Sledece godine po jednu peču slanine i jednu granatu salame i malo sira iz kace i da se ne žale ka ove godine. Ne znam kako povefe familiju prije neku godinu s njim. Bjese li u ono evrovizija u Kopenagen?
Sledece godine po jednu peču slanine i jednu granatu salame i malo sira iz kace i da se ne žale ka ove godine. Ne znam kako povefe familiju prije neku godinu s njim. Bjese li u ono evrovizija u Kopenagen?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nije znao izabrati. Medju najskupljim gradovima u Evropi.
"5 mjeseci krvavog rada" veli xDDD
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
I dalje sam u trilemi za koga je tacno ovo "takmicenje", "festival" ili sta li je vec. Ne znam prati li uopste narod ovo pa da se nekako mogu opravdati 200 hiljada, ili je u pitanju samo skup izlet za 5-6 ljudi, ova prva opcija nije toliko privlacnija od druge jer onda stoji ovo sto Sabrija rece da smo majmuni.
Zavrsilo se onako kako smo i ocekivali. Samo sad Sabrija jede *****, a vjerujem da je vec zazalio...
Tu es mon héro!
Sabrija kaze da ga gradjani Crne Gore nijesu najbolje shvatili,i da ce iduce godine on da nastupa
![]()
Last edited by Xtraktor; 10-05-17 at 16:43.
Obrisa je post gmaz gmazavi, ahahah kako ga rešetaju sad na wall, moraće da ga zaključa brzo...
Da je bio KaraokeEUvision, Slavko bi pobijedio. Tacka.
Montenegristan najveći trol Evropjesme
Nije lako, ali je jako rođaci.
225. hiljada eura kostao izlet ove godine? Koja je to salama sve ti *****
Podgorica Podgoricanima!
Ima li TVCG FB stranicu? Treba ih tamo napanutI svako malo postavljat onaj njegov post
![]()
Last edited by mexiko; 10-05-17 at 17:12.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dnevnica za Ukrajinu 100, 10 eura. Koliko je to salame dnevno moooj brate.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nemam pojam sta je Sabrija napisao ali ja cu napisati sledece.
Slavko Kalezicu bravo. Bravo za sjajni nastup, za predstavljanje Crne Gore, a sramota neprolaska ide na obraz nekih drugih, ali oni taj obraz nemaju svakako. Ni oni tamo, ni ovi ovdje. Ti Crnu Goru volis vise od 99% Crnogoraca i ljudi koji zive u Crnoj Gori, ti si svijetla tacka ove male balkanske zemlje i pravi Crnogorci i Crnogorke se ponose s tobom. Nazalost puno je dusmana koji slave tvoj poraz, a ustvari slave svoj. Ti si uzdigao glavu visoko, celom probijas krovove, pletenicom si stvorio vjetar orkanske snage, ti si magistar dramskih umjetnosti i jedan divni umjetnik prije svega, nevjerovatno svestran i moderan, ispred svog vremena, ispred crnogoroskog vremena pa za jedan vijek sigurno. I ti si miran, nemirni su dusman i Slavko, nemirni su oni koji te zovu *****om, vrtiguzom, koji zele da se zamaknes na platenicu, njihova pobjeda je tvoj poraz, ali je kratkog daha, oni su se radovali sat, noc, mozda i cijeli dan i onda ce se vratiti svojim mizernim zivotima, dok si ti Slavko Kalezicu pobjednik i juce i danas, i za cijeli zivot.
Sto kaze Njegos casu meda jos niko ne popi da je casom zuci ne zagrci, ali ti Slavko pijes kade meda i 'grcis ih minornim kolicinama zuci. Hvala ti Slavko. Samo uz tebe i takve kao ti mozemo naprijed. Jos jednom hvala.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prijje 50tak godina pare bi zgrnuo. Zvali bi te kad god ko viđeniji ode. Ja lično sad da umrem volio bi ti da me izlelečeš.
Nije lako, ali je jako rođaci.
tacno mi ga je zao kolko je ljigav
dajte link od te rtcg stranice...
look right through me
Jevropa nas se već uželjela, jedva čekaju sljedeći ispad...
Što ovo napravismo? Kakvom se salamom nabapaše pa nas metom šprdnje odjenuše?
Publicitet loš ili dobar je na kraju publicitet, i nekada je se dobro živjelo od njega (DANAS JOK!)... pa bio ti princ ili dvorska luda. Ali ono što te obilježi jeste prijem kod naroda, a ođe ne da ga nema - nego se ne sjećam veće smijurije i čega sve ne... još mu ga Sabrija zabiberio svojim izlaganjima i viđenjima pod dejstvom "jeftine" salame... ali avaj, što sve ižjedosmo, ovo nam dođe ka dezert. A naša i jevropska intolerancija na moderno i kul tek dolazi na tapet... sve će to Njegoš pozlatiti.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Procitah @Jakuzin post suze su mi na oci krenule...
Ne mogu ga castis reputacijom jer sam skoro nedje..
Last edited by METZ; 10-05-17 at 18:10.
A kako bi bilo da pošaljemo pantomimičara da nas predstavlja? I da Sabrija preko radija isto pantomimom izvještava?
Eventualno Šako, da iskoristi ovu inerciju popularnosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks