Uh dobro je, pomislih krava
Sjutra...svašta ima da ti pričam, mojaaaaaa
(ono i dalje iskače, jedina muka, nema ništa novo, i sve stare akcije vrte....boleS -.-)
Nije lako, ali je jako rođaci.
Hvala, @Burke![]()
Neradni dan, mogu da spavam i svake nedelje budan u 7..i evo me opet
![]()
Tu es mon héro!
A dje da se izgubi cojek u 7 sati...![]()
Tu es mon héro!
https://scontent.cdninstagram.com/t5...35826176_n.mp4
Wife material.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E majko mila
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Hahaha win
kad se naveče prevrćeš po krevetu pa prebačaš začepljenost sinusa iz jedne nozdrve u drugu.. tantalove muke.
"Krece zora, ja kroz staru varos, obuze me sjeta i milina, pjeva salvuj, a meni se cini da se cuje pjesma ksenijina..."![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Super mi je ovaj kineski mob. Xiaomi jace zraci no ukrajinski Pripjat...😂
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Niko kao on, kolo ne povede.
(ljubim)
Krenuh da se vozim biciklom i kako predjoh 2 km razmisljam kako bi bilo da mi se bicklo pokvari (imao sam osecaj da nesto nije u redu s pedalom) i ne prodje minut raspane mi se pedala na zadnju stanicu. Gasenje
A stvarno čoek kad vidi spisak predmeta po semestrima, smjera elektrotehnike fakulteta Ju-Di-Dži, pomisli da se prije radi o gimnaziji nekoj a ne fakultetu i istome smjeru.
Mislim brate Psihologija, Religija i Mitologija (), Umjetnost i 12 izbornih predmeta. Dadnite i Građansko obrazovanje oca vi očinskog!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Prodje i nedeljno vece standardno: kupanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks