Pojma nemam, kod mene je sve regularno, jedino mrvu jače treba zalupiti vrata nego što se očekuje, kao da su to namjerno tako napravili da bi pri kupovini štrikirao soft close
Sent From My Galaxy S7
Bitrate sto je ovo, zatvaram vrata na F10 i imam osjecaj da ce se kroviste raspasti.
52000 km, apoteka.
TAKUMI
Pojma nemam, kod mene je sve regularno, jedino mrvu jače treba zalupiti vrata nego što se očekuje, kao da su to namjerno tako napravili da bi pri kupovini štrikirao soft close
Sent From My Galaxy S7
Ovdje ne moras puno ali sve se trese unutra.
TAKUMI
Nije puno, ja to nikad ne bih ni provalio nego kad sam ga uzeo bio ljudi su bojažljivo zatvarali vrata pa sam često mora da zatvaram iza njih ili da kažem da zalupe jače slobodno.
Što se tiče vibracija unutra evo ti iskustvo od prije pola sata. Vozim oca na jedno saučešće, izađe čoek iz kola i tako zavari vrata (svaki ali svaki put, izgleda mu ostali tikovi od svog prvog auta, zastave 101, ili ko će ga znati već), ali ništa, nikakve vibracije ili naznake neke da plastike počinju da škripuću ili slično nešto ne daj Bože. U tog bimmera mora da je neka starleta krovište petama strugala te se tako manifestuje sad problem :lolblue:
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 10-05-17 at 16:00.
Boga mi nije, ambasador se vozio u njega. Mazen i pazen do bola.
TAKUMI
Ambasadori jebu djecake, nije od stikle
😁
Ili je vozač nešto priveo - nema treće, krovište je u redu Fabia kažem ti, ja ne bambusam u njega.
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 10-05-17 at 17:29.
mislis ambasadorka
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/828518
Tačno sam zna' da je ovaj kad pomenu ambasadu, više je nepropisno no propisno parkiran(kod Gurmana u centar, a kad je na poziciju je u Njegoševu).
Sent From My Galaxy S7
PG-Skadar-Kosovo-Tetovo-Gostivar
Pola puta auto-put, tempomat od 160-180km/h, brzom cestom tu do 130km/h i naravno kroz Skadar i Tetovo provlačenje kroz grad...
Edit: Zaboravih pomenut, četvoro u kola, fuliran gepek koferima.
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 20-05-17 at 08:41.
Ni dizlo slicne snage ti ne bi mnogo manje potrosilo na tu relaciju takve voznje.
Slažem se, plus ima dosta penjanja i krivina posebno kad se spušta na Tetovo kroz nacionalni park i tu sam ga prebacio u sportski režim zbog preticanja dosta šlepera (da bih izbjegao turbo rupe). Do toga momenta je potrošnja bila 9 i nešto...
Sent From My Galaxy S7
Da si isao 120-130 auto putem, da nisi stiskao, dosao bi na 7 litara otprilike.
ja bih rekao da je ovo dosta za ovu prosjecnu brzinu
p9lite
Pussy smoke od potrosnje.
TAKUMI
potrosio bi neki takav dizel litar do 2 manje
She is only here to annoy herself!
525d (2.0 160kw) bi znaci potrosio 8-9l je li braco?dobroooo..
Prvi bi ja vozio benzinca da ne prelazim 20 000 godisnje, al budimo realni.. em skuplji benzin kao benzin em trosi dosta vise..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 20-05-17 at 11:52.
Za 250ks i puno auto uz ovakvu brzinu je ok potrosnja.
Koliko od ovih 406km imas auto puta? Razlika u potrošnji izmedju 160-180 i 120 je ogromna...
stavi ovo u google, ovo ti je otprilike njegova situacija 160-180
Ich habe seid ca. 3 Wochen einen BMW 525 D E60 Automatik - EZ:03/2005
46.000 KM
Bin sehr zufrieden mit dem Auto, das einzige ist der Verbrauch der mir noch nicht ganz geheuer ist.
Laut Bordcomputer bin ich immer zwischen 10 und 11.5 Liter.
Bin aber auch die meiste Zeit in der Stadt gefahren.
Heute habe ich eine 35 KM lange Autobahnfahrt gemacht mit durschschnittlich 160-180 Km/h.
Verbrauch laut Bordcomputer um 11 Liter.
She is only here to annoy herself!
Eo ja glavu dajem, znaci da mu prosjecna brzina bude 55kmh da nece preko 6.5 biti... mozda sam i puno rekao....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks