Čuvaj je brate čuvaj je.
Čuvaj je brate čuvaj je.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Kad narod ima nešto da spočitava "pravim" i "krivim" Crnogorcima, da l' bi ikako mogli izbjeći onu frazu o rotaciji Njegoševih podzemnih ostataka?!
Perpetuum mobile Petrović Njegoš. Njegoš propeler.
Gledah nesto na Vijesti sad, pitaju djecu predskolsog uzrasta "sta je bogatstvo" i svi izreda su odgovorili da je to "kad neko ima puno para" , jedan samo rece "to je kad je covjek slobodan".. Interesantno kako ljudi ne uce djecu sta je pravo bogatstvo ili su svi optereceni da se ima sto vise para, ne znam sta je od to dvoje...
Prica mi kolega kako misli da je u profesionalnom i intelektualnom smislu dostigao vrhunac i da osjeca da je poceo da aterira.
Pitam ga: da li imas osjecaj da si poceo da ateriras vertikalno?
Ne, kaze: nije moguce aterirati vertikalno! Kada dostignes vrhunac, zivot ti se krece silaznom putanjom, nista se vise ne krece uzlaznom putanjom, niti je usmjereno po vertikali cak i u fizickom smislu deklinacija je neizbjezna!
Rekao sam mu: grijesis kolega! Uspon, u fizickom smislu, se desava onog trenutka kada dodje do spajanja spermatozoida sa jajnim celijama, a po rodjenju i poprimanju materijalnog oblika, covjek pocinje sa usponom u mentalnom smislu, ali fizicki vec pocinje da aterira.
Onog trenutka kada osjetis da si dosegao vrhunac u profesionalnom i intelektualnom smislu, fizicki se nalazis na samom dnu i ono sto ti je preostalo jeste da pocnes sa vertikalnim ateriranjem, sve dok se ne izgubis i nestanes u beskrajno prostranstvo svemira i vratis u svoj prvobitni oblik tj. poprimis, ponovo, formu zvjezdane prasine. Jedini nacin da ne dozivis intelektualnu deklinaciju, koja je ravna fizickoj smrti, jeste to da nikad ne dozivis intelektualni vrhunac! Vertikalno ateriranje ce te svakako sustici, dekomposija u fizickom smislu je neizbjezna, ali, makar, ces je docekati trezvijen, a ne kao stari, bespomocni senilni magarac...
S obzirom da je doticni moj nadredjeni, rekao mi je da cu ja ubrzo dostici vrhunac kada je u pitanju moj status u firmi ako nastavim da filozofiram, locem i ne radim, takoreci, nista...
saaaaannjaaaam teeeeee
duge su, duugee gooodineeee
ideeeeeemooo
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Đe god sam danas ušao, odzvanjala je recenica ' A viđee li one nakarade sinoć, puu'
btw, nijesam ni gledao, nijesam mu ni dao na znacaju. milo mi je sto je ispao, jer je ekstremno antipatican.
zao mi je samo sto nas je predstavljala ona isfeminizirana nesreca s kojom se sopstvena zemlja sprda, a i ostali...
pa neka se ne razumijem u tu "umjetnost" po sto puta!
Ako je ono umjetnost, ja sam srecan sto sam neznaven i sto nisam strucnjak ka Sabrija.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovo sve oko Evrovizije i Sabrije organizova je Śako Polumenta da skrijene pažnju sa sebe.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nemam riječi. Samo telepatija.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Sve ce danas omunjit ⚡️
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
It's all going according to plan, *********
E fala svetom Konanu, ja mislio da sam opet nešto zeznuo..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
a ima li iko da cijelu zimu prelednu bude pometen i ne preladi se ni jedan jedini put i evo dva dana disat ne mogu! Disat! kijam vrti mi se u glavi, zaboljela me glava aoooo naleta ovoga!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Vise sam ja zalila za video rekorderom, no Natasa Bekvalac za muzevima
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Promaha te dofatila nedje ko da gledam :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 20 users browsing this thread. (2 members and 18 guests)
Bookmarks