Koliko puta su mene do sad pokušali da obrlate da predjem sa Smart 5 na taj Max 10Pričaju bajke. Sad ih odmah prekinem, hvala ne treba, zadovoljna sma sa Smart 5.
Pretpistavljam da si u toku ali da ponovim ko ne zna, preko aplikacije telekom moze da se prati potrosnja u realnom vremenu svih usluga, a minuti koji ostanu nepotroseni na kraju mjeseca se prenose. Sledeci mjesec prvo se trose minuti iz paketa za taj mjeses pa onda preneseni. Bilo bi dobro i da to ukljuce u apk daj im predlog.
cini mi se da aplikacija voli da im je stalno u RAM-u, sto mi se ne svidja, mrzim takve aplikacije. Takodje, izem im aplikaciju, kad ima sve OSIM pracenja broja prenesenih minuta. Ne treba ja da im predlazem, treba to sami da srede, vec sam se zalio X puta da ne mogu preko SMS-a da to provjerim, nego moram da nazovem, paaaa da biram ono za reklamacije, paaaa da sacekam operatera, paaaa da operater to provjeri ("Izvinite, samo minut, nesto nam je usporio sistem, sacekajte..."). Ostavim 5 minuta za tupavu info koju bi trebalo da imam za sekund, na stranu to sto ne trebaju te pecke fore da frljaju, nego da prenesu minute i prosto ih dodaju na postojece za tekuci mjesec i kraaaaj.
U SRB znam da tako rade, barem za nepotroseni protok za net. Ja placam 10GB, ne pamtim da sam kad i 5GB potrosio, itekako bi mi znacilo da mi se to prenosi, imao bih sad 100GB minimum, koje bih iskoristio kad mi bas trebaju, kad sam npr. na putu poslom.
(nečitko)
Obavezno provjerite svoje račune ukoliko imate Magentu, za ostale pkaete ne znam.
Ako ste ikad koristili ExtraTv mobile, sad vam ga naplaćuju svaki mjesec 3 eur.
Evo mi dva mjeseca muku mučimo da se to ugasi, kakav bezobrazluk. Ugasili smo bili prije nego je počela naplata ali oni kao oni, deru pa dje prodje. pih.
Prošli mjesec nam nekako to skinu sa računa, sad dopao račun opet ta stavka. Gledam sinoć kolegin račun, i njmeu stiglo na naplatu, on nije ni znao. Koliko je takvih što ne znaju pa ih pljačkaju.
Mi ponovo prijavili, kad zovu iz telekoma da pitaju u čemu je problem. Uh kako ste nesposobni pa evo smo tri puta prijavili u čemu je problem i opet zpovete haha. Nemokte me više zvati nego riješite problem
3 eura po 3 eura, eto ti njima profita. To je moglo fino po deafultu da se svima ugasi kada je počela naplata pa ko hoće neka aktivira. Ništa jednostavnije. Ali ovo je namjerno uradjeno. Ali jednom lopov, vazda lopov
I da se razumijemo, ne bole me vala ta 3 eura, daću ih za kafu, ali me boli lopovluk ove vrste i da je 20 centi, NE DAMMoje su.
bio sad u Skoplju, uzeo onaj Travel&Surf 4G 3 dana paket. Dolazi mi sad racun, 3 dana 10 eura PLUS Roming Moj svijet - internet potrošnja 12.94 +PDV.
Na pitanje operater o cemu se radi, lik pocne da nagadja, kao zadrzali ste se duze od 3 dana (nisam), ovo ono... Mogu i ja da nagadjam, meni treba pojasnjenje! Naravno, jedini nacin u XXI vijeku da se to dobije, za jednu telekomunikacionu kompaniju koja ima i email, i telefon, i video i sve sto pozelis je da se vratimo u XIX vijek i fino brale pismeno, pa predas molbu na ruke u poslovnici i jos jednom gledas kako ne postuju rokove za davanje odgovora koje su SAMI odredili i izbjegavaju da na dokument dat u pismenoj formi odgovore u pismenoj formi
(nečitko)
meni racun vec par mjeseci u minusu dolazi. neko platio greskom vjerovatno, ja tekuce placam i sad u pretplati. na 1500 nema sanse dobit nekog.
Koristim paket max dva 15.90 i svaki mjjesec mi dodje račun preko tog iznosa a ne potrošim toliko jer pratim potrošnju..Piše u obračun pdv 19% .e pa lopova mjako mila ,toliki iznos i još ti dodaju pdv
il fenomeno
pa u racunu ti pise sta ti tafifiraju preko toga sto imas upaketu,...a cijena 15.90 je sa porezom...
inace nije lako rastumaciti onaj racun, ali ipak se moze![]()
Koja je fora da iz call-centra Telekoma zovu biznis korisnike, sa pokušajem da uvale J5 uz, citiram, "beskonačan internet"??
Od 1gb 🤣😂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kad smo vec kod modela J510 2016, ima li ko problema sa placanjem racuna preko aplikacije telekom?
Vala ista stvar... Cak i kao klinac kad sam kacio tel na kom da mi bude modem kad su mi dolazili racuni sramno je pricat, nikad me niko nije zvao 😂
Sent from my Lenovo S60-a using Cafe Del Montenegro mobile app
Danas placam racune na platomat u tcom i poslije prvog racuna mi vraca pet novcanica po 10 eura od kojih su cetiri bile novija serija a jedna ona starija. Uzimam sljedeci racun da platim i ubacam dvije iz novije serije i ovu jednu iz starije i nema sanse da oce da prihvati ovu iz starije serije. Vraca mi je 4 puta. Interesantno.
E pa ljudi moji ovo je nevjerovatno. Znaci platio sam racun 15.maja i sad mi dolazi poruka da izmirim dugovanja kako bih izbjegao iskljucenje. Pa znaci nevjerovatno.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
I meni isto, prije 15 min.
Ima li neko iskustva da je non stop nedostupan za dolazne pozive kad je na 4G? I kad nekoga zovem treba po 15+ sekundi da pocne da mu zvoni telefon...
Postpaid, biznis paket. Svima u grupi se to desava zadnjih par dana. Zvali smo na 1515 i dobili nebulozno objasnjenje da je mozda potrosen internet za taj mjesec pa da se zbog toga desava i da se prebacimo na 3G?! Pitao sam ih sto se meni desava a nije mi potrosen intrnet,dobio sam odgovor da je mozda potrosen onome koga zovem![]()
![]()
Inace, kad se prebacimo na 3G sve je OK
Nema to veze sa netom. Ima sa tim sto im 4g ne radi kako treba, inace vec mjesecima. Ugasite 4g i pocinite, pogotovo na telefonima sa 1-2 GB neta mjesecno vam nista ne treba.
Sent from my Lenovo P70 using Tapatalk
hvala na odgovorima ljudi, mene danas gospodja na 1515 zamalo ne poce da psuje kad sam se nasmijao kad je rekla da je to do internetanajgore je sto sjedim pored tog telefona i zovem sa druge mreze,moj tel pokazuje skoro pun signal,a ovamo javlja da sam nedostupan
edit: evo sad pustih analizu, prvo je 3G drugo 4G signal
![]()
Last edited by smfilip; 26-05-17 at 19:06.
Primih par sms-ova od t-com pa citam i ne vjerujem. Vjerovatno ce poslati jos koji put cisto da se utvrdi;
Stanje na racunu mozete provjeriti bez naknade u Telekom ME aplikaciji. Od 3.07. provjera stanja pozivom na *122#, *111# i 1500 naplacivace se 1 cent sa PDV-om.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks