Nema centa, duzan Bogu i narodu.
Bitno je da se ima za Pezoa, al za gace se nema no se pocijepane nose...
Nema centa, duzan Bogu i narodu.
TAKUMI
Nije ukapirao da sam mu zavrsio da mu ne pisu kaznu nego da mu daju flajer.![]()
Koliko interventne po gradu./ zaustavljaju.
Na brzinu.
Cekaju da neko kod trgovinske prodje kroz crveno ili ne;pusti pjesake.
A ovdje je kao popit casu vode.proci kroz crveno.
upload picturecertificity.com
Ja mislio Bizbi mudovište kojemu se policija klanja i povremeno mu prinese po neku žrtvu, a slika ih preko retrovizora
Podsjeti me na scenu iz Ali G Indahouse
![]()
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sto se desava kad se ide na sudsko odlucivanje o kazni (pjesak + pojas)?
Dolaze li policajci? Sto ako nema policajca? Nagrdili frendicu prije par dana, ja joj rekao da trazi sudsko odlucivanje.
TAKUMI
Mogu jos vise da je nagrde ili da joj smanje malo kaznu.
Ranije je to bilo lagano, jer su zvali policajce, koji ne dođu na 2-3 ročišta, i voila, oslobođen si. 😁
this time next year...
Kako je sada stanje?
TAKUMI
To je davno proslo kad policajci nijesu dolazili. Sad dolaze svaki, ako ne na prvo onda na drugo rociste obavezno.
Moraju od staresina, jer su i oni vidjeli da je narod masovno isao kod sudije i tako se oslobadjao.
Jedino sto bih mogao da savjetujem je da se tamo pravi fina i izvini se, pa joj mozda malo smanje.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Problem je sto ovaj pjesak je izasao na put a ona je bila preblizu, pokusala je dakoci ali je bilo kasno i samo je produzila.
TAKUMI
Imam i ja jednu kaznu koju nisam platio u roku, 50€ bjese, koja je dalja procedura?
Htio sam da pljujem u policajca jer je bio nacionalista ali zbog nekog drustva koje me cekalo u auto nekako se susdrzih i danas se kajem...
Mogu li ici na sud da se zalim pa neka me osude cisto da sretnem onu fukaru jos jednom...
Kako si dospio u situaciju da raspravljaš o nacionalnosti s policajcem?
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Koliki je uopste rok za placanje kazne prije nego sto stigne poziv/opomena ili sta vec?
Nema roka, kad ti stigne platis, i cuvas uplatnicu![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Meni je za sve kazne koje nisam platio, stiglo da mi se odbija od plate. Pošto to u firmu dolazi kod mene, koleginici iz računovodstva sam rekao da mi ne plaća cio iznos odjednom, nego da to fino razdjeli. Tako sam kaznu od 70 eura platio iz 7 puta, a ove manje iz 2, 3 puta. Ostala mi je samo jedna iz 2012 god. koju nisam platio, a kako sam juče predao za zamjenu vozačke, odem do MUP-a da provjerim i kažu mi da nemam nijednu kaznu, ova je vjerovatno zastarela.
Istina, sve kazne koje su mi stigle na firmu su mi od prije 2, 3 godine.
Oni firmi traze iz 3x tebi da odbije, al ona mora platit odma sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakve su to gluposti.
TAKUMI
Ne, ja lično nosio uplatnice u banku. Oni traže da se odbije od plate kazna ali (nisam siguran, nije mi tu kazna sad, pogledaću sjutra) da iznos nije veći od trećine plate. Nije firma banka pa da sve odjednom uplati, pa onda da meni odbija od plate 3 mjeseca.
To plaćanje iz više puta sam radio i sa kaznama koje sam plaćao ja ( ne one koje koje platio u roku od 8 dana, pa platim dvije trećine), znači kaznu od 30 eura platim iz 2 ili 3 puta. Da tako može da se plaća, rekao mi je jedan policajac, jer se kazna vezuje za matični broj, i čim se iznos novca poklopi sa iznosom kazne, ona se briše.
Jes kako da netako mi njihovog brisanja... platio kaznu, kad posle par mjeseci doslo firmi da mi skinu od plate 80e, srecom sam imao uplatnicu, inace bih opet placao...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks