.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema to veze sa netom. Ima sa tim sto im 4g ne radi kako treba, inace vec mjesecima. Ugasite 4g i pocinite, pogotovo na telefonima sa 1-2 GB neta mjesecno vam nista ne treba.

Sent from my Lenovo P70 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

hvala na odgovorima ljudi, mene danas gospodja na 1515 zamalo ne poce da psuje kad sam se nasmijao kad je rekla da je to do interneta najgore je sto sjedim pored tog telefona i zovem sa druge mreze,moj tel pokazuje skoro pun signal,a ovamo javlja da sam nedostupan

edit: evo sad pustih analizu, prvo je 3G drugo 4G signal

Last edited by smfilip; 26-05-17 at 19:06.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Primih par sms-ova od t-com pa citam i ne vjerujem. Vjerovatno ce poslati jos koji put cisto da se utvrdi;

Stanje na racunu mozete provjeriti bez naknade u Telekom ME aplikaciji. Od 3.07. provjera stanja pozivom na *122#, *111# i 1500 naplacivace se 1 cent sa PDV-om.

Page 81 of 185 FirstFirst ... 317177787980818283848591131181 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)