Sto nam isprica ovo da te ne kunem
Podjoh ja do ekipe na osmanaga perionicu - e da vidite te ljude kukala.
Ajde sto su piglu - sto cekaju 50m od bokseva ko prvi izadje da on udje.
Ceka se red i tu jedan opasni sa zabjela krece u boks da ulazi kad mu iza ulazi jedan i nije htio da mu se makne nego izigrava nesto i u pola boksa stoje sa kolima dok mu ovaj nije izasao iz kola.
Onda 2x u 3min prvo jedan sa trojkom pa neki sa familijom preko reda upada i staje prvi u red i idem sa ovim da mu kaze da narod ceka da se vrati u red a ja cu samo minut da ga plaknem pa idem moram za niksic veli ovaj svi nedje moraju nego se vrati u red imao bi jos toga da pisem nego da ne trosim slova.
+ dosao jedan inspektor da pere kola i ceka red kad upada izmedju njega provlaci jedan bmw i pravi se mangup i staje ispred njega kad mu ovaj izadje iz kola i kucka mu na prozor ovaj se posle sa mercedesom provlacio 20min da napusti perionicu..
Sto nam isprica ovo da te ne kunem
Nemam kad zurim ceka me mala.
Edit: Mislio sam da me ceka evo ja nju cekam...
how to screenshot on windows 7certificity.com
Ne da ti se da pocines
I ja![]()
Ko jos cita njegove postove?
TAKUMI
Trosis svoje vrijeme na gluposti. Za to vrijeme koje neko izgubi u citanju posta, moze komotno procitat nesto pametno sto ce mu koristit u zivotu.
Ja krenuh ne znam sto mi bi, bizbi aj udji u parove oli
Davno nijesam vidjela idiota kao danas na krivi most. Idem od Čepuraka ka krivom. Na semafor crveno. Tip sa VW borom BR ili BP tablice ne vidjeh. Sa trotoara kreće (plava putanja) ulazi u traku za lijevo, i ladno skreće desno i prolazi kroz crveno!!! Ali ti se našao još jedan idiot (žuta putanja) koji takodje iz trake za desno i pravo, po sred crvenog hoće da ide lijevo i zamalo se sudariše. Žao mi je što nijesu, da udari idiot u idiota!
Pih stoka.
Evo kao Bizbi da ncratm hahahha
free uploadcertificity.com
Ovaj plavi je popio, vidiš kako krivuda![]()
To ne sumnjam.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Izbacila jedna drugarica inace vi znate da meni smetaju da bi bila uklonjena zajedno sa biljbordom.![]()
screengrabcertificity.com
Dokle god bude majmuna bićemo banana država. Da sjutra Milo kaže od danas kažnjavamo po sistemu iz Italije (vožnja pod uticajem alkohola = dvije jake plate) bi dobio 10 glasova, nego majmuni biraju onoga ko dozvoljava majmunisanje
Nego fino duplirati kazne pa da vidim kad će se majmunisat pošto pljune 200 €
Pa kad neko kome je očišćen novčanik dođe na CdM sa pričom da država puni budžet uputiti ga na Firencu (nešto više od 300K stanovnika) koja od kazni godišnje prihoduje preko 52 miliona eura
Last edited by Rakun; 15-05-17 at 17:16.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
nešto ovakvo bi nam trebalo ili čvrsta ruka policije
il fenomeno
Invalidi u glavu
Ako neko parkira dje ne treba > dignes mu brisace zarez zaklopis retrovizore das mu neki znak (napises mu poruku)
A ovo nidje nema da se steta ovako pravi ljudima da se grebu kola i buse gume..
print screen windows 7
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ovakve stoke ka kroz pg nema nidje. Kakav ovo bijes u meni izaziva, pa polupao bi im kola da vidi da zena s kolicima ili lice s invaliditetom ne moze da prodje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks