but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kralj!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zato što je jak kao bik😁😁
Lijepe li noći...
http://www.vijesti.me/vijesti/prazni...strogom-937591
Pogledah ove slike i prvo sto mi nam pade - Samo im je Arkan falio danas.
Rekoh na sledecu sliku ce ga bit da opali koji metak.
Sve velji vjernik do vjernika. Jos da razumiju zasto su tamo.
Slava mu i milost.
Last edited by avet; 12-05-17 at 21:02.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije lako, ali je jako rođaci.
E,ako su mi jasni ljudi koji po ovakvom danu traze da sjedimo unutra u kaficu,a jos manje su mi jasniji ovi ka ja, koji poslusaju i cekaju 😎
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Volim tri tačke.
Ovo je umjetnost majkemi
Starrring: Inka Henriikka & Amalie Lauritzen
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
U čokoladi je spas...
https://www.facebook.com/Netmums/vid...5399657818010/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prije godinu dana zamalo da Branko Radulović i Janko Vučinić išklepaju Mila u sred njegovog lokala. Zbilja, to je jedini put da sam uživao u skupštinskom prenosu još od kad je u klupama sjedio Novak Kilibarda i stara ekipa.
"Kako je teško biti slab,
kako je teško biti sam
i biti star, a biti mlad!
I biti slab i nemoćan
i sam, bez igdje ikoga
i nemiran i očajan..."
Tin Ujević
Sve u zivotu, ne samo covjek, podlozno je prolaznosti.
Sve "konacne" stvari, uopste, personifikuju smrt i nose oznaku propadanja.
Covjecanstvo nece nestati usred mnogih drugih beskrajno mrtvih i smrtnih stvari, usred prolaznosti vremena, zagusenja, perverzija i samog fizickog propadanja. Covjek je smrtan, jer je, prvenstveno, stvoren smrtan, a prolaznost svih stvari, paralelno sa njim samim, ne znace nista vise od apsurdnosti njegovog samog "superiornog" postojanja.
Cak stovise, covjek je svjestan tog propadanja i neminovnog pada i osjeca siroke promijene, razigranu melodiju i zvizduk prolaznosti; smrt je utkana u samu njegovu bit i smisao postojanja.
Ali, iako sva ziva bica koja nastanjuju Zemlju moraju da propadnu i nestanu, zeljan je samo covjek da umre.
Sent by CDM app
/end
ocu ovo
![]()
Danas sam bila na divnom mjestu, srela drago društvo, i zaista uživala u danu. Među njima je bio moj školski drug. Jedva ga prepoznah...zrelo lice, sijeda kosa, ali oči i osmijeh su pomogli da se sjetim.
Činilo mi se da sam u tom periodu bila nevidljiva, pretiha da bi iko znao i da postojim, ali griješim. Bilo mi je zadovoljstvo slušati čega se sve sjeća...vratio je film dvije decenije nazad, i malo je reći da sam uživala.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks